Valborg

Det är valborg och än en gång har det blivit kallare. Igår över 20 grader varmt och idag knappt 10 grader. Fy säger jag bara. Nu är vi hos mor och far i Boda. Micke och pappa står ute vid grillen. Jag, mamma, Heidi och barnen är inne i värmen. Kanske vi åker upp till bålet. Eller så stannar vi hemma. Strax ska vi i alla fall avnjuta god mat och trevligt sällskap! Tråkigt att inte Mattias och Bror med familj är här!

Hon kommer, dom kommer!!!

Idag klockan 16.00 är dom i Ljungby. Och vilka menar jag då?? Jo inga mindre än:


Och min älskade Kewin!!!Inte nu igen...

Känns som om vi är förföljda av sjuka hundar. Först var det Nicke som precis blivit bra. Och då passar Diezel på att bli halt:/ Jag som hade kommit igång med honom. Blir vila hela helgen för honom ser det ut som. Har känt igenom hela honom men inga ömma punkter. Så hoppas på en sträckning eller nått.

Idag blir det att röja undan de sista av tvätten. Känner att det kan vara bra att få undan så mycket som möjligt nu när jag börjar jobba på måndag. Och Jocke tyckte tydligen han skulle hjälpa till att väcka oss i morse. Kl 05.00 ringde han. GRRRRR!!!!! Väckte hela familjen och fick en gråtande John. Ska ge igen någon dag! Att ringa kl 07.00 kan vara ok, men klockan 05.00??!!! Inte en chans. Och för vad? En väska..... Jaja hoppas de får det bra i Holland iaf!

BRA Diezel!!!

Skötte sig verkligen toppen igår:) Är stolt över min lille tupp. Gick jättefint på planen och lika bra i skogen. En liiiiten runda tog han men kom efter 2 sek igen. Så ska det vara! Och Nick.... Ja jag vet inte vad jag ska säga. Hon laddar som tusan men tror hon vill för mycket. Blev ganska mycket platt pannkaka igår:/ Så gick inte så jättebra.

Idag har varit en annorlunda dag. Jag har varit barnfri och på kurs! Arbete på väg heter kursen. Så nu laddar jag för fullt inför måndag;) Ska bli så himla roligt! Lille John var hos Farmor idag. Hade tänkt gå med hundarna idag men för första gången sen DogWalken började så stannar jag hemma. Vädret är bara för tråkigt nu tyvärr!

Hann med att handla lite födelsedags presenter till John också;) Snart fyller ju vår älskade ängel 1 år! Tiden går så fort! Och så träffade jag mamma på stan och avnjöt en lite mjukglass. Man känner att sommaren är på väg när glasstorget har öppnat;)

Jessi klagade på att jag inte hade bloggat idag;) Hon får vel ta det som en försmak av vad som komma ska;) Kommer ju tyvärr inte ha tid att blogga lika mycket sen när jag börjar jobba. Men några inlägg i veckan ska jag nog hinna med:) Nehe nu ska jag ta in de blöta kräken och mata den lille söte ungen!

På språng

Snart blir det att packa ihop lilla familjen. John och hundarna ska med. Micke kommer till klubben senare. Får blir en tur till stallet för att sedan åka direkt upp till klubben. Blir en lång dag för John-John!

Och försöka fixa barnvakt till John i morgon. Micke hade ju givetvis glömt att jag skulle på kurs då....

Inget kiss i sängen

I natt. Så är nog en viss mamma och pappa som slarvat med blöjorna;) Och som vanligt har han sovit hela natten till 7.00 på morgonen. Det är nu man känner att han behöver eget rum. Vi har ju en liten gård vi ska titta på. Får hoppas man kan ha en chans i budgivningen, om den passar oss! Micke har börjat drömma lite. Och det verkar som han släpper älskade Hjälmaryd lite. Vi blev ju helt sålda på det huset och läget! Om man ändå hade haft 4 miljoner på kontot! Kanske ska börja spela på lotto. Hmmm.

Igår var jag och John ute i Boda på eftermiddagen. Mamma passsade John och jag och pappa jobbade i skogen. fick vel ner ca 500 plantor till. Så nu är det ju "bara" ca 7000 plantor kvar. Tråkigt bara att jag börjar jobba och inte har tid att hjälpa honom! Får hoppas att nån annan kan hjälpa honom!

