Färdig chokladmjölk

Är det någon som köper det? Och vad tycker ni?

Jag brukar köpa Oatlys Choklad Havredryck. Tycker den är så krämig och god. Dessutom nyttig! Men köpte igår ICAs. Fy så stark den är! Går ju knappt dricka den. Måste de lägga i så mycket kakao?? Nej den gick inte hem här. Tom John ratade den. Får blir den dyrare Oatys nästa gång om det blir någon!

Nej nu blir det lite Daniel Adams Ray!

GRATTIS PONTUS

Stort Grattis till Pontus som fyller år idag! Eller igentligen inte;) Men han kan få ett grattis idag ändå. Igentligen fyller han den 19 Februari, men blir tråkigt att bara fira vart 4:de år. Så Grattis på dig Pontus!



Jaha

Och när vi kommer till sickinge så är tävlingarna slut sedan 1½ timme tillbaka:/ Tråkigt! De böjade 9 och slutade 10.30. Får titta på brukset sen när det blir det. Då tar det lite längre tid! Men vi åkte och åt lite mat på Gyllende Måsen. Inget vi brukar göra så lite trevligt att få komma ut lite! Sen sov vi hela familjen och jag åkte till stallet efter det!

Idag blir det planera inför resan i em. Och planera inför resan i morgon! Micke är på jobber och John är på dagis så nu börjar vardagen komma!



Tävling

Idag är det tävlingar i Sickinge. Men inte häst utan hund! Och jag har minsann fått hela familjen att följa med! Så strax ska vi åka och finna lite inspiration att träna;)

Kan själv!

John har minsann lyckats få på sig 1 strumpa själv idag! Inte dåligt det;) Han kämpar tappert med strumpa nr 2. Nu ska jag äta lite frukost. John han har redan ätit;)

Slut på friden

Dr Mugg är slut och John springer och terrar allt levande;) Eller ja han försöker stycka mina små blommor (läs vattnar). Knas unge!

Ut och fara

Idag blir det ut och fara! Först till stallet och sedan ut till Boda. Och ev låna hem en sadel å testa på Bebis hehe. Full dag men inte så mycket röra på mig. Fick nog igår då jag hade riktigt ont på kvällen/natten. MEn samtidigt så vill man ju ordna allt innan bebisen kommer ut!

Lille John-John skulle minsann upp vid 6 i morse. Sötnosen! Just nu sitter han och leker med sina strumpor och tittar på Dr Mugg. Japp ni läste rätt. Han tycker Dr Mugg är roligt;) Det enda program som jag sett honom fastna framför någonsin. Eller han har iaf tittat i snart 10 minuter. Är nog rekord hehe. Micke och Diz sover i sovrummet och Nick ligger här i vardagsrummet. Mina små älsklingar!



Mars-April

Mailade PramWorld igår igen. Och tyvärr så får de inte in vagen fören i månadsskiftet Mars/April. Men bebis ska ju inte komma fören i Maj. Så vi hinner nog få hem vagnen innan. Om inte så har vi City Crossen. Den lär användas flitigt de dagar John är på dagis! Ska bara köpa en citykorg till den. Sen är allt klart.

Fredag och våfflor

Idag är det fredag (som ni inte visste det). Men här blev det i alla fall våfflor till Lunch. Huset är städat och John och Micke har mockat hundbajs ute. Medens jag lagade lite mat. Så nu ska vi kunna njuta av helgen. Micke är mycket bättre idag och pigg! Så nu har det nog släppt. Så idag är alla måsten avklarade! Eller jo jag ska ju till stallet också;) Men det är ju mitt nöje, så det är ingen måste;) Får hoppas Tähti sköter sig lika bra i Sickinge idag som hon gjorde i Tisdags!

