Mamma

I Tisdags opererades mamma och igår fick hon åka hem. Hon är trött men allt har gått jättebra och nu börjar resan på hennes nya liv!

Diezel och Tyson

Bröderna bus


Bloggen

Faller lite i skymundan. Och ni får ta det! Lägger all tid på familj och träning. Jag har en annan blogg;) Så lite otrogen denna är jag. Hade blivit massa inlägg om träning annars och då hade ni nog tröttnat. Bloggenjag skriver på är för min egen skull. Min dagbok. Och lovar att ni strax ska få ta del av den! 

Pojkarna mår toppen. John pratar, busar och pussas HELA tiden! Han är bäst!!! Och lille Philip. Han äter gröt och lite annat. Han börjar minsann bli stor nu! Snart 5 månader gammal!

Och jag, jo jag har börjat jobba lite smått som Personlig Assistent. Men bara nån gång ibland. Riktigt roligt och absolut något jag kan tänka mig att jobba med i framtiden!

Selecten med nya åkpåsarna


Jobba!

Jag har fått jobb! Ska hoppa in på timmar som Personlig Assistent. Ska bli riktigt kul. Familjen är toppen och tjejen har jag träffat innan och är underbar hon med! Ska bli kul att komma ut och jobba lite nu. Men börjar inte fören i oktober och det blir inte så mycket. Blir nån kväll och helgdag. Jag är iaf glad och Micke som tjatar om att han vill vara hemma med barnen har sin chans nu;) Tro han ångrar det sen hehe.

Kusinerna på mammas sida:)

Johns och Philips kusiner på min sida.

Diz;)

Han e så fin!

Minus

Att jam kan blli så glad för att vågen visar minus, och inte vad som helst! Utan hela 1,9 kg minus!!!!!! Svävar på moln och är ruskigt taggad inför nästa vägning!

Tidiga mornar, sena nätter

Det är då jag får tid att blogga! tyvärr så har jag inte så mycket att skriva om;) Micke kom hem igår och det var underbart! Pojkarna blev glada och jag med. Hann med lite mys innan sändax och idag har vi klippt gräs, och lekt massa. Och så har jag varit i stallet! I morgon blir det mer lek och lugnt här hemma. Inte så mycket att bloga om;)

Liten uppdatering;)

Tiden bara försvinner! Idag kommer Micke äntligen hem! Har varit en lång vecka utan honom. Idag har vi varit helt ensamma, jag och pojkarna! Blev en långpromenad med besök i lekparken. Efter det lek hemma, Lunch, middagslur och mera lek. Jag har också hunnit städa hela huset. Skönt! Hoppas att jag får chans att springa en runda i kväll oxå! Lite bilder ska ni få!Igår

IdagRSS 2.0