Idag blir det massa hundträning. Tänkte åka upp redan 16.00 för att träna lite rallylydnad med Dis. Och lite lydnad med Nick. Sen är det sök i kväll kl 18.00. Får se hur lilleman har tänkt sköta sig idag! Nick ska få gå 3-4 skick sen blir det vila för hennes del. Hon är helt bra men vill inte gå ut för hårt på henne. Ska ju köra in henne på rulle så det ska bli spännande;)

Och så är det "BVC-Fika" hos Olivia. Så blir att knata dit om 1½ timme. Blir ju sista fikat jag kan vara med på tyvärr:/ Om inte Micke vill gå i stället för mig hihi. Har betalat lite räkningar idag också. Så nu väntar man bara på att autogirot ska dras.

Kissar i sängen

Nu sover ju John fortfarande med blöja och kommer så göra ett bra tag framöver;) Men 2 nätter i rad har blöjan läckt. Börjar undra om man ska byta? Eller vad det är som är fel. Det är Libero UP&GO strl 5. Från 2 olika paket. Han har aldrig kissat igenom tidigare med dem. Tycker det är konstigt! Vi får se vad som händer i natt!

Om 1 timme ska jag och John bege oss till stallet. Blir att mocka och fixa lite mat. Sen ska det postas paket, handlas och sedan styr vi bilen mot Boda! Kommer bli varmt att plantera idag! Heidi och Kewin kommer inte:( men får hoppas de kan hitta nån som kan ta hundarna! På tal om hund så ska jag försöka hinna träna Mr D lite idag.

Vart tog tiden vägen?

Hann givetvis inte ut till mamma och pappa. Utan får åka dit i morgon em och sätta några plantor. Var meningen att syster och Kewin skulle komma men ser inte ut som om de får hundvakt:( Så vi får se om de kommer eller inte! Väckte Micke kl 12.00 idag. Så nu kan han inte klaga på att han inte fått sova! Sen så blev det grillat för hans del till frukost;) tror det uppskattades starkt.!
Om exakt 8 dagar börjar jag jobba! Längtar jätte mycket tills dess. Ska bli så skönt att få träffa lite folk och inte bara "gå hemma". Jag är nog inte gjord för att vara hemmafru;) Så då får Micke vara hemma ett tag med John! Här kommer lite bilder från idag. Diezel och John är bara för goa att titta på!Boll-lek

Mina små pojkar!Hund skrälle

Förstörde min förmiddag igår. Gick klockrent på figgen. Men kom givetvis inte in till mig..... Sen säger vi inte mer om det! Kräk!

Sen blev det nådigt stressat att hinna ut till stallet och sedan ut till mamma och pappa. Hann iaf sätta ner ca 300 plantor igår. Ska dit i em och hjälpa till lite mera. Broders familj var där också. Alltid trevligt!

Och så har John varit så duktig och sovit hela nätterna ett bra tag. Men i natt vet jag inte riktigt vad han höll på med. Vände och vred sig och pratade massa. Försökte få honom ta nappen men inte det. Höll på så i en timme. Sen brast han ut i skrik:/ Så där kul när man har huvudvärk. Visade sig att han hade kissat ner sig. Inte kul att sova i blöt pyamas och säng. Så hela familjen var uppe i natt och stökade. Sen gick inte jag och John upp fören 8.00. Jobbig natt!

Hund träning

Blir en hel del av det nu. först Rally Lydnaden i torsdags. Som för övrigt verkligen har tagit ett stort kliv upp på stegen. Fortfarande leker de andra hund men jag och Marita vägrar. Går ensamma och lär oss precis lika bra som de andra! Men Diezel gick jättebra för att inte ha hunnit träna något i veckan. Sista rundan gick verkligen super! Så idag beger vi oss till skogen för att träna sök. Nick får vara hemma över helgen. Hon är mycket bättre men inte helt bra. Så blir Diezel som får träna igen;)

Annars så ska jag åka till Boda idag. Ska hjälpa pappa plantera lite gran. Hade ju tänkt hjälpa honom i veckorna. Men nu när man fått heltid så gick det ju inte. Så får pussla ihop tiden;) Får se om man får med familjen ut!

Bebis sadel dök upp igår! Gick väldigt fort och den ser helt ny ut! Och så kom äntligen Bebis saker ner! Nu väntar jag bara på passet som Johanna inte fick med. Men hon lovade skicka rekomenderat på måndag!