Sen i helgen blir det ett besök till i Boda. Ska hämta hö och lämna/hämta lite tvätt. Det funkar inte rikitgt att tvätta schabrak i vår lilla maskin. Så det får mamma göra i sin stora! Skönt att man har den tillgänglig iaf! Får se om man får med sig hela familjen eller om de ska vara hemma;)

V 30


Barnet: Barnet växer mycket och ökar nu från drygt ett kilo till tre och ett halvt kilo på bara tio veckor. Barnet vaggas till sömns av mammans rörelser och vaknar ofta när hon lägger sig. Den dygnsrytm som barnet har i slutet av graviditeten kan även hålla i sig efter födseln, men det är inte säkert. Barnet hör många ljud inifrån mammans kropp, bland annat ljud från mammans hjärta och mage. Ljud från magen kan i vissa fall uppgå till så mycket som 80 decibel vilket kan jämföras med en kraftigt trafikerad gata.



Hus

Det finns ett hus. Men det är just bara ett hus... Funderar på om det kanske går köpa till lite mark??? Drömma kan man! Ska iaf prata med den som bor i närheten. Så får vi se vad som händer!

Ska iaf till Boda för att hämta vagnen. Nu är den såld. Lite bitteljuvt faktiskt! Kommer sakna den massor. Men snart kommer en ny vagn och är ju även lite sugen på City Mini 4 Wheels. Får se hur långt pengarna räcker! Fick iaf bra betalt för vagnen! Och så ska jag besöka FK coh jobbet idag ist. Hade inte riktigt orken till det igår.

Wihooo

Fortfarande frisk!!!!!! Men än så slappnar jag inte av. John har kommit igång att äta men Micke är fortfarande lite orolig i magen. Hoppas det släpper helt snart!
Idag blir det en tur till Jobbet och en tur till FK. Städa ur mitt skåp och lämna nycklar på jobbet:( Tråkigt! Men förhoppningsvis så kommer jag tillbaka dit våren 2012. Och så stallet. Men Emilia ska rida. Får hoppas damen sköter sig;)

Frisk

Än så länge är jag fortfarande frisk! Hemsk ryggont/foglossning och öm i hela magen/illamånende. Men det har jag ju haft ett tag. Dricker proviva och har köpt hem massa alcogel att tvätta sig med;) Och annat som är bra att ha. John är pigg och glad, men jag får honom inte att äta:( Inte ens glass går ner. Så idag har han druckit vatten, lite milkshake och ätit en halv banan. Tycker synd om min lille pojke. Inte ens godis vill han ha! Tips någon? Micke är dödssjuk som vanligt;) Men han blir nog bra så småningom. Och nu när jag skriver detta så frågade John efter välling! Så nu sitter han i mitt knä och dricker en hel flaska! Äntligen! Han får gärna leva på välling ett tag. Bara han får i sig något!

Strax kommer Katrin och då blir det stallet!

Mickes tur

Igår kväll blev det Mickes tur att blir sjuk. Jag är fortfarande kry. Men kommer säkert bli sjuk i kväll/natt. Har varit iväg tidigt i morse och bunkrat upp med cola, proviva, vitt bröd, banan och lite annat som är milt för magen. John har inte kräkt sedan igår och verkar pigg. Ska bara få honom att börja äta lite också. Det är han inte så glad i alls! Men det kommer när han är redo!

Och de där hundarna då... Jo nu sover minsann båda i soffan på natten! Bus hundar! Nick är en verklig ögontjänare. Står och väntar jämte soffan till vi lagt oss i sängen. Sen är hon uppe på mindre än 2 sekunder:) Och i morse såg det minsann ut så här när jag klev upp!




Och så har John hittat ett nytt favorit ställe att somna på;) Så söt! Igår sov han hela 3 timmar på fotpallarna! Och tyvärr så blir det inget besök till Lund. Men vi fick en ny tid redan den 1 mars! Så vi hoppas att alla är friska och krya då!





Fast

Jag skulle nog inte skrivit det inlägget:/ För givetvis så kräktes lille John. Men nu springer han runt som en tok och busar igen!

Lilla Embla

Måste bara länka till ett inlägg i ericas blogg. Erica gick på estet i klassen under mig. En sprallig och go tjej. Och Embla är hennes dotter! Här får ni höra mor och dotter framföra lite ljuvlig musik!

http://rodens.blogg.se/2011/february/font-face-lucida-blackletteronsdagfon.html

Inget kräk

Sedan i morse! Så nu hoppas vi att han blir frisk snart. Fortfarande ingen större aptit och fortfarande diareé:( Stackars liten! Själv har jag förbaskat ont i ryggen och faktiskt ont i magen. Men tror mer på att jag rört mig för mycket. Eller jag hoppas det iaf!

