Grattis Diezel

Idag är ingen vanlig dag. För idag är det Diezels födersedag. HURRA, HURRA, HURRA!

Grattis på 4-års dagen!

Minnesfylld dag, Diezels första spår!Första gången med pulka efter.
Allvaret börjar med träning på brukshundklubben
1½ år gammal

Och sökträning! Här har vi Diezels älsknings gren. Och min med;)

Och lite mer lydnad

Men framförallt är han en underbar familjemedlen. Mitt liv skulle varit så mycket enklare men så otroligt trist utan min Diz <3 Älskar dig killen!Diezel i våra hjärtan!

GOD JUL


John och Jessi

Dom är allt lite knasiga;)

Ny tid

8:e dagen med penicillin och inte bättre. Så blir ett nytt besök på VC i morgon. Får se om antibiotika hjälper eller vad det nu kan vara!

Idag blir det städa. Hittar inte min plånbok:/ Den har varit borta sedan i söndags! Har letat i bilen (har ju stor bil nu) men där är den inte. Inte heller i köket eller hallen. Jobbigt värre!

Look a Like!


Nya stolarna!

Även pojkarna ska ha nytt! Ny bil och nya stolar;) Skämt åsido. P har snart uxit ur sin och vi vill ha en extra när det kommer besök och som vi kan ha i extrabil! Igår hämtde jag dem och monterade. P måste växa lite mer men de är installerade och redo för användning! Nya bilen har ISOFIX, vilket gjorde monteringen mycket smidig! Och de sitter stabilare. Dessutom är dessa stolarna lite speciella och man behöver inte spänna fästlinorna, utan det gör stolen "själv". Och dessutom spelar det ingen roll om jag sätter P i J:s stol eller tvärt om för den "återställer" nackstödet när man knäpper upp bältet! Och man kan ändra lutningen på stolarna;)
Är riktigt nöjd med stolarna och bilen!Gott om plats med 3 stolar bak!

Göteborg!

En underbar men blöt vistelse i Göteborg! Startade 12.00 och var framme i Götet runt 19.00. Regn, snö och storm. Och ett bilbyte på vägen. Det tog sin lilla tid om man säger så!

Nya bilen hämtad! Lägg märke till att det går 70 km/h på motorvägen....Framme!

Hotellet:

Ego;)Inför resturang besöket!Mer får ni inte se;)

Hej då!

Så fick jag säga hejdå till C5:an efter en 3 år lång trogen tjänst. Ve modigt var det!WLK 009 byttes ut mot XSA 762!

Halsfluss

Åkte in för att kolla utslagen. Och åker hem med diagnosen halsfluss! Det sista jag trodde. Och tydligen så är utslagen pga infektionen i kroppen. Så vila och åter vila blir det! Inget julbord i kväll utan laddar inför fullt hus i morgon och resa till Göteborg på fredag!

Fortfarande inte bättre!

Ja vad ska man säga. Varje morgon samma sak. Utslagen blommar upp och det kliar till viss del:/ Och dessutom är hostan kvar, svullen i halsen och vit. Kan man inte få bli frisk?? Nej denna gången avbokar jag inte tiden på VC!

AXKID Kidsofix


Den ska vi ha;)

Vilken färg???
Nya bilen!

Som vi hämtar på fredag! Får säga hejdå till C5:an efter lång och trogen tjänst, 3½ år. Känns lite tungt faktiskt!


Utslag och klåda:/

Jisses va det kliar! Blir nog en tur till VC då det inte vill ge med sig. Funderar på sköljmedlet.... Men är 2 v sedan vi bytte hmmm....


RSS 2.0