Rallylydnad i kväll

Klockan 18.00 står jag beredd på planen! Tänkte åka upp 30 min innan för att träna lite. Har ju inte hunnit med det i veckan. Hoppas att man får jobba lite mer. Ska försöka få Diezel att jobba trots störning. Han går så fint längre bort på planen. Men så ska vi stå med bara 1½ m emellan oss. Och alla prasslar med sina "godis" påsar. Diezel blir totalt knäpp! Stackars liten;)

Hoppas Micke kommer hem i tid bara. Tänkte man skulle hinna hoppa i duschen lite innan.

Å han är bara underbar!

Älskade ungen hittade ett tomt påskägg att stå i;)

Ny Header??

Måste göra en ny Header snart. Får bli nästa vecka! Både till denna bloggen och den andra! Nu har man ju fått ihop lite nya bilder sen sist!

Husse är bäst

Ni som känner Micke vet ju att han som oftast skäller och svär över min odåga till Rotta;) Men se ni han gillar nog allt mitt lilla "stolpskott" ändå;) Eller vad tror ni?Och förra året var han minsann populär;)

Min älskade lille John-John

Du är bara så himla go!! Dagen till ära lite extra fin!Äntligen sadel

Äntligen är det en sadel bokad och förhoppningsvis på väg ner till Ljungby redan i kväll. Har varit lite turer fram och tillbaka. Men nu har jag hittat rätt sadel till rätt pris! Är en Wintec CC 16". Vitt järn i, så ska köpas till smalare. Får dessutom med 2 sadelgjordar varav en med magplatta. Får hoppas att Bebis blir nöjd med det;) Ev så kommer den med bil i helgen. Men det vet vi först i kväll. Och ett riktigt bra pris fick jag ge! 2500kr! Den är använd i 2 år.Onsdag igen

Och ännu en promenad väntar på oss i kväll. Skönt när de flyttat fram DogWalken till 18.00. Så hinner Micke komma hem och äta lite innan. Annars har det inte hänt så mycket idag. Har packat ihop massa paket som ska skickas iväg. Mammas tradera auktioner avslutades idag nämligen! Och så är Nicke som igår. Så hon får stanna hemma idag! Blir Diezel, jag, Micke och John på promenad!

Nickie

En liten film på skruttan. Är så inget fel på hennes ben och humör. Vaktar som vanligt!;)Stackars Nickie

Hennes vackra fana vill inte vara med mera:( Halva svansen är som vanligt och halva bara hänger. Men tack vare vänner har jag troligtvis redan en dom. Och det är inget farligt. Finns tydligen något som kallas vattensvans. Som de kan få vid överansträngning och när det är kallt/blött. Så nu får gumman ligga inne hela veckan och bara vila. Och så ska det införskaffas ett nytt täcke till henne som vi kan ha i skogen! Kanske ett kamoflage färgat? Eller rosa?;)

Här kan ni läsa om Vattensvans:
http://tassar.zoomin.se/index/48302.html

Rallylydnad....

Vad ska man säga. Man är taggad att få jobba med sin hund i 2 timmar men får bara jobba med hunden i 1 timme. Kändes inte bra om man säger så. Funderar allvarligt på att skita i det:/ Och inte verkade de vilja lyssna på vad jag hade att säga. Nej om det inte passade så tyckte de att jag kunde "gå hem". Trevliga instruktörer vi har här på klubben:/ Gick tydligen inte diskutera med dem. Slapp iaf att gå med en människa som hund denna gången. Men fy så sura de va för att jag sa att jag inte tänkte göra det. Jag vill ju få chans att träna med min egna hund under de 2 timmarna. Och kunna få tips och hjälp. Varför går man annars en kurs och inte för att få jobba med hunden på plats??? Tråkigt, tråkigt och jag har fortfarande inte beslutat för om jag ska fortsätta eller inte. Man har ju ändå betalat en bra summa. Då vill man gärna få valuta för det....

Jag och Diezel kommer i alla fall att träna på i veckan med både det och sök. Så får vi se vart vi hamnar!