Vinterkräksjukan...

Har anlänt till oss och jag hoppas det blir ett kort besök och att jag slipper den! John har haft dieareé sedan i torsdags och igår började han kräkas på em. Och har små kräkt lite i natt och nu på morgonen. Men han är så tapper! Inte en tår har han fällt och springer just nu omkring och leker. Älskade lille vännen! Igår fick han sitta med en liten hink i famnen. Så söt! Men hade helst sett att han sluppit det! Jag ser inte fram emot att kräkas och vara gravid! Vågar mig knappt på att äta i rädslan för att jag ska få upp det:/ Givetvis så mår man ju lite illa och känner efter heeeela tiden! Hatar det! Och inte blir det något besök i Lund i morgon:( Så antar att allt kommer skjutas upp till i höst:( Det sista vi ville! Men så blir det ibland.



Kusinerna

Idag har John haft både Elias och Axel på besök! Och givetvis Jocke;) Det blev nybakta frallor till frukost och sedan pasta och korvgryta till lunch! Gott gott och trevligt med sällskap.


Efter det åkte jag till stallet och red lite. Tyvärr sista ridturen då det inte alls var så njutbart längre:( Fick åka inom affären på vägen hem då John börjat spy och även har diareé:/ Hoppas inte vi får det också! Har inte lust att ligga och kräkas med bebis i magen. Det är jobbigt som det är i vanliga fall! Så nu ska nog inte besöka oss på ett tag. Vi skulle ha åkt till Lund på måndag, men antar att vi inte kommer få komma dit nu. Riktigt trist när man väntat på tiden i 2 månader:( John springer runt som om inget har hänt! Och busar på som vanligt. Så får se vad som hä'nder! Han har fått välling och fått behålla allt. Konstigt det här!

Lunch

God lunch idag! Broccoligratäng med kotletter och en fräsch sallad till. Gott gott blev det! Men Gratängen tar jag inte åt mig äran för. Den har Mr Felix gjort;)



Och ajg som trodde min dag skulle bli lugn fick helt plötsliigt massa att göra:/ Hmmm bäst att hoppa i duschen och sätta fart! Måste handla födelsedagspresent till Jocke. För det har ju Micke givetvis glömt. Jaja inte är jag förvånad precis!

Sova

Idag har jag försökt få lite sovmorgon. Har varit uppe tidigt alla andra dagar så får passa på att ta igen lite nu;) Men tyvärr verkar det lönlöst. Foglossningen finns där ihop med rygg och höfter. Får hoppas de sista 11 veckorna går fort och att bebis bestämmer sig för att titta ut lite tidigare!

Idag blir en slapp dag. Ska försöka tvätta lite och iväg en runda till stallet. I kväll blir det att fira Jocke, som fyller år i morgon. Jag fortsätter leta sadlar att prova på Bebis. Men verkar inte som det är sesong ännu. Vilket även sadelutprovaren sa:/ De hade bara 3 st inne i 16"-16.5" Annars var det bara helt nya sadlar som man får beställa. Och ja de låg inte riktigt i min prisklass;) Bara så är dubbelt till 4 dubbelt upp;)

V 29


Barnet: Alla sinnen är nu utvecklade. Barnets pupiller är så pass utvecklade att de ser skillnad på ljus och mörker. Barnet kan känna smärta och reagera på skarpa ljud utanför livmodern. Förmågan att minnas har utvecklats, barnet lär sig att känna igen mammans röst och andra personer som mamman umgås mycket med. Testiklarna finns just nu i ljumsken på pojkar.



Rida

Jag gjorde det! Jag red!!! Och det gick kanon. Tror jag minsann vävade på moln där ett tag. Tyvärr kommer molnen ge vika, eller de har redan börjat göra det. Men skit samma! Kommer leva på denna ridturen länge. Bilder när Emilia rider Tähti kan ni se i min hästblogg.


I morse var det vattengympa och det gick också bra.  Men kroppen är bra trött nu;) Så i morgon ska bara Emilia rida och jag ska slappa! Och så kommer det en sadel till Bebis! Hoppas den passar! Ska testa en Hubertus på henne och får låna den tills på fredag! HOPPAS!!!!

