Ge-kås igår!

Japp igår var jag och John på Ge-Kås med Heidi, Mattias och Kewin. Roligt! och det var inte alls mycket folk. Fick parkering utanför bokhandeln. Skönt att slippa gå så lång med de små.
John var helt underbar! Satt mest i bärselen och trivdes bra där. Sen fick han ligga i kundvagnen;) Många blickar fick han. Söta lille bebben!
Hittade de mesta vi skulle ha och lite till som vanligt hehe. Men John och Micke fick mest. E så svårt å hitta kläder som sitter snyggt över deg-magen:/ Tycker det borde synas på vågen snart men icke! Här kan man tydligen träna som en ganling utan att de syns... Inte alls deprimerande...
Och till råga på allt så har man blivit dunder förkyld. Å då är det ju inte lättare att träna precis. Var ute på PW med TC idag, men de blir lugnt i morgon och på onsdag. Får hoppas jag är bättre på torsdag! Core och Spinning;)
I morgon ska jag åka och kolla när Jessi ska träna för Sandra. Ska bli roligt! Ska se om man inte kan få något bra kort på dem. Sen efter det blir det vidare till Torpa. Ska följa med Jessi ner till Helsingborgs Djursjukhus. Lille Dickens e halt:/ Hoppas de hittar något och att det inte e allvarligt!
Om 31 dagar kommer Sam hem!!!Nyckelpigor-Bits dom?


Ja dagens ungdomar:

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=265635

Hehe;)Min bärsele:)

Det blev en Beco Butterfly 2. En ljusblå liten sak med ugglor på. Den e helt underbar!

Klarade av 1 timmes PowerWalk med den och John i!

Bildbomb!

Nytagna bilder utan babyinsatsen!


Suddiga bilder! Men inte så enkelt å ta på sig själv!

Uppdatering av tränings schemat!

Schemat kommer numera se ut så här:

Måndag: Mamma/Barn PowerWalk 60 min
Tisdag: PowerWalk 60 min
Onsdag: PowerWalk 45 min
Torsdag: Mamma/Barn Core 60 min & Spinning 55 min
Fredag: PowerWalk 60 min
Lördag: Ingen träning
Söndag: Bosu 35 min

Och en liten förklaring på vad det är jag tränar;)

BOSU:  En unik och multifunktionell träningsform där fokus ligger på core (bålstabilitet), mage-ryggstyrka och balans. BOSU plattans utformning, (likt en halv boll), ger dig även en mycket effektiv konditionsträning på ett nytt och annorlunda sätt samt styrkeövningar som du aldrig utfört dem förut! BOSU är en komplett och allsidig träningsform som passar alla som vill se snabba resultat! BOSU MRL (Mage/Rumpa/Lår).

SPINNING: Instruktörsledd konditionsträning på stationär cykel. Enkel och rolig träning där alla kan delta eftersom belastning väljs efter din egen förmåga. Instruktören tar dig med på snabba raksträckor, tunga långsamma uppförsbackar eller härliga "löpningar". svetten forsar!!! Tvärtemot vad som gäller för vanlig cykling eller löpning kommer ingen på efterkälken! På samtliga pass används PULS-klockor för optimal träningseffektivtet. Inriktning på passen är berg, fart, distans & intervall.

 MAMMA/BARN WALKING: Gravid/Mamma/Barn Walking - i alla väder! Walking med stopp för styrkeövningar! Mamma/Barn Core - Hitta formen igen! Fokus på träning för bålen, mage och rygg.

COURE: Träna och utmana dig själv i styrka, stabilitet, balans och rörlighet. Coreträningen bygger både på enkla och mer fokuserade övningar och på större, sammansatta övningar för hållning, stabilisering och balans. Du tränar utan redskap, det vill säga med kroppen som belastning och utgår från olika utgångsställningar både på golvet och i stående. Passet vänder sig till dig som är igång med träning och vill komplettera med mer specifika övningar för rygg. mage, bålstyrka och stabilitet.