Sökhelgen - Söndag

Lika roligt var det denna dag. Men man märkte att både hundar och ägare var lite trötta. Figuranter försvann och kom tillbaka flera timmar senare... Inte snällt mot varken ledare eller de som hade figgat mot deras hundar. Hoppas verkligen de inser att man inte kan göra så. Och jag försvann också. Men skötte ju faktiskt grillen. Så tycker det är en ok ursäkt. Även om jag faktiskt hellre hade varit i skogen och kollat på stritsvagnen;). Så jäkla cool kille den där Zot! Och för att inte tala om Zkryta. Den vackraste Schäfer jag någonsin sett! Och så härligt att se hundarna jobba! Wow! Jag vill också få fram det ur Nick och Diezel! Nick var ju lite "off", men tycker att hon kämpade på bra ändå! Diezel fick vara hemma. Men hade gärna kört honom också! Fick inga egna bra bilder på Zot och Zkryta, men kolla in deras egna sida på: www.sokhundarna.seNu kör vi igång på hemma plan redan på Lördag med egen "sök grupp". Ska bli så roligt och till och med Micke verkar ha fått upp suget! Fick en del bilder i helgen och lägger upp dem i en egen mapp på min PixBox. Så ni får kika in i länken här nedan! Vissa bilder mer bra och vissa sämre. Glömde kameran på söndagen så blev inte bilder på alla ekipage!


http://www.pixbox.se/alb_show_id1177235_page0.htmlSökhelgen - Lördag

Jätte trevligt, roligt och duktiga instruktörer. Yngsta huden är en 10 veckors valp;) Och äldsta är 6 år. Nick gick klockrent på förmiddagen men hade svårt att bibehålla skallet. Men med roligare figuranter så funkade det fint. Körde att jag gick ut och hämtade då. På eftermiddagen gick första skicket mycket bra. Andra skickett var hon framme och nosade men tydligen var det en tråkig figurant. För hon sprang till matte igen;) Sen var det lönlöst att skicka henne fler gånger på den figgen:/ Efter det gick hennes ånga ner lite och hon körde  till sen lade hon sig ner. Lilla gumman har ingen kondition hehe. Men hon var duktigt. Förutom Alice och instruktörenas hundar så var hon bäst;)

Fick även chans att testa Diezel och han gick klockrent på fösta skicket och kom tillbaka jättefint. Sen på andra ville han bara busa och inte alls komma tillbaka;) Körde 2 skick till efter det som gick super! En ny sök hund kanske??? Om 30 minuter ska vi bege oss till klubben för dag nummer 3!

Hund bus

Släppte ju bus hundarna idag. Fick några bilder!

Har en film när de busar. Men hinner inte lägga in den nu. Får bli en annan dag;)

Jobb

JAG HAR FÅTT JOBB!!!!!!! ;););););););););););););)

Full helg

Helgen är helt full! Så i helgen blir det inte så mycket bloggande! Diezel blev vaccinerad igår och Kim föll som en fura för hans charm. Men vem gör inte det;) Så nu är vi redo för Rallylydnaden på söndag. I kväll börjar söket, bara lite teori i kväll och i morgon blörjar allvaret! Vet inte hur jag ska få ihop söndagen men både Nick och Diezel och häst. Men det löser sig nog! Strax ska vi iväg med Nonne och Bernardo. Bernardo är en energisk liten Whippet. Jätte go och Diezel är så kär i honom;) Ska släppa den i "gropen" så de får springa av sig. Ska försöka filma lite!


Har inte hört nått om jobbet ännu:/ :( :)

Jobbet???

Nu är ni bra nyfikna;) Nu har jag kommit hem från arbetsintervjun. Och som vanligt ville de inte bestämma sig direkt. Men de sa att det är 99,99% att jag har jobb nu. Jobbet börjar den 1 Maj och avslutas runt den 1 November, ev senare.

Vad är det för jobb då och hos vem?? Jo det är inte mindre än ett Grönyte jobb. Mitt favorit jobb!. Men inte hos kyrkan utan på Parkavdelningen i Ljungby Kommun. Så jag får egen WALKER, trimmer, bil, släp osv. Och har mina egna rundor som ska hållas klippta. Som klippt och skuret för mig! Tråkigt bara att det är ett Vik. Men men det är bättre än inget och en fot in i kommunen;) Bra lön är det också!Tänker på dig

Och försöker sätta mig in i din situation. Men jag kan inte. För jag har inte en sambo som beter sig så. Jag förstår att du inte trivs, att du vill flytta. Kanske ska du göra det. Testa något nytt? Börja ta hand om dig själv? Jag hade gått för länge sen. Men vi är ju lite olika du och jag. Kanske är det läge för en "paus"? Läs igenom det jag har att säga här nere:

Jag har en vän. En vän med en son. Han föddes under 2009 och livet lekte. Eller? Ganska snart började problemen. Pappan jobbade, hela tiden! När han var hemma så hjälpte han inte till. Han förväntar sig ett rent hus, maten på bordet och glatt humör från familjen. Till vintern skulle han jobba mindre och hjälpa till mer sades det. Men så fel det blev. Du fick fortfarande ta allt ansvar. Tror inte att han har tagit mer än 5 nätter under sonens tid. Och dagar?? Har du fått någon dag helt för dig själv? Där du kan sova hur länge du vill, göra vad du vill. Utan blöjbyten, städning och matlagning. Jag tror inte det. Ni har skapat ett liv tillsammans. Man är 2 om det. Man är 2 om att ta hand om det, inte ensam.