Märkligt

Vad de kan ändra diagnos snabbt! I morse hade Nick Kennelhosta och när Micke ringde efter lunch så fick vi minsann tid! Inga problem alls. Och så bad de så mycket om ursäkt för att de inte hade lyssnat när jag beskrivit hur hon mådde. Nåja, jag har precis kommit hem från vet och de tror inte alls på kennelhosta. Utan tror att det suttit en pinne/gräs i halsen som lossnat. Och nu bara irriterar henne ibland. Så vila i 2 veckor och försvinner det inte då så ska vi tillbaka för att kolla mer grundligt så det inte gjort någon skada på henne! Tilläggas kan att vi faktiskt inte behövde betala en krona. Så lite skämdes de nog där uppe!

Nickie

Förstår inte vad det är. För hon är MYCKET bättre med hostan idag. Och vad jag vet så går inte kennelhosta över på knappt 2 dagar.....

Alla Hjärtans Dag!

Är det idag. Och hur ska vi fira det? Jo inte alls! Finns så många dagar att fira här. Lägg energin på födelsedagar i stället;) Här blir det rester och som vanligt i kväll. Micke jobbar, John är på dagis och jag ska smita ut en tur till stallet. Mycket mer blir det inte idag! fint väder har vi iof. Och det gör en alltid glad!

Och till råga på allt så har jag varit hos BM och där såg allt bra ut. Pratade om min foglossning och hur vi ska hantera den om den blir värre:/ för då blir den ohanterbar från min sida! Jag är glad så länge jag kan röra på mig ca 30-60 minuter varje dag. Idag ska jag bestiga hästen för första gången på 2 veckor och jag tror tyvärr det blir sista gången. Så idag ska jag njuta av varje sekund på hennes rygg!

Älskar er!



Ställa diagnos utan att träffa hunden

Det är tydligen vad veterinärerna i Ljungby och Slöinge gör. Nick fick diagnosen Kennelhosta utan att de ens har träffat hunden. Jag propsade ändå på att få komma in med henne. Det hade räckt med att de lyssnade på luftrör/lungor och hjärta i bilen så hade jag nöjt mig. Men som sagt. De ville inte ens ha in mig dit. Så händer det något som kommer jag bli riktigt jäkla sur! Det är nämligen inte första gången hon fått hosta. Utan det har hänt någon gång innan när hon skulle hängt med till stallet. Men då har hostan inte varit lika kraftig och den har gått över på bara några timmar. Är som sagt riktigt irriterad över deras nonchalants! En diagnos ställer man när man träffat hunden och inte innan!

Så nu ska vi alltså hålla inte bara Nick utan även Diezel instängda i 4 veckor....Helt omotiverat från veterinärens sida enligt mig! Som sagt kan lika gärna vara en infektion i luftrören, hjärtfel eller vätska i lungorna. GRRR!!!! Nu är det ju inte säkert det men tycker inte de ska vara så säkra på diagnosen när de inte ens sett eller hört hunden hosta.

Feber

Givetvis har lille John fått feber nu:( 38,9 i temp så blir att vara hemma från dagis i morgon!

Sjuklingar

Aldrig ska vi bli friska här på Gängesvägen! Nu är John super förkyld. Näsan rinner och ögonen gråter. Stackars liten! Nu ligger han och sover i mamma och pappas säng. Får hoppas han är bra tills i morgon! Han har än så länge ingen feber!

Igår var vi i Hjälmaryd och det var lika trevligt som vanligt. John härjade och farmor fick springa hehe;) Tyvärr så har Nick blivit sjuk! Antingen så har hon fått något i halsen (typiskt henne som äter allt). Eller så lutar det åt Kennelhosta:/ Så ni ska nog hålla era hundar hemma från oss tills vi vet vad det är! Får se hur dagen utvecklas men troligvis blir det veterinär i morgon om de tar emot oss! Stackars liten hostar så fort hon rör på sig, springer inte efter bollarna. Och sover hela tiden. Ingen feber och maten får hon behålla (Spydde massa igår i Hjälmaryd). Blir så tokig på detta! Diz klarar sig om det är Kennelhosta då han vaccinerades mot det förra året och inte ska ha vaccin fören senare i vår. Så vi får avvakta och se! Massa sjuka hundar!

