Blankt papper

Givetvis gick bilen igenom prickfritt! så nu kan den gå 1 år till utan problem:) Eller nu kan den säljas heter det hehe.

Natti!

E ju tyvärr lite sjuk:( Så frossa och värk i kroppen gör det svårt för mig att sova i natt. Men nu ska jag ge det ett försök. Barnen lär ju inte ta sovmorgon bara för att jag inte fått sova;) Inga måsten i morgon mer än att besiktiga bilen. Som är till salu! Och lämna och hömta John på dagis. Fick blir en snabb städning igår. Men måste komma ihåg trianglen!

Nattti alla goa vänner <3

Den där Philip
Älskade lillkillen blir hela 7 månader gammal på Måndag! <3

Dagis kort!

Så här fin blev vår pojke!


Vet ni vad??

John har fått sin första ponny!!!! Klicka på BAMSE så kommer ni till hans egna sida!

Krock;)

Så här kan det bli när man krockar med 40 kg Rottweiler;)


Rensar bilder!

Och jisses vad det behövs! Är ju fler hundra. Så jag vet vad jag ska göra idag! I eftermiddag blir det promenad!

Sover tryggt!

Nick håller ett vakande öga! Hon ligger alltid jämte vagnen när han sover ute <3

Paket till Philip!

Äntligen har babygymmet kommit!


Nej mamma

Tyvärr är kylskåpet ännu tommare nu;) Men i morgon så ska jag fylla upp det lite!

Oj vad tomt det blev

Fick ett ryck igår och frostade av frysen och städade kylen. Vi hade precis varit och handlat och jag tyckte det var fullt. Tji fick jag. För nu är det tomt! Sa till Micke att vi kan åka och handla igen, det uppskattades inte hehe:) Men visst blev det fint??!! Får försvara mig med att gröten, brödet och tranbärsdrickan är Johns.
Den där John

Han växer varje dag, mitt framför våga ögon. Inte en olycka utanför pottan på hela helgen! Visst han har fortfarande blöja på natten och när vi har mycket kläder ute. Men jag är så stolt över honom!!! Han brer sina egna mackor, lägger upp maten,klär på sig (nästan) Och snart blir det dagis byte! Undrar hur det ska gå! Det var ju inte länge sedan han var så här liten:


Philip :)

Har haft feber i helgen efter vaccinationen men nu är han glad igen!
Vaccination

Idag ska lille P får sin 6 månaders vaccination. Inget vi ser fram emot. Men det kommer gå bara bra! P är så med hela tiden, sitter själv men trillar gärna bakåt. Greppar massa, flyttar föremål, skrattar, äter osv. En stor kille helt enkelt. För att inte tala om John som både gör lilla och stora på pottan. Känns som det går väldigt fort för dem båda nu.

Idag blir det dagis för John och jag och Philip spenderar dagen på BVC, TC och hemma:)

Microsoft har problem!

Förra veckan satte Microsoft igång en stor insats för att bli av med spam i Hotmail. I de fall vi har kunnat se att ett konto troligen är kapat i våra system, bland annat genom att antalet skickade mejl plötsligt har ökat markant samt att många av de skickade mejlen har rapporterats som spam, har kontoägaren blivit informerade om misstankarna via mejl och ombetts att byta lösenord för att återta kontrollen över sitt konto.

http://www.windowslive.se/mvh/post/2010/09/28/Har-du-problem-med-att-komma-at-ditt-Hotmail-konto.aspx

RSS 2.0