Ni har bott med än 5 år i "hans" stad. Du har under denna tiden gett upp kompisar och blivit mer och mer isolerad. När ni är på besök blommar du ut, men när du åker hem så slår knoppen ihop igen. Jag lider med dig. Jag gör verkligen det. Du trivs inte "där borta". Du vill vara här. Med oss. Med dina nära och kära. Med dem som bryr sig. Dem som ställer upp i vått och torrt. Vi har försökt att prata med honom. Men inget hjälper. Kanske måste du ta steget ut. Pröva dina vingar som varit bundna så länge. Bryt dig loss, knyt upp repen och blomma ut! Jag vet att du vill. Du vet att Du vill! Vi hjälper dig, vi finns här. Du är inte ensam...

Vi älskar dig!

Tråkigt

Jag har tråkigt..... Tror att det blir en lång promenad snart. Rensa lite tankar och få timmarna att gå. Händer ju en hel del idag;) Sen finns det alltid tvätt. Skulle behöva rensa ut min garderob också. Mycket som behövs göras men inget som lockar tyvärr!

Mammas auktioner på Tradera går iaf bra. Verkar som hon kommer få det mesta sålt. Kanske inte till jättepriser. Men lite får hon ihop i alla fall! Nej nu blir det nog en dusch, sen promenad!

Jag är en riktig stalldräng.....


Mr Diezel

Är mig lille bebis. Han är bara bäst. (I vissa situationer) Igår kunde Sandra till och med ha Tesse uppbunden ute utan att han fick panik. Innan har han ju bara accepterat hästarna i hagen. Är så stolt över honom. Och så busade han med Selma. Jisses vad de sprang. Sen blev det DogWalk. Älskade Diezel! Tror förresten Nick blivit "gammal";) Ville inte alls busa i stallet utan gick och nosade. Knas!Kan ju bara älska den hunden;)Arbetsintervju!!!

Malin ska på Arbetsintervju. Malin ska på Arbetsintervju. Malin ska på Arbetsintervju.

Nej då jag är inte alls glad;) Idag händer det. Hoppas verkligen jag får ett jobb!!!!!!!!!!!!!

Tradera Auktioner

Här kan ni se mina auktioner!
Kläderna är för Generous, både finare blusar och vardags skjortor. För män och kvinnor.

http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=maromer

Kläder

Idag ska jag fota massa kläder. Den blir det att lägga ut på Tradera. Är Tröjor/Skjortor/Blusar för lite större personer;) Dvs personer i mammas storlek.

Jobb??

Nu helt plötsligt är det 3 som visat intresse på samma dag. Ibland blir man förvånad. Från inget till alternativ! Får se hur långt det räcker. Men jag hoppas!

Hälsa på Bebis

Hälsade på lilla Bebis igår. Ser ut att trivas jättebra!


Idag blir det stallet som vanligt och DogWalk i eftermiddag! Yeha!

John 11 månader

Dagen flög iväg igår då mamma var här. Men igår blev ju vår lille ängel hela 11 månader. Nu är det bara 1 månad kvar tills han fyller ett år och några dagar efter det börjar han på dagis! Älskade unge!Dagen till ära fick han en keps av mormor. Vilket behövs nu i solen! Här sitter vi och tittar när mamma rider. Inte för spännande;)

Blä SwedBank!

När man väl behöver logga in på internetbanken. Ja då funkar det inte. Grrr!!!! Hade tänkt åka till mamma och skulle handla lite till henne. Blir så sur på detta!

Drömmar

Jag har drömt hela natten. Och när jag inte har drömt så har jag legat vaken eller så har John hållit mig vaken. Ingen bra natt alltså. Får hoppas att dagen bjuder på mer spänning! Och till råga på allt så ringer Mickes jäkla mobil kl 06.00..... Ja och givetvis vaknar John av den. Sånt är livet! Idag blir det inte så spännande. Tvätten väntar som vanligt. Och så blir det stallet så klart! Solen skiner och det gör att humöret går snabbt uppåt!

Väntar på Bebis pass och vaccinations intyg. Får hoppas det kommer idag eller i morgon.