I eftermiddag kommer Farmor och Farfar hit. Blir bubbel och god mat! Kanske lite Valentin-mat redan idag? får se vad som händer. Micke sitter på Strålis och jobbar. Jour vecka nu igen:/ Förhoppningsvis kommer han hem strax efter 12 men det vet vi ju hur det brukar sluta!

Stall killen!

Utlovade ju bilder på när John mockade. Så här kommer de!







Och när vi kommer hem möts vi av denna synen:





Behöver jag ens tala om att det var en avunsjuk liten kille som inte ville följa med mamma in;)?

- 11

Och varför blev det så kallt idag då? Idag när jag planerade att åka tidigt till stallet och ta med både John och hundarna. Hmmm... Tur att solen skiner så kanske blir det lite varmare ändå! I eftermiddag blir det en tur till Hjälmaryd och farmor och farfar.

Ne nu ska jag väcka Micke som börjar sin jour nu vid 9!

1003

Med detta inlägget så har jag skrivit 1003 inlägg sedan jag startade denna bloggen! Oj så mycket det har blivit;) Startade den ju sommaren 2009.

Hela familjen är hemma idag. Vill göra något med vet inte vad. Jag har iaf varit i stallet med vovvarna och John. John tycker det är så roligt att vara där. Mockar med sin skyffel och bär spån. Sötungen!! Ska ta med kameran nästa gång! Nehe nu ska jag nog laga lite mat. Och på tal om mat. Vad ska man äta för gott på måndag?

Boda

Idag besökte jag och John mamma och pappa i Boda. Blev en visit över middagen. I kväll blir det god mat och mys!

Baby Jogger City Mini

Ni har inte missat att min vagn-galna syster köpt ny vagn igen;)? Det blev en City Mini 4 wheel. Är sj'älv lite sugen på en sådan till John. Men får se!

Heidis Blogg - Citi Mini

Då börjar vi om

Hämtade John på dagis idag med 38,5 i temp. Så i morgon får han vara hemma igen. Konstigt är det! Strax ska jag hämta E sedan ska vi åka till stallet så ska hon rida Tähti lite. Hoppas inte paddocken hinner frysa på bara:/

Rehband Foglossningsbälte

Idag kom det! Otroligt skönt. Ger bra stöd. Känns inte att jag har det på men när jag tar av det så känns det! Så skönt att ha stödet!



Kan verkligen rekomendera det!

V 28

Barnet: Barnet väger nu cirka 1000 gram och längden är omkring 35 centimeter och fötterna mäter fem centimeter. Hårstråna på huvudet är ganska långa. Mjölktänderna under tandköttet är färdiga. Barnet ökar nu i vikt cirka 27 gram per dag och har börjat drömma. Vad tror du att ditt barn drömmer om?



Idag är det bättre!

Känns det som. Hostan är inte alls lika kraftig och känns mer som en vanlig förkylning. Så idag blir det en tur till stallet! Men idag är John hemma också. Kollade tempen på honom vid 22 igår och hela 39,5. Så fick blir alvedon och sova mellan mamma och pappa. Och idag när han vaknade så är han feberfri och pigg som en mört! Jaja lika bra att ahn får vara hemma och vila lite! Eller vila gör han ju inte. 11 av 14 barn är sjuka på Johns dagis;) Så får se om han får vara på dagis i morgon.

Och i natt då. Ja det va tusan va det blåste! Micke släppte ut hundarna tidigt i morse och Diezel stannade tvärt på trappan och ville in igen;) Klenisen!

Och foglossningen då? Ja efter 4 dagar liggandes utan att göra något så börjar den ge med sig lite. Har fått sova ganska bra i natt. Men den där Ischias vill verkligen inte ge med sig. Sitter på höger sida och ner i benet. Någon som har tips på smårtlindriing? Tänkte hoppa ner i poolen å se om det kan lindra lite!

