Fult :(

Klippte John innan. Men det blev så fult, så fult. På tok för kort. Visst han bryr sig inte. Och han har ju iaf lite hår kvar. Och som tur är växer det ut ganska fort!

Igår tränade vi sök. Nick och Diezel förvånar oss med att köra 3 perfekta skick var! Och dessutom körde jag med pop upper till Diezel! Och han tog alla tre!!!! Så jäkla klockren! Och ingångarna gick precis lika bra. Är så stolt över honom och hans prestationer igår. Efter det så grillade vi korv och annat. Riktigt trevligt hade vi det!

Nu håller Micke och Freddie på med husvagnen. För på fredag bär det av! Nick är lämnad och i morgon kommer Nonne och hämtar Diezel. Då ska han få sova borta för första gången. (Om man inte räknar med Boda och Fröllinge) John sover och tvätten ligger i maskinen. Borde börja packa men orken har inte infunnit sig ännu.

Bebis var inne på klinik i måndags och det visade sig att hon har kotleds inflammation:( Så 4 veckors vila och återbesök den 28 Juli. Lägger in lite fina bilder på henne och Michelle i min andra blogg!

Vecko planering

Måndag: Jobba, stallet och vila
Tisdag: Jobba, stallet och träna hund.
Onsdag: Jobba, stallet och hämta husvagn.
Torsdag: Jobba, stallet och titta på hus.
Fredag: På börja resan till Oxelbacka och Skara sommarland.
Lördag: Släktträff.
Söndag: Hemförd, stallet och vad dagen bjuder på.

En vanlig full vecka hos familjen Römer/Rönn. Så mycket bloggande kommer det inte hinnas med!

Hit och dit

Ett himla farande idag blev det! Först till Växjö för att hitta skor till John. Kom tyvärr bara hem med ett par sandaler. Nästan allt var slut i strl 20-22. Och så köpte vi party tält som vi ska ha vid Jaquccin. Och lite annat smått. Micke hittade lite tröjor osv. Efter det var det direkt till Hjälmaryd på middag. Fick träffa "Lillebror". Så små de är! Man glömmer fort att ens eget barn nästan var så litet! Sen var det direkt till Boda. Micke hade glömt sin dator där igår nämligen. Kom hem 19.00.
Nu sover äntligen John, och troligtvis Micke också;) Jag har dammsugit, diskat, plockat tvätt och fixat. Och nu äntligen är allt klart. Eller vi ska få upp tälten. Men blir kanske i morgon! Hade bjudit hit Alva, Daniel och Ella. Men det hanns inte med. Tråkigt! Får hoppas vi kan ta det en annan helg!

I veckan som kommer håller vi alla tummar, tår, tassar och hovar! Ni som är berörda vet varför;) På fredag blir det Skara Sommarland och upp till kusinerna i Oxelbacka! Innan dess väntar en arbetsvecka som förhoppningsvis bjuder på skinande sol och värme!

Bilder från Midsommar helgen


Inte bara hundarna lämnar paket efter sig;)




Det vackra brudparet!



2 små killar säljes!







Mördar hästen!!! ;)















Det var Torsdag-Lördag i bildformat;) Resten av bilderna kommer ligga i min PixBox.





Trevlig Midsommar!

Önskar familjen Römer/Rönn.

Det har varit fullt upp denna helgen, bebis, bröllop och midsommar. Elias lillebror har valt att titta ut. Så nu vet vi var vi kommer befinna oss de närmsta 20 åren hehe;) Ne vissa år får vi nog vara någon annan stans dock;) Och så överraskade Marita och Petri hela släkten med att gifta sig igår! Så fina var det i kyrkan! Kom en liten tår nerför kinden! Lägger in bilder lite senare. Sitter hos mamma och pappa nu nämligen. I Em blir det en ridtur på Holly. Var bra länge sedan jag red! Ska blir så underbart!

GAHHHHHH!!!!!