Och så har man sökt jobb som Bilförsäljare. Passande;)?

Knas unge


Vår bilder!Älskade Unge. I morgon blir du 11 månader. Tiden går så fort, så fort!

Städar

Jaha och nu startade John damsugaren. Hmmm... Undra om han klagar på min städning???
Han sitter och skriker på den. Så tror jag får gå bort och stänga av den;) Så nu är han glad igen. Knasiga unge.

Funderar på om jag ska gå ut med honom lite till. Har varit ute mellan 13-16 idag men är så skönt väder att jag gärna går ut igen. Om 30 min slutar Micke, Får se vad vi ska äta i kväll. Det är ju ganska tomt i kylen. Jajja kommer säkert på något. Nu ska jag svabba lite golv!

Jobb

Idag har jag sökt inte mindre än 5 jobb till. Någon gång måste man vel få napp??? Ska börja med lite mat nu. Sen blir det stallet!

John 11 månader

Vikt: 9680 gr
Längd: 76,5 cm
Huvud: 45,5 cm


Han har bara gått upp 100 gr sen sist och vuxit en ½ cm på längden. Men inte konstigt då han varit sjuk.

Bebis hopp!

Lånar bilden från Michelles blogg.

Måndag igen

Nu vecka, nya utmaningar. Har fått bekräftat att vi får ha John på dagis 15 h/ Veckan. Känns jätte bra nu i början! Vill inte ha honom mer. Idag väntar en tur till BVC för vägning och mätning. Efter det blir det stallet som vanligt men en paus hemma för att fylla våra magar.  

Rallylydnaden igår då.... Ja det är ingen valp jag har:/ Lite löjligt med koppeltvång och att man ska gå banan själv och göra sakerna utan hund:/ Har inte betalat 600kr för att jobba utan hund. Kändes ganska oseriöst igår. Var fler än jag som tyckte det:/ Ska iaf byta så Diezel får gå rally och Nick sök. Det är för lätt för båda men har ju betalat det så lika bra att gå kursen. Som sagt. Hoppas det blir bättre nästa gång!

Nu är det dax för frukost sen ut på promenad!

Skor!

Till John som jag beställt. Så får vi se om de passar!


Duktig John

Kanske har det vänt! I natt vaknade han faktiskt bara 1 gång! Men vi får se! Nu är han ju ute mer på dagarna och kryper rundor så hoppas det fortsätter. Kommer nog bli jättebra när han börjar på Dagis. Har kolat runt lite ang dagis tider och det verkar som vi är berättigade både 25 och 30 timmar och även vissa heltid. Inget vi vill ju just nu men kan ju vara bra att veta! Tänkte även att jag och John skulle ta en promenad upp till dagiset nu i veckan. Kolla in lite. Det är ju faktiskt bara 1 månad kvar tills han ska skolas in.

Idag blir det annars en ganska full dag. Micke sover nu men hans Jour börjar vid 9. Sen ska jag till stallet, släppa ut hästar, rida och mocka. Hem igen och så ska Micke iväg och Jobba lite och jag sticker till Boda (Tror jag). Sen i eftermiddag börjar ju Rally Lydnaden!!! I och för sig bara teori denna gången men roligt ändå! Sen rä min dag slut för idag! Får hoppas att det fina vädret håller i sig. Tyvärr gjorde det inte det igår:/

Husvisning igen. Ja det blir nog en husvisning igen. Tycker bara man blir besviken när man väl kommer på plats. Men får inte sluta hoppas på att vi snart hittar vårt drömhus!

Skitgris

Idag är John en riktig skitgris;) Tror aldrig han haft så smutsiga kläder på sig någon gång. Skulle någon komma på besök skulle vi säkert bli anmälda;) Men det blir så när man kryper efter hundarna som gått i jorden ute och sedan i vattnet inne. Summa sumaro blir det värsta lervällingen på golvet och John är snabbt framme;) Senbidrar han själv med lite oboy fläckar på tröjan. Men han är vår lille skitgris!Nu sover den utslagna hjälten i soffan lite.

Min hästblogg

Ni glömmer vel inte kika in i min hästblogg ibland???

http://suomenhevonen.blogg.se/

John, John och John

Livet leker och John leker. Nu när våren äntligen är på intåg så kan älsklingen vara ute och busa!