Så nu vet ni vad det är för konstigt jag håller på med;) Spinningen idag gick jättebra. Var inte lika jobbigt som sist då jag började löite lugnare. Ser fram emot nästa pass.

KLAR!!!

Så ska man posta 13 inbjudningar till Johns namngivelse. Phu! Skönt att de e klara nu iaf. Nu ska man bara göra inköpslisa, program, fadderbrev bla bla bla.........

Här kommer lite bilder på min ängel. Ursäkta de röda ögonen=/

Är det kanske en jule gris vi har???

Johns Namngivelse

Har jag suttit och knåpat på idag! Är massa som ska fixas, dikter, sånger, tal, faddrar, mat, ballonger, dukning mm mm. Massa som sagt. Men det kommer bli så fint! Och Daniel får igen för Ellas dop;)

Ser verkligen fram emot den dagen! Och hoppas att allt går som vi vill och att vi välsignas med fint väder! Vårt underbara lilla knyte;) Och att de vi valt som faddrar tackar ja!

Jag började dagen med 60 min PW. Jisses de va jobbigt, känns i benen om man säger så. I morgon blir det spinning på kvällen. Och kanske att det blir en kortare runda på dagen. Jag e så duktig!!!!

Framkallade kort som vi ska skicka med i inbjudan. Han e så söt vår pojke;) Förresten så vill han ha natta mat och så ska jag börja med korten efter det.Min lilla prinsessa!

Hon är så himla fin min lilla RainDrop! Bara synd att jag inte har tiden för henne. Men å andra sidan så kanske hon bara mår bra av att gå ett år extra ute i Boda. Hon och Ior trivs ju så bra ihop. Och mamma och pappa tycker om att ha dem där ute. Ska bara få upp ett vindskydd så de slipper in och utsläpp!

Fick iaf lite bilder på min lilla prinsessa! Mamma fotade endel också!


Yeha!

Idag var det dax för Mamma/Barn träning. PowerWalk i 60 min. Och gick med John i nya selen hela tiden!!! Hade inte ens vagnen med mig. Tänkte jag skulle testa selen om den funkar.  Jag fick och har inte alls ont i ryggen. Skönt!  John somnade och sov mer än halva promenaden :) Funderar på att ta ett Bas pass på friskis i kväll oxå. Det e gratis denna veckan och nästa. Ska bara höra med Micke om han kan ta John.

Missade Bosu i går, var lite lat;) Men det ska börja med Core för mamma+barn på torsdagar så det blir dubbla pass då hehe. Måste skaffa ett måttband så man kan  mäta midjan! Å rumpe stumpen.

Firade Heidi i lördags. Roligt!! Får hoppas syster fick en bra dag. Å Kewin växer så det knakar!! Efter det åkte vi vidare till Palm/Linton. Åt kräftor och tittade på film i bio rummet. Jumanji fick det bli. Var ett bra tag sedan man såg den!

Håller på att planera Johns namngivelse. Hade bestämt datum men nu får vi ändra det=/ Farmor och farfar är inte hemma så det blir nog helgen innan! Dvs den 20 September. Ska klappa allt i kväll så man kan få ut inbjudningarna! Det kommer bli så fint och alla är så nyfikna! Ska ge er ett smakprov här:

Så kom du då till oss du älskade barn,
 och grep våra hjärtan med kraft. 
Med ens fick allting mera mening, 
långt mer än det någonsin haft. 

 Du ler så du strålar, 
din själ lyser klar, 
Du fångar all ömhet omkring, 
små fötter och fingrar, 
din hud och din doft så underbart skapat allting. 

 Ditt liv skall vi följa och finnas för dig
 och dela din glädje och sorg. 
När skuggorna hotar ditt solsken, 
så är vi din tryggade borg. 

 Idag vill vi visa för vänner och släkt, 
den gåva vi fått att bevara; 
Ett barn att få älska och skydda från ont, 
en lycka för stor att förklara
Fredags MYSSSSSSSSSSSS!


Pampers Rules och underbar text;)

Vi svenskar är speciella;)
Tränings schema!