Blir så arg. Vilken dum regel! Ska av anmäla Bebis 2 v innan tävlingen. Och då visar det sig att man inte får tillbaka avgiften???!!!! Jo halva. Men hallå. 200kr åt h*vete... Ja ganska förbannad blir man. Vet att det är likadant överallt (Troligtvis). Men vilken idiotisk regel. Precis som det är mitt fel att ponnyn är halt! Det får de ändra på tycker jag!

Annars så har veckan varit bra. Johns utslag är helt borta! Konstigt. Och ingen feber hade han innan. Denna vecka är det bara 4 dagars jobb. Så i morgon är sista dagen! Yeha! Ska blir skönt med en extra dag ledigt. Och så får vi hoppas jag kan få rida lite på lördag hos Jessi. Kanske en lite Holly?? Men har inte hunnit ringa Spa Linnéa heller. Så blir inga fina naglar. Får ta det till semestern. Funderar på om man skulle ta och göra lite mat. Blir fläsk och bruna bönor. Men kanske lika bra att vänta tills Micke kommer hem. Han åkte med Freddie hem. Men jag har redan glömt varför;) Och nu vaknade John. Undrar när han ska börja sova ordentligt???!!!!!

Hörs en annan dag!

Måndag = Trött

Efter denna natten är det ett under att vi ens fungerat som normala människor. John har inte sovit på nästan hela natten:/ Och summa sumaro blir att varken jag eller Micke fått göra det heller. Inte roligt! Började med att han vakande upp 4 ggr innan 00.00. Sen när jag och Micke gick och lade oss så satte sig John upp i sin säng. Helt klar vaken. Så han fick sova mellan oss tänkte vi. Jo visst. Han har vridit och vänt på sig hela natten. Satt sig upp, klappat på oss, krupit iväg och pratat. Inte arg eller ledsen utan bara glad och rastlös. Så när klockan var 04.30 så hade jag inte fått sova en blund. Så väckte Micke så gick han upp med John. Sen somnade John vid 06.00 och sov till 07.00. Sen dax för dagis. Men som sagt. Så mycket sömn blev det inte!

Sen har han fått röda utslag också...?? Rumpan är helt täckt, sen har han lite prickar på rygg, armar, ben och fötterna. Och på fötterna har han nån blåsa (Kan vara skorna?) Undrar vad det är. Men troligtvis något som stört honom i natt. Vad vi vet har han inte ätit något konstigt. Så återstå och se om det försvinner av sig själv. Vattenkoppor är det i alla fall inte. Tror det är värmeutslag, men som sagt vi vet inte!

Nu sover lill killen i alla fall. Och hoppas att han sover hela natten lång! Micke ligger och bubblar och jag sitter och skriver här. Hade tänkt börja springa lite innan jobbet. Men efter en sådan här natt orkade jag bara inte gå upp kl 05.00. Får se om jag kommer upp i morgon;)

Tänkte jag skulle bli lite fin till midsommar och fixa franska naglar på Spa Linnéa här i Ljungby. Men får se om de har någon tid! Kom på igår att jag skulle vilja göra det. Som sagt, återstår att se om de har någon tid innan fredag! Nu blir det kolla lite mail sedan en stund i soffan, duscha och sova!!!

Vad i H-vete???

Hinner inte mer än klä på John, gå ut och ta fram gräsklipparen. Ja vad händer då?? Jo då öppnar sig himmelen....Är så fruktansvärt trött på detta regn!!!!!! Får hoppas det är fint väder resten av sommaren. Någon gång ska man ju faktiskt lyckas få in lite hö... Blä, ne nu blir det att sitta inne tills det slutat. Jocke och Elias var här på lite fika nyss. Freddie är fortfarande kvar. Trevligt med besök!!

Missade lite!

Glömde ju att vi tog en promenad till lekplatsen på Klövervägen igår;)













Sen fortsatte vi att leka lite hemma;)



Snipp, snapp, slut

Så var alla bilder slut! Tycker att jag har bloggat för hela vecka nu;) Men kommer försöka få in något mitt i veckan som vanligt hehe;) Inget föl har anlänt ännu men vi hoppas att det gått framåt och att hon fyllt upp hela juvert!