Jaha

Skulle man inte bli bättre idag också? Har fått så ont i bröstet (revbenen) och magen av hostan. Inte kul alls. Så hoppas det släpper snart det med. Verkar som det är på g iaf! Fortfarande trött och matt i hela kroppen och foglossningen är verkligen hemsk just nu. Men har köpt ett bredare bälte så hoppas att det kommer i veckan! Sen får vi se om jag ev kan få en tid hos läkaren denna veckan. För å se om jag kan få ytterligare smärtlindring. Kvällarna och nätterna funkar bara inte. Är uppe halva nätterna och det gör bara så fruktansvärt ont. Ska ta upp akupunktur och TENS. Så får vi se vad de säger!

Micke är också hemma idag men prinsen är på dagis. Skönt att han får busa av sig lite! Anne sköter stallet idag också så jag hinner vila lite till. Har bara 2 måsten idag. Och det är till FK (som vanligt) och sedan hämta John på dagis. Hade behövt handla lite men får se om jag orkar!

Detta bältet blir det:



Bättre

Börjar bli betydligt bättre! Så inmorgon ska jag förhoppningsvis vara frberfri utan tabletter. Micke är fortfarande febrig. Och John är pigg! Så blir dagis för honom och hemma för mig och Micke i morgon!

Sitter och drömmer oss bort till vår dröm gård! FInns en helt perfekt gård. Men den ligger ca 2 mil från stan. På gränsen vad vi tycker är ok. Men stora vägar dit och bara sista 5 km på mindre väg. Får se om vi ändå inte ska ta en kik! Man får ju ganska mycket mer för pengarna om man flyttar sig 5 km längre bort! Och precis som vi vill ha det. Dvs total renovering eller bygga nytt bostadshus. Så man kan göra precis som man vill. Ja som sagt vi får se!

Feber

Fick ställa in hos Jessi och Pontus igår. Mådde inte alls bra på eftermiddagen och bara 30 min senare hade jag en temp på 39. Så har spenderat natten svettandes, frossandes och mest i vaket tillstånd. Riktigt jobbigt! Tror faktiskt aldrig jag har haft så "hög" feber. Som mest låg den på 39,5. Jobbigt när man har något i magen! Nu verkar den ge med sig. Hade 38,3 när jag vaknade nyss så vi håller tummarna. Svettas som tusan men då hoppas vi den sjunker lite till. Micke vaknade med feber idag men hans har redan frösvunnit. Matt i kroppen är han så vi sover is kift. John är sitt vanliga glada jag. Ingen feber där. Bara lite snorig. Så ni ska nog inte besöka oss på ett tag;)

Graviditetspenning

Fick beslutet idag (Eller igår). Och jag är beviljad från 13 Mars tom 1 Maj. Helt underbara nyheter! Beslutet tog inte ens 7 dagar! Alla papperna kom in i måndags. Så de är då jäkla snabba!

Varm och ont

så mår jag just nu. Hostan har kommit tillbaka, halsen börjar göra ont och snuva. Har knappt sovit alls då Ischias började krångla igår igen! Så trött på detta. Så jag knaprar tabletter och svettas:/ Känner mig inte road av att åka till stallet idag!

Gick ok hos sjukgymnasten igår men det gav mig inget. Fick en lapp men saker jag inte får göra och en lapp med saker som jag kan göra för att underlätta. Men inga övningar då jag har för mycket smärta:/ Fick låna ett bälte (GulRehab) Samma som jag lånade förra grav. Men ska lämna tillbaka det och beställa ett som är betydligt bredare. Detta är bara så obekvämt! Tyckte det förra grav också! Så hoppas det kommer nästa vecka!

Igår kom mamma och pappa hit och jag bjöd på en kyckling gratäng innehållande: Kyckling, creme frachie, grädde, röd/gul paprika, advokado, och Sweet chili sås. Den uppskattades! Serverade med CousCous, sallad och tomater. Trevlig kväll som vanligt!

Idag blir det en runda till stallet och i kväll ska vi till Torpa och Palm/Linton! Bra när man springer på Jessi i affären och blir bjuden hehe;)

Strax

Ska jag börja röra på mig. Ska hoppa i duschen och sedan ut till stallet och hämta sadel. Får se om jag kan hitta nått som ligger ok på bebis tills snön försvunnit! Passar på att mocka lite oxå. Sen blir det hämta John. Sen kommer Marita och hämtar mig! Tack säger vi för det! Och efter det hem och sedan till stallet igen. Alltid är det något. Men som tur är så står jag vid sidan och tittar på! Så inget ansträngande!