Vad tycker ni om detta:

Måndag: Mamma/Barn 60 min 
Tisdag: PowerWalk 45 min med vagn 
Onsdag: PowerWalk 45 min med vagn 
Torsdag: Spinning 55 min (Med pulsklocka) 
Fredag: PowerWalk 45 min med vagn 
Lördag: Vila 
Söndag: Bosu/MRL 35 min

Och from Oktober blir det ridniong 5-6 dagar i veckan.

Någon som vill hänga på i "vikt kampen"??


För övrigt så gick spinningen kanon! Jobbigt å svettigt men så skönt å ha börjat träna nu! Har ont i röva men annars inget:)
Va ute på PowerWalk 45 min i morse. Med vagnen givetvis. Jobbigt å svettigt!!!

Nu ska det tränas!!

Ja nu ska de sista kilorna bort och lite till. Så nu börjar min kamp mot babyfläsket;)

Har bokat dessa pass på TC, så häng på ni som kan!

Idag kl 18.00 TC Cykelsal CYKEL 55

Sön 23 aug kl 18.30 TC Aerobicsal BOSU MRL 30

 Mån 24 aug kl 10.00 TC Ny sal M/B WALK

 Tors 27 aug kl 18.00 TC Cykelsal CYKEL 55

 Sön 30 aug kl 18.30 TC Aerobicsal BOSU MRL 30

 Mån 31 aug kl 10.00 TC Ny sal M/B WALK

Alltså kommer jag träna 3 dagar i veckan på TC. Och så får det bli raska promenader och ridning sen när Sam kommer hem. Så nu ska det vel ändå försvinna några kilon!! Och givetvis ska man tänka på vad man stoppar i sig;)

Jag kommer vara helt död efter spinningpaset idag. 55 min på cykel är inte att leka med hehe;)

Min startvikt: 70 kg!!!! OMG!!!!!!!  (5 kg kvar till min vikt innan grav)

SEMESTER

I dag åker Micke på en kryssning till Norge. Han kommer hem på söndag igen. Och jag och John beger oss till Fröllinge till min syster;) Som tur är har John ingen feber och han verkar inte ha ont i benen heller.

Nu måste jag packa!

Ses snart igen!!!!

Värsta dagen i mitt liv!!

Min älskade John skulle vaccineras idag=/. Jag hade bestämt mig för att inte följa med. Micke skulle få åka med John. Men jag tog mod till mig och följde med. 

Hade bestämt mig för att amma under tiden, för hade fått höra att de inte skulle skrika så mycket då. USCH!!!!!

För att göra en lång historia kort. Micke hämtade mig och John kvart över två. Kom dit och förklarade för BM att jag inte tyckte om det, och att jag hade bestämt mig för att stanna hemma. Men ändrade mig i sista minut. Hon bara tittade på mig som om jag vore dum i huvudet=/ Förklarade då att jag ville amma under tiden han fick sprutorna. Varpå hon säger "Ja det kan man ju göra..." Och inget mer. Inga uppmuntrande ord om att det e ju en bra idé eller vad bra att du valde att föjla med!

Nåja. Jag satte mig ner och ammade min ängel. Första sprutan grimaserade han lite, men fortsatte suga. Andra sprutan började han storgråta och givetvis jag med. Vi grät i kapp i säkert 10 min. Under denna tid sa sköterskan inte ett enda ord!!!!!! Inget uppmuntrande om att det går över eller att nu är det klart . Eller ja vad som helst kunde hon sagt! Fick honom sedan att suga lite till. Hon sa inget fören Micke frågade om de fick ont i benen och när febern kommer om de får någon. 

Känslokalla jävla satkärring!!!!!! Hatar henne och kommer byta BM!!

Förstår att det inte var hennes fel att det gjorde ont. Men hallå! Kan man inte säga ett enda tröstande ord??
Nej fy fan. Kärringar utan känslor vill jag inte träffa igen! 

Nu mår min lille prins bra och har säkert glömt den "elaka satkärringen". Men det har inte hans mamma gjort!