Just det! Fler bilder på hundarna kan ni se här: http://www.pixbox.se/alb_show_id1168184_page0.html Och så har jag lagt in i lite andra album också!

Lördag = bubbel, grill, dricka och mys

Fick besök till slut igår! Jagade runt halva stan kändes det som. Hehe, eller i alla fall Blåhakevägens familj, familjen Dahl, Hjälmaryd och Boda. Och efter mycket om och men, så trillade Boda i igår runt 19.30;) Bättre sent än aldrig hehe. Det bjöds på grillat, potatissallad, melon, äppelpaj, och massa gott dricka! Och givetvis bubbel. Men det kom vi på först vid 23.30. Men det gick finfint att bubbla då också. Här kommer lite bilder och en filmsnutt! Försökte få bilder på de olika lysena i poolen. Men gick sådär bra!












Och så måste jag bjuda på far och son när de vilade lite på förmiddagen;)



Micke lagar mat!

Och lite mysigt hade vi det i Fredags!


Och ja, det var lika gott som det ser ut som;)


Men innan dess var vi nere en stund på stan och hittade lite sommarkläder till John! Allt från Måns & Maja.
















Fina va??!!

Bilder från veckan som varit

Börjar med en vanlig dag på jobbet! Ni måste erkänna att ni blir liiite avundsjuka när det är den här utsikten på sin arbetsplats;)









Visst blir det fint när det är klart;)?





Får bli många olika inlägg tycker jag;)

Lördag och regn

Ännu en vanlig dag i den svenska sommaren:( Vi hade planerat att gå till lekparken och sedan gå hem och bada och grilla lite. Nu ligger i stället mina 2 pojkar och sussar i sängen. Kompade ut tidigare igår men vad hjälper det när Micke fick jobba ändå. Strålis ligger inte högst upp på min gilla lista, snarare längst ner. Om de ens finns med! Drömde till och med om att jag fick värsta utbrottet på dem och slängde Mickes mobil och svor och skrek. Nu vaknade John-John igen. Hoppas att det skutar regna så vi kan gå ut och busa lite!

Stackars John

Slog sig riktigt rejält innan:( Var så att mitt hjärta slog extra hårt ett tag! Fick halvt panik och ringde efter Micke. (Som var kvar på jobbet) Fixade med hundarnas mat och bar in den. Och innan jag ens hunnit bakom hörnet så började John skrika. Och man lär sig snabbt höra skillnad på skriket och detta var ett aj-skrik:( Kom fram till honom och lyfte upp honom. Såg inget först sen började det rinna blod ur munnen på honom och från hakan. Riktigt läskigt. Med en hysterisk unge som blodade ner överallt ringde jag Micke. När Micke kom hem hade John lugnat sig och det visade sig att det inte var så farligt. Trodde han hade slagit sönder någon tand eller bitit sig i tungan. Han hade "bara" skrapat hakan och spräckt överläppen. Läskigt hur som helst! Nu sitter han och leker lite. Fick inte i honom någon mat innan. Så ska göra ett nytt försök snart. Han har vel ont i munnen kan jag tänka mig! Älskade lille buse!

Hemma på Lunch

Men snart är vilan över! Åter till arbetet i den varma solen. Just sådana här dagar är man glad att man jobbar utomhus!

Bubbel idag igen

Och pappa och Micke ligger fortfarande i badet;)





Is???

Hittade detta när jag kom hem;) Och Diezel åt snabbt upp det;)







Hagel kan man också kalla det;)

Aj i ryggen igen!

Drog till ryggen när jag bytte klippdäck idag. Trodde på allvar att det skulle bli en tripp till akuten:/ Hade så ont att tårarna kom. Inte roligt alls. Men bet ihop och jobbade hela dagen. Men det blev ju inte bättre direkt! Så nu har jag legat och bubblat i nästan 1 timme. Kändes bättre men nu börjar det göra ont igen. Hoppas, hoppas det försvinner över natten!!