Tankarna går för fullt om jag ska söka till någon kurs i höst. Distans alltså. Men ska bara hitta en kurs som jag vill gå och som jag har nytta av!

Diva

Är bättre på smärtstillande men långt ifrån bra. Så vi hoppas att hon ska få sluta sitt liv idag! Är svårt att släppa taget om en livskamrat!

Sova

När ska man få göra det? Magen gör ont, höfterna gör ont, ryggen gör ont. När man väl somnar så vaknar John och man får gå upp och lägga honom igen:/ Var vaken halva natten som vanligt men tog igen 2 timmar senare på morgonen. Fick iaf sova mellan 7.30-9.30. Blir inte klok på detta! Som sagt gnällig är jag säkert men hade det inte ens hälften så jobbigt när John låg i magen! Nåde bebisen om den väljer att stanna kvar där inne längre än till BF! Jag ska sparka ut den genom att ta en tur på Täthti. Då vill den med all säkerhet inte vara kvar;)

Skinkstek med tillbehör!

Så fick jag ordning på den där steken till slut. Riktigt gott och serverades med klyftpotatis smaksatt med vitlök och rosmarin. Såsen gjorde jag av stekskyn med lite extra chili och creme frachie! Gott gott! Och det bästa är att det blev lite över tills idag;)










V 27

Barnet: Musklerna på armar och ben blir starkare och ibland kan barnet få in en riktig fullträff mot revbenen eller mot urinblåsan, vilket kan göra ont.
Nu har barnet stora chanser att klara sig om det föds för tidigt, men varje vecka, och även dagar, gör stor skillnad. Barnet väger mellan 900 gram och ett kilo. Om det skulle födas kan det andas luft och tarmarna klarar av att ta emot modersmjölk.  



Diva

Lilla Diva mår tyvärr inte så bra:( Haft diareé hela natten och nu ligger hon bara i sin korg och vill inte äta eller dricka. Mamma fick precis ut henne för att kissa. Men hon har väldigt svårt att stå och gå. Hon har haft ett tufft liv och jag hoppas att hon tar sig igenom detta eller får somna in!

Diva och Diezel  Maj 2009



Utbildningar

Jag kikar runt lite på utbildningar! Hade gärna velat utbilda mig till Nagelkosmetolog! Men får se hur det blir med det! Eller så kanske jag ska hoppa på en ekonomi kurs på distans. Ja det är många funderingar! Vet ju inte alls vad jag vill jobba med i framtiden. Mer än att jag vill kunna styra lite över arbetstiderna;) Höga krav jag har hehe. Inom vården vill jag iaf inte jobba. Passar inte riktigt in där känner jag!



Mycket avklarat idag!

Var på vattengympan i morse. Och lika trevligt och skönt som vanligt! Får en hel del sammandragningar när vi ökar tempot men de lägger sig när jag vilar lite. Så får hoppas jag kan fortsätta ett tag till! Efter det blev det en tur för att handla rödbetor och sen stack jag vidare till stallet. Skönt att få det gjort när man ändå sitter i bilen. Så i eftermiddag blir det vila och en tur till FK som vanligt;) Å de där rödbetorna... Tror ni jag fick upp burk f*n??!! Nej givetvis inte så fick bli ketchup i stället. Jaja det gick ju det också.

Nu ska jag strax titta på avsnitt nr 4 av Ponny Akuten. För ni har vel inte missat att det har börjat igen?? Ni hittar avsnitten på SVTPLAY.SE.

Fick nyss kallelsen till Lund för John. 21 Februari, så jag gissar på att det inte kommer bli någon OP innan bebis kommer. Vilket jag hade hoppats på. Som sagt. Inte roligt att åka den resan med liten! Dessutom har de vinterkräksjukan där och rekommenderar att bara en förälder hänger med. Så blir att ringa ner veckan innan och höra hur det är.

RSS 2.0