Den vackraste

Jag kan inte med ord beskriva vad jag känner för denna häst! Hon har gjort mig till den ryttare jag är idag. Känslig, lätt och lyhörd. Hon har lärt mig att läsa av minsta rörelse. Längtar så efter att få sitta på din rygg igen <3 Du är helt underbar och jag hoppas att det tittar ut ett litet häsligt stoföl som blir likadan som sin mamma! För det finns ingen bättre häst är du. Älskade Holly! Har nog länge förnekat det, men du är ta mej tusan nr 1 i min hästvärld. Sam har länge varit det, och han är fortfarande min älskling, men du... Du är en tosig lite märr som man bara inte kan låta bli att älska! Det finns ingen som du vännen. Jag kan bara hålla med din matte om det. Hon är glad som har dig!
PUSS!!!!!Passade på att gosa med miss H <3 Underbara lilla häst!!!!!!! Fast du inte är min egen så betyder du otroligt mycket för mig och du har lärt mig mer än många andra hästar gjort! Du har lärt mig känsligheten och den är guld värd!

Dag 252 är det nu, "bara" 81 dagar kvar om hon håller tiden;)

Nytt jobb???

Vet inte hur det gick till. Men tror minsann att jag har 3 olika arbetgivare inom kort.... :) Skulle bara ringa och höra lite ang ett jobb och han tyckte det lär jättebra så nu ska chefen komma ner hit från Jönköping. Och ville att jag skulle börja redan nästa vecka! Ojoj så snabbt det vänder. Från inget jobb till fullt med jobb. Jaja jobblös lär jag inte vara i framtiden. Dessutom de arbetstider jag vill så att jag kan fortsätta jobba med E. Och ett fysiskt jobb igen :) Och + för att det är en fast tjänst! 

Måste dock göra ett stort inköp innan jag kan börja jobba men det är det minsta problemet:)

Glad, glad och glad är jag!!!!!

Motvikten.blogg.se

Jag har börjat skriva en hel del i motvikten.blogg.se Men endast om träninge och för min egna skull! Så förvänta er inte massa roliga bilder och text;)

Just nu söker jag lite nya jobb igen:/ Jobbar endast 30% som Personligassistent och 15 % på Granngården. Tyvärr valde ledningen att förflytta en från Värnamo till Ljungby. Detta så de skulle slippa avskeda henne! Men jag gråter inte för det utan ser det som en möjlighet att få testa på ytterligare jobb och utöka mitt CV inför framtiden.

Jag har inte riktigt motivation att skriva här utan lägger energi och tid på familj och träning! Ännu mer kollage


Vi gör om

Pojkarna växer och behöver mer utrymme! Därför har Philip fått flytta  in på Johns rum. Och vi har nu fått till både lekrum, köksdel och koja:)
Kollage

Har inte hinnut med bloggen senaste måndarena så här kommer det en hel del kollage:)

En fin men kall vintermorgon


Pepparkaks bak!
Julafton

Badmys i mellandagarna!Vovvarna


Pyssel
 
 
 

Ny frisyr!

Bestämmde mig för att göra något åt mitt långa hår. Visst var det fint. Men tjockt, långt och trassligt! Gick inte göra några direkta frisyrer. Gick bara med fläta eller toffs hela tiden. Nu är det kort, tunnt och fräscht!


RSS 2.0