John får så mycket beröm på dagis! Han klättrar upp för ribbstolarna och ner igen. Är alltid glad och hittar på nya saker att leka med hela tiden. Springer, äter och dricker själv. Han är ingen bebis längre! Stora killen!

I morgon ska vi försöka få ihop lite tid att träna med hundarna. Om min rygg vill vara med! Och så ska jag fundera på om tiden finns att hjälpa till med PR, annonsering och hemsida uppe på klubben. Hmmm...

Nu strejkar ryggen så nu blir det soffan! Och kanske lite middag!

Bubbel, bubbel och bubbel;)

Behöver jag ens skriva något när ni ser dessa bilder;)?













Fy f*n vad härligt det var. Svin kallt i luften och 37-39 grader i poolen. Så skönt! Och även John-John tycktes gilla att bada!

1700:-

Är vad sommarens utställningar och bedömningar kommer att kosta. Så nu får vi hoppas att hon visar sig från sin bästa sida och blir lika bra som sin mamma;) Givetvis är det den sköna RainDrop jag pratar om;) Är redan lite nervös! Bäst att börja löshoppa henne snart! Är bara 1 månad till första start, som går av i Vinslöv. Sen blir det Hamneda och vi avslutar sommaren med kvalitetsbedömningen i Åstorp. Och givetvis ska vi hälsa på Sam när vi är där!!!

Vad tror ni? Kommer vi ha någon chans mot de andra ponnisarna?? ;)



Lånar bild från Michelles blogg.

John-John går med hunden




Måndag i morgon

Tiden går så fort! Igår var vi i Boda och träffade 2 kusiner, Nicklas och Sebastian. Alltid lika trevligt! Idag blir det fira en försenad mors dag med familjen Rönn. Hoppas på bra väder så vi kan bubbla lite!

Tyvärr så händer det ju inte så mycket hos oss just nu;) Vi jobbar på. Jag har ingen häst å rida, Hinner knappt träna hundarna. Och ja livet går i 200km/h. Men snart ska vi få lite semester! Härligt! Och så ska vi ut på en mini semester den 2-4 Juli. Blir en tur till Skara sommarland och sedan vidare på släktträff i Oxelbacka. Hoppas John kommer tycka det är lika roligt som vi kommer;) Och så beställer vi varmt härligt väder tills dess! Sen får vi se om vi våldgästar Halmstad och havet lite i sommar! Jag har ju tyvärr bara 2 veckor nu under gräsets hög sesong. Men ska nog hinna hitta på lite.

Ne nu ska jag slappa och smurfa runt lite på nätet!

Utställningar!

Så är det anmält till en av alla utsällningar i sommar! Ska ju visa lilla ponnyn;) Hon ska visas här:

Hamneda den 20 Juli (Endast utställning)

Vinslöv den 10 Juli (Utställning, löshoppning och ridklass)

Åstorp den 21 Augusti - Kvalitetsbedömning (Löshoppning och utställning, kval till finalen)

Vilka ridklasser det blir har vi inte bestämt ännu;) Och snart så ska det börja löshoppas! Om hon går vidare till finalen så blir den i Falkenberg i September.

Premiär dopp i regnet!


Hur långt ska det gå?

Personligen tycker jag att de skulle låtit ponnyn få somna in.

http://video.se.msn.com/watch/video/trebent-ponny-ger-hopp/ah5wp6e2

Den är varm!

Så i kväll ska det krypas ner och mysas! Oavsett väder! Men än har jag några kalla timmar kvar ute i detta hemska väder. Vart tog sommaren vägen?? Idag är det dessutom bal för studenterna. Inte kul att stå med de klänningarna i parken! Nehe nu ska jag pysa iväg en stund till!

Jessi: Nej det kostade inte som ett helt hus;) Men kunde gjort det om inte Micke fick 70%rabatt;)

Bilder på nya tillskottet!