Älskade lille prinsen ligger och sover i soffan. Han väger nu 5940 gr och är 61,5 cm lång;) Han ligger i underkant på kurvorna. Men han följer sin egen linje!


Christian The Lion!

Blev alldeler rörd av denna historia och måste få dela med mig!

John Rendall och Ace Berg såg ett lejon för försäljning i London-varuhuset Harrods år 1969. Ensam och ihoptryckt i en för liten bur valde de att köpa hem lejonet. Efter ett tag blev lejonet för stort så de skickade honom till Afrika för att leva ett vanligt lejonliv. Här får vi se deras återträff. Många trodde att lejonet inte skulle komma ihåg dem, men många kan ha fel.
Äntligen klar

Med Johns "skötrum" å det blev riktigt bra! Är imponerad av mig själv=) Ja Micke fick måla det som var längst upp.
Sen har jag motionerat. Gick till Maxi å sen genom torget å sen till kyrkan och sedan bar det hem=) Så det blev en liten promenad. Sedan på eftermiddagen gick jag till ÖB. Behövde lite krokar där. Så motionen är avklarad idag också! Skulle följt med Domme till stallet å titta, men hann inte det.

I morgon tänkte jag gå ner en runda på stan å leta Langos. MUMS! Tänkte försöka mig på att laga någon kyckling gryta med Couscous till middag. Får se hur det blir;)

Just nu sover lille John och Micke hänger gardiner. Jag har allt hittat en händig man!


Lite skillnad blev det iaf;) Men det e lite småfix kvar.

....

Idag har varit en vanlig dag hemma. Har målat där vi ska ha skötbordet och mest latat oss sen. Dahl har varit här och ätit kräftor & räkor. MUMS. Det blev lite över som vi kan knapra på i mon.

Nu funderar på om jag ändå ska ta in en häst till stan... Jobbigt det här. Jag har en person som lovat hjälpa mig isf. Och har hittat ett annat stall. Priset är 1300kr/månaden inkl ALLT! Eller 850kr/månaden å då får man ha eget hö. Helt ok pris enligt mig! Så jag funderar och funderar!!!! Men det är inte lätt alltid! Men tror jag ska testa nån månad så får vi se hur det går. Måste bara hitta en kompis eller fodervärd till lille Ior. Han kan ju inte gå ensam där=/

John har varit lite gnällig idag. VIlle inte alls sova! Så han har sovit ca 1 timme från kl 07.00- 18.00. Sen somnade han 1 timme mellan 18-19, för att vara vaken till 20.30 igen. Knas unge. Men nu sover han iaf.

I mon ska Micke jobba, e lite tråkigt att vara ensam hemma. Men å andra sidan får jag ju endel gjort. Tex motionera;)

John har fått en liten rymdraket. Den ligger han i när vi badar i poolen;)


Superkul igår!!!

I går var det inflyttningsfest hos Jessi & Pontus. Ortoligt roligt hade vi! Kallt var det, men tur att Jessi hade shoppat filtar på IKEA;) Det var mysigt!

Mio e bara för rolig! Man har aldrig tråkigt med henne. Väx aldrig upp Mio, vi behöver dig;) Å så roligt å träffa Lisa å Elin oxå! 
Helt klart en lyckad kväll. Vissa mår nog lite dåligt idag hehe.  Detta måste vi göra om hör ni!

Å så klart var paparazzi där å fotade lite;)


Jag hamnade utanför bild hela tiden;) Mn tror nog att Jessi å LisaFisa fick mig!

Tack Jessi å Pontus för en kanon kväll!

En liten historia om vänskap

Hon och jag. Vi har gått igenom mycket. Tårar, svet och  kärlek. Vad skulle jag gjort utan Henne? Vad skulle Hon gjort utan mig? Hon hjälper mig med svårta beslut. Jag hjälper Henne med svåra beslut. Vi hjälper varandra. Allt vi gått igenom gör oss starkare och starkare tillsammans. Inget har tagit död på vår vänskap, även om det varit nära. 

