Kissar i sängen

Nu sover ju John fortfarande med blöja och kommer så göra ett bra tag framöver;) Men 2 nätter i rad har blöjan läckt. Börjar undra om man ska byta? Eller vad det är som är fel. Det är Libero UP&GO strl 5. Från 2 olika paket. Han har aldrig kissat igenom tidigare med dem. Tycker det är konstigt! Vi får se vad som händer i natt!

Om 1 timme ska jag och John bege oss till stallet. Blir att mocka och fixa lite mat. Sen ska det postas paket, handlas och sedan styr vi bilen mot Boda! Kommer bli varmt att plantera idag! Heidi och Kewin kommer inte:( men får hoppas de kan hitta nån som kan ta hundarna! På tal om hund så ska jag försöka hinna träna Mr D lite idag.

Kommentarer
Postat av: Elin

Har du rätt storlek för rätt vikt? Har du kollat så att snoppen inte är "rakt upp". Har också haft lite problem med att Alvin kissat igenom. Det var när vi hade pampers. Någon enstaka gång har han kissat igenom med Libero men det är om han somnar väldigt tidigt. Vill ju inte väcka han mitt i natten för att byta en kissblöja.

2010-04-26 @ 09:27:12
URL: http://elinsaramaries.blogg.se/
Postat av: tina

strl 5 verkar det vara fel på just up&go, de verkar vara större än tidigare i just hålen för benen.. de läcker oxå på elias så vi har lagt undan dem.... funderar på nu när de hade en period utan tryck o sånt strul om det kan ha blivit fel i fabrik och de kanske har förväxlats med 6or istället??

2010-04-26 @ 09:39:11
Postat av: Pernilla

Vi ahr oxå Pampers fast storlek 4, tycker den passar perfekt å iget kiss kommer igenom:)

2010-04-26 @ 20:27:03
URL: http://pernillaswedman.blogg.se/
Postat av: Erika

Men varför sova med up&go ? Det är nog därför, det är inte meningen att sova med dom, Embla har sovit med up&go några gånger på dagen och då har det alltid läckt! Så dom är nog inget vidare att sova i :) däremot de vanliga libero blöjorna har aldrig läckt hittills:)

2010-04-26 @ 20:50:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0