Plats för 5 personer;) Men försök inte tjuv-bada. Den har 4 kombinationslås ni måste bryta er igenom först hehe;)

Jacuzzi och Skatt

Idag kom de äntligen. Stor är den och jättefin. Hoppas att den fungerar bra. Blir ett premiär dopp lagom till helgen tror jag;)

Och så kom skatten. En riktigt trevlig överraskning! Pengarna bara väller in hehe. Skönt att kunna sätta undan 5000kr i månaden till hus och annat! Men så ska det köpas sadel och annat. Så de kommer ju tyvärr försvinna en del också.

Kall måndag

kall och blött att jag måste hämta ut nya regnbyxor i morgon;) Mina läcker tydligen...Hmmm jag var väldigt kall och blöt om min kära gump;) Inte trevligt att sitta på en maskin med regnbyxor som inte håller tätt hehe. Annars har dagen flutit på bra! Har kommit ut en gård till nu. Som kan vara intressant. Men har en känsla av att priset kommer gå över vad vi är beredda att lägga! Men ska i alla fall gå på visning!

I morgon ska äntligen vår Jacuzzi komma. Några dagar försent. Men så hade det tydligen blivit fel så det blir en annan. Den vi skulle haft var för 6 personer. Denna är för 5 personer, men större. Vet inte hur de får ihop det men det blir nog kanon;) Sen ska vi försöka hinna till klubben och träna! Är inte så lätt att få ihop allt. Ska ju hinna till stallet också!

Nu blir det att läsa lite bloggar sen blir det en stund i soffan innan sängen kallar!

Bilder från träningen

Glömde ju helt bort att lägga in bilderna från träningen! Så här kommer de. Och jag måste lära mig att titta upp;)



















Väl hemma såg det ut så här:





Två små trötta hundar var det. Och en nöjd matte!

Sol men kallt!

Idag har det varit sol större delen av dagen men ändå. tycker jag att det har varit ganska kallt:/ Har hunnit med att träna 2 små glada hundar. Och fick beröm av min kära sambo! Känns riktigt skönt. Han har ju tyvärr inte varit med så mycket när jag tränat kräken. Men idag följde han med! Och det blev några kort! Kom på nu när jag sate mig här att jag höll på att glömma att åka till kära Tähti;) Men nu ska jag åka när jag skrivit klart!

Hade möte på klubben och planerade för en "öppet hus dag". Ska få äran att visa lydnad med Nickie och köra skrinda med Diezel;) Ska bli jätte roligt! Micke, Freddie och Andreas ska visa sök med Alice och Ozzy. Sen ska det också visas Freestyle, Spår, Agility, Bruks och annat. Det kommer vara loppis, föreläsningar och god mat! Dagen avslutas med en stor fest på klubben. Och datumet är det 18 September!

John har varit sur och hängig hela dagen. Så blir kanske en tur till vårdcentralen i morgon. Kan ju mycket väl vara bihåleinflammation eller öronen på honom. Sist så hade han ju massa saken men sa inte ett ord:/ Så får hoppas han är bättre i morgon! Han fick alvedon för ca 30 min sedan och verkar piggare! Så något är det. Men kan ju lika gärna vara kindtänderna som är på väg upp.

Lördag och ännu en dag av sol

Underbart väder! Tråkigt bara att Jacuzzin inte dykt upp ännu:( Men den kommer vel så småningom!

Idag blir det bara att ta det lugnt. John har sovit väldigt dåligt i natt pga sin förkylning. Stackars lite han varit så täppt i näsan att inte  ens nässpray har hjälpt honom. Men nu sover han sittandes i sin vagn. Går lite bättre då! Blev bjuden till Daniel med familj. Men tror inte vi åker. Jag är ju fortfarande inte bra och nu när John blivit dålig igen. Tråkigt! Sen vet jag fortfarande inte om Micke hade bjudit hem Dahl eller vad det var. Men det märker vi.