Vi har varit ifrån varandra i flera månader, vi har bott under samma tak. Ändå håller vi ihop. Trots vägbulorna. Vi har varit på semester ihop, fester, tävlingar, utflykter ocv. Tror vi gjort allt tillsammans! 

När Hon fick reda på att jag var gravid var Hon inte speciellt glad.  Och här står vi nu snart 3 månader efter Han föddes. Vi tog oss igenom det och vår vänskap har aldrig varit bättre! Det betyder så mycket att Hon ger mig stöd. Och jag blir så glad varje gång vi träffas. Och ännu gladare när du frågar efter Honom. Ni är min familj! Hon och Dem. Och det kan ingen ändra på...


Du vet vem Du är....


Bad dag idag;)

Ja iaf för John och Nickie. De har badat. Nick e så glad nu när hon fått upp sin egna lilla pool. Ligger där i och vaktar. Knappt Diezel vågar sig fram. Fast han e ju inte så glad i vatten så det gör nog inget;)

Annars så har jag sorterat kläder och tvättat. Har promenerat, gjort situps och lite annat. Nu måste man ju ta itu med de sista kilorna!! Skärpning på mig själv!!!! 

I kväll tänkte jag och Micke ta ett mys dopp i vår pool! Hoppas bara att det inte e för kallt. Det var 24 grader sist jag kollade. Men det känns ju alltid kallare.

Micke sålde sin älskade HD idag:( Han e lite ledsen för det. Men som han sa. Man kan ju alltid köpa en annan likadan. Stackars min lille plutt!!! 

Nu e Micke iväg å fixar en dator, hundarna är ute och John sover i sin vagn. Han ligger så tryggt ute i trädgården med sina två livvakter i närheten. Där kommer ingen in obemärkt! 

I morgon är det inflyttningsfest i Torpa=) Lilla Jessi å Pontus ska ha partaj! Ska bli riktigt roligt:)


Jag älskar min underbara familj!Behöver jag skriva något mer?

Detta gör vi i eftermiddag:

Bilder säger mer än 1000 ord!
Fyller Poolen:)
Klipper gräs
'
Busar
Poserar
Och sover;)

Underbar dag idag helt enkelt!

Hmm....

Malin & Micke skulle nog kunna blir rika på kläder;) Vi har så fruktansvärt mycket av den varan. Det märker man nu när man ska gå igenom garderoben. Men jag kan ju utan minsta tvivel säga att 70% är Mickes;) Så det fick bli en liten paus i sommarvärmen! Synd att vi inte fått upp poolen. Får sätta upp den i kväll!

Var och tittade på när Jessi red Jeffe igår. Roligt! Å hon red honom riktigt bra, min lilla gumma;) 

John har fått för sig att han ska ha mat under nätterna igen. Man e ju lagom pigg när man varit uppe 3 ggr å matat honom=/. Han hade iaf nästan 2 veckor då han skippade alla natt mål! Jaja det e vel så å vara småbarnsförälder. Man kan ju inte låta bli å le när man alltid möts av ett leende i hans säng. Han e så go vår lille John-John!

Nehe nu ska jag fortsätta i kläd-djungeln:/ PHU!!!! Jobbit och tråkigt, men ett nödvändigt ont.

Saknar min älskade Sam!!!!!


Johns första semester avklarad!

Så var man hemma igen. Skönt men jag hade gärna stannat några dagar till. Vi hann ju bara hälsa på släktingarna sedan tillbaka till hotellet å sova å sen åkte vi i morse. Hmm. Lite tråkigt. Å konstigt att man inte hade Jessi med sig=/ Har ju aldrig varit i STHLM utan henne..... Nästa sommar så får vi allt åka upp tillsammans!

John har varit en ängel hela resan. Sov nästan hela vägen upp och ner så sov han till Jönköping. Där stannade vi och gick på IKEA. Sen var han inte så glad längre. Men han var jätteduktig!! Och fick lite kläder i present av Mickes mammas kusin. En Ralph Lauren tröja;) å pyamas.

Tyvärr glömde vi kameran hemma. Men det blir ju fler turer dit.

Nehe nu vill John ha min uppmärksamhet!

RSS 2.0