Sovit i natt

Igår var mamma och pappa här och vi grillade lite. Gott!! Satt och pratade om att John inte sover på nätterna utan vaknar varannan timme. Ställer sig upp direkt men blundar fortfarande;) Alltså inte medveten om vad han gör. diskuterade när han ska sluta med detta. Och hör och häpna. I natt sov han mellan 20.00-06.00!!!! Har inte hänt på månader. Sen dessutom sov han lite till mellan mamma och pappa. Underbart att få en hel natt sömn! så idag började vår dag klockan 07.00, utvilade och redo för nya utmaningar!

Har varit lite dålig på att blogga denna veckan men ska skärpa mig;) Har laddat upp lite bilder på Ior hos fodervärden. Ligger på min pix! http://www.pixbox.se/alb_show_id711631_page0.html
Bebis trivs jättebra i nya stallet och Michelle likaså;)

Helg

Idag tar familjen helg. Rallylydnaden kör igång på Söndag och det ska bli riktigt kul! Hoppas Nick är lika laddad som jag är. en det brukar hon vara. Ska ge henne ett riktigt bad i morgon tror jag! Hon är ju en liten gris:/

E eftermiddag blir det stallet. Idag ska jag då minsann lyckas rida lite. Lilla gumman behöver ju röra på sig!

8/4

Orkar inte komma på någon rubrik. Micke är hemma idag igen. Inte lätt att vara förkyld inte! John är i alla fall helt bra och busar mest hela tiden! Blir nog att jag och John går ut och busar lite i eftermiddag. Kanske man kan få med familjen på en promenad senare!

Bebis börjar lugna ner sig och Michelle kämpar på! Ska försöka få tag på hovslagaren också. Inte det lättaste alltid! Mamma ska komma i eftermiddag men sin kamera och en tröja till John. Tycker så mycket om hennes tröjor. De är så gosiga och fina! Ska ladda in lite bilder på Ior också, som ligger på hennes kamera.

Men nu ska jag smurfa runt lite på nätet;)

Sommaren är på väg

Om man ska titta ut nu i alla fall. Syren knopparna har nämligen börjat komma! Jag och John-John började dagen med att åka till stallet. Släppte ut lite hästar, mockade och borstade på Tähti. John somnade hehe;) Sen åkte vi vidare in till stan för att handla lite. John fick gummi stövlar och regn byxor. Och så blev det lite mat som vanligt. Konstigt att det går åt mer mat när Micke är hemma;)

Nu i eftermiddag ska vi gå ut i trädgården sen blir det DogWalk. Med så superfint väder kan man inte sitta inne ju!

Hej då Bebis

Hon får stå en tillfällig box i nån vecka. Sen får hon stå i stora stallet med de andra hästarna. Nu står hon mitt emot en annan dam som nyss anlänt!

Johns Regnkläder
Duktiga tjejer

Idag gick Bebis verkligen jättebra med Michelle! Pigg som bara tusan men snäll. Blev till och med nått skutt. Viseligen bara 20 cm högt men Bebis hoppade som om det var ett 70 hinder. Knas unge! Så i morgon ska jag flytta Bebis till Ryssby. Där ska hon stå så kan Michelle ägna sig helhjärtat åt henne! Känns bra att ha någon som kan rida henne!

Just nu väntar jag på att kycklingen ska tina. Sen blir det kyckling, bea och vitlöks kroketter. Är verkligen jättehungrig! Har ju bara hunnit med frukost idag! I morgon är en ny dag med nya utmaningar!

Hälsning från Ior

Mamma åkte och hälsade på Ior med Sören, Eva och barnen. Emilie fick rida och var överlycklig;)Annandag påsk

Är det idag. Påsken har gått fort och inte har det känts som påsk. Det enda påskiga vi har här är en kruka med påskliljor och ett påskägg som Micke fick av Jocke och Tina. Blir bättre när vi har eget hus! Idag var det min tur att gå upp med lilleman. Bara så trist när inte solen är med oss idag. Köpte förresten ett fleece fodrat regnställ till John. På tok för stort så jag ville lämna tillbaka det. Men Micke ville behålla det:) Så det blir att köpa ett till som passar honom nu så kan han ha det jag köpte i höst.

Nu vaknade John från sin förmiddagslur. Skriver mer sen om jag hinner!!

Lite fler bilder

Från ridningen med Michelle och Bebis.Idag tror jag minsann Michelle ska få hoppa lite om hon känner för det;) Synd bara att jag inte fått ut en hovslagare ännu. Men det kommer. Då blir det skor på de små framtassarna!