Micke är ute och kör ett Elitspår. Dvs han har lagt spåret och sitter och övervakar den som går det. Hoppas lilla vovven fick alla pinnar! Sen när han kommer hem så tänkte vi åka upp till klubben och kolla på Elit Lydnaden. Spännande! Sen någon gång blir det att åka till stallet!

Fredag

Och sista jobb dagen idag. Blev en kort vecka för mig med bara 2 dagar på jobbet. Får bara hoppas att jag blir bättre under helgen. Nu har jag ju tyvärr fortfarande en jäkla hosta och fått ont i halsen. Envis förkylning!! Idag åt hela familjen frukost på Roddys. Det var lite mysigt! John jagade små fåglar, tittade på vattnet och ville hälsa på 2 vita små hundar;) Busungen där! Men nu sover han! Elias har varit här några timmar med pappa Jocke. Så det blev en del bus. Även farfar har varit här. Jacuzzin har tråkigt nog inte dykt upp. Men hoppas den kommer idag så vi kan få njuta i den i morgon kväll! Strax kommer Jocke, Elias och Tina. Då blir det lite grillat och bara ta det lugnt. Pojkarna är ju lite trötta och Tinas bebis är på väg ut snart. Får se om det kommer en liten kille till helgen;) Jag har sagt åt Tina att hon allt får vänta till på måndag;)

Och så kan jag informera att Bella varit på mätning. Hon är hela 137cm hög. Så hoppas hon inte växer så mycket till!

Sommar och solvarma dar...

Får vi hoppas att vi äntligen får. Jag känner mig pigg och inget tryck i huvudet längre! Eller i alla fall inte när jag beter mig "normalt". Så strax tänkte jag gå ut och insupa lite sol!


Tog mig faktiskt tid att traska ner en runda på stan för att äta lite mat. Är ju ganska tomt i vår frys tyvärr! Och så hittade jag 2 jackor till John, byxor och tröja till mig och lite födelsedagspresenter till Kewin. Han ska få lite mer men nu har jag iaf fixat lite av det! Förresten. Nån som vet var man kan köpa en snygg handväska? Tänkte en ganska stor så man får plats med blöjor, våtservetter, mellis, dricka....;) Nu skrattade nog Jessi när hon läste det. Men men en stor väska där man kan slänga ner hur mycket som helst! Tittade här inne i stan men fastnade inte för nån. Eller jo de hade en i Jeans på Lindex men alltså. Jag är snål!!! 250kr för en väska jag tycker är OK. Nja, då får den vara mer än ok! Får vel kolla Tradera lite! Där brukar det alltid dyka upp något!

Jag känner mig kränkt!

Kommer ni ihåg mitt förra jobb?? Kyrkvaktmästare i Annerstad. Ni kommer också ihåg att jag sökte den tjänsten och 2 andra som kom ut? Här kommer en historia som gör mig arg, ledsen och besviken.
Tjänsten är som kyrkovaktmästare, både sesong, ett vikariat och en fast tjänst.

Jag har tidigare jobbat där i 3 år. Men valde att sluta mot deras samtycke. Pga att de ville förflytta mig. Och då jag var gravid så att bli förflyttad då var inte vad jag eller min familj ville. Det skulle innebära 1 timmes resa extra om dagen. Och då min pappa kunde tänka sig att ta den tjänsten, så skrev vi skriftlig ansökan om att få "byta" tjänster. Då jag endast hade 3 mån kvar att arbeta och för att han hade sk förtur då han jobbat där i 25 år. Denna ansökan ogillades.

Så jag valde som sagt att sluta då min anställning upphörde. Och detta under vilda protester från vissa. Men som sagt. Jag hade ett slut datum på mitt anställningsbevis så jag gjorde inget fel. Utan tackade nej till en tjänst och gick hem.

Nu kom "min" gamla tjänst ut på annons. Tillsammans med det jobbet de erbjöd mig, 1 sesong och ett vik. På de kyrkogårdar där jag vuxit upp och jobbat i 3 år. Och jag sökte alla.