Michelle vann igen;)

Lilla skatan får allt ge sig nu hehe:) Michelle klarar henne så super så det kommer bli jättebra! Och får jag rätta mig med att hon bara är 11 år;) Michelle alltså;) Lägger in en bild. Blir fler bilder senare;)Anne och Whiskey
Och så kan man se ut som en älg;)Michelle VS Bebis

Igår var Michelle ute och red på Bebis. Super pigg ute i skogen men i paddocken betedde hon sig som ett svin. Jäkla häst säger jag bara. Gör hon så idag så får hon känna mig på ryggen. Backade sig igenom hela paddocken. GRRRR säger jag bara! Men Michelle är tuff och ville komma idag igen och rida henne! Stor eloge till henne. Hade jag ridit en sådan ponny när jag var 13 hade jag nog flytt hehe. Idiot ponny helt enkelt! Får som sagt hoppas hon skräper sig tills i eftermiddag. Mc Donalds ligger ju inte för långt bort annars;) Michelle vann för övrigt hopptävlingen i fredags;)

Annars idag så blir det lugnt. Fick sovmorgon till 9. Ska ut och skritta en runda på Tähti efter jag varit hos Bebis. Och kanske vi hinner med en promenad med hundarna också!

Micke ligger hemma idag när jag åker till stallet. Han e ju dödssjuk nu när han är förkyld. Hmmm. När jag var förkyld var det inte synd om mig! ;) Och John-John är mycket bättre. Så nu får vi sova på nätterna igen! Just nu sitter han i hallen och leker med pappas kängor.

Bebis

Lite bilder från igår när vi var ute på promenad och fick springa av sig lite i linan.

Ett oväder kom

Och efter det kom solen!

Bebis

Ja vad ska man säga. Hon är så öm i sina små fötter så Elin kunde inte rida henne så mycket. Så det blir skor så fort hovis kan komma ut! Annars gick det ok. Det är ju ganska mycket ponny i paketet om man säger så;) Igår fick hon nya benskydd och nytt träns. Måste bara göra mer hål i tränset. Nosgrimman var lite stor. Dahl snodde åt sig en av borstarna, så Jessi fixar en ny till mig hehe. Idag ska jag nog ta en promenad med henne i skogen. I morgon kommer ju Michelle och ska rida henne. Hoppas det går bra då!Lilla Bebis med stora sadeln! Och så red Dahl på Chivaro och Elin på Game Boy. Busiga små killar!

Dagisplats

Så har man fått dagisplats till John från den 17 Maj. Men jag har ju inget jobb så han får vara hemma med mig. Får hoppas att jag får ett jobb snart! Det jag hade hoppats på blev tillsatt av annan. Skulle bra gärna vilja veta vem som fick det...

1 April

Så vad ska ske idag? Vem ska lura oss?? Skicka gärna hit lite Aprilskämt ni ser offentligt!

Jag tror redan att jag har hittat ett;)
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article6880606.ab
Som troligtvis inte är ett skämt. Hörde det på radion också nämligen och tycker det vore en bra ide. Bort med sötsaker och godis till barn. Så har ni några andra? Vad säger smålänningen idag??

Här har vi några skämt:
http://st.nu/start/timra/1.1928388-sa-undviker-du-tuppaggen
http://www.ystadsallehanda.se/article/20100401/YSTAD/704019773/1987/&/Bollywood-spelar-in-Wallander

Host, host

Säger John. Hoppas verkligen att det är slemmet som kommer upp från lungorna nu!

Blev en blöt promenad för mig och Diezel igår. Men som vanligt skötte han sig perfekt! Duktiga vovven! Efter det blev det en tur till Jessi. Var ju tvungen att köpa träns, sadelgjord, täcke, benskydd och lite annat till Bebis. Annars blir det ju lite svårt för Michelle att rida henne på lördag. Och för mig också för den delen. Ska se om Sams gamla sadel ligger ok på henne.

Strax blir det en tur till Anne. Vet inte om jag skulle ta ut dem idag eller inte;) Men spelar ingen större roll. Jag är ju uppe ändå. Ingen sovmorgon här inte!

Vi var ju på husvisning i måndags. Jättefint hus och ligger verkligen riktigt bra med skogen runt hörnet. Men... Fukt! Grunden var sprucken och färg och mattor hade släppt i källaren. Även på innerväggarna. Och så behöver tak bytas. Så det blir inget med det huset. Det är inte det att vi inte kan renovera. Men som det ser ut nu på marknaden så får vi ett nyrenoverat hus för den prislappen. Men igår kom det ut ett annat hus som vi är intresserade av! Ska kontakta mäklaren idag för visning!

RSS 2.0