Fick ett fint brev: "Tjänsterna är tillsatta med andra sökande". Okej tänkte jag, de hade vel bättre meriter.

Och idag fick ja hem ett blad utgivet av SKK******församling. Där de presenterade de nya medarbetarna. Och trodde jag skulle trilla av stolen!!

Vad är det för personer de har anställt???!!!!!

Tjänst 1: (mitt gamla)
Erfarenhet: Jobbat inom park, haft egen firma inom sten och trädgård.
Helt rätt sökande fick tjänsten!

Tjänst 2: (Den de erbjöd mig)
Erfarenhet: Har vikat för "min" tjänst sen i nov 2009. Dvs jobbat inom kyrkan i knappt 6 mån.
Här börjar jag fundera lite! Jag har ju 3 års erfarenhet VS 6 månader?? Iof ingen tjänst jag ville ha.

Tjänst 3: vikariat
Erfarenhet: Jobbat på industri i 31 år!!
WTF!!!!!!

Tjänst 4: Sesongsarbete
Erfatenhet: Gillar att jobba mer trädgården hemma...
WTF!!

Kan ni ens förstå hur i H-vete de 2 sistnämnda ens kunde bli kallade till intervju?? Jag känner mig djupt orättvist behandlad! Och kommer ta kontakt med min förra arbetsgivare och fråga hur det här gick till.

Dessutom kan tilläggas att vissa i styrelsen tydligen tycker att jag blivit orättvist behandlad... Men vågar inte stå för sitt ord.

Hur ska jag gå till väga med detta?

Lägger till att jag den 1 Januari 2008 fick fast tjänst med 6 mån prövotid. När prövotiden gått ut gav de mig ett nytt avtal... Där jag helt plötsligt fick tidsbegränsad anställning. Får man göra så?

Känner mig djupt sårad och kränkt. Och inte har de gått ut med varför jag slutade utan jag får flera gånger i månaden förklara för bekanta vad det var som hände. Jag kunde leva med det då men nu? Efter en sån här sak. Jag är så ledsen.
Jag är inte med i Facket. Men nått måste jag vel kunna göra??

Vet ni vad...

Bihåleinflammation och mens värk är ingen bra kombination! Men trotts det så har i alla fall trycket lättat i ansiktet och nacken. Så med lite tur är jag på benen i morgon och kan börja jobba!

Micke kommer hem sen för han ska på någon gala kväll med jobbet. Så det blir jag och John-John. Kanske man kan kosta på sig att mysa lite extra i kväll! I morgon kommer Jakuzzin. Så i helgen ska det mysas!!!!!!

Som igår så blir det att bara ta det lugnt! Micke var så snäll och fixade med tvätten igår. Diskmaskinen är på, hundarna sover och jag kollar runt lite här. Körde förresten förbi rucklet igår. Ja vad ska man säga. Nära stan men långt ute på landet??=) Men tyvärr så hör man varenda bil på E4:an. Så vi får fundera lite. Kostar ju en hel del att få ut el dit också. Som sagt vi får fundera.

Borde det inte lätta nu?

Inne på 3:dje dagen med penecellin. Och inte har det blivit det minsta bättre:( Utan nu har jag nästan konstant ont i nacke och en hosta som vägrar ge sig. Och den bidrar vel till nackvärken. Hemska inflammation! får hoppas det släpper under dagen. Har verkligen inte tid att vara borta från jobbet mera:( Gräset slutar ju inte växa bara för att jag är sjuk.

Sitter och leker med husritningar och letar på nätet. Men ännu har jag inte lyckats hitta just vårt drömhus. Så får vel helt enkelt designa ett eget! Måste bara ha lite inspiration! I kväll blir det klubben. Men bara kost stund för min del! Inte värt på fresta för mycket. Sov ända till 12 idag! Och det har jag inte gjort sen innan John föddes. Så visst tar det på kroppen!

RSS 2.0