Långsamt...

3 rubriker skrev jag innan det blev rätt. Idag går tiden så långsamt! Börjar jobba på eftermiddagen. Känns som man har hela dagen farmför sig. Men ändå kan man inte hitta på något direkt. Vilket förstås är helt fel:) Har suttit och kikat på massa fina hästannonser! Och så fick jag se bilderna när Emelie badade med Tähti <3 Saknar damen, eller iaf ridningen när jag drömmer mig bort! Men om 3½ år ska jag sitta på min egna häst igen! Längtar så jag spricker.

Idag bllir det en tur tilll affären innan jobbet. Och sedan tror jag att jag och E åker till J&B för en tur i skogen:) Just nu kikar John på film, Micke slumrar i soffan och Philip sover gott i sin säng. Och jag, jo jag sitter här framför datorn och förbannar Ljungbyborna för att de inte vill flytta;) Vi vill ha vår gård NU!

Tänk att få gå ut och fodra sina hästar i sitt egna stall! Så här skulle jag vilja att mitt framtida stall ser ut. Tegel, svarta detaljer/galler, öppna fronter och stilrent!

Och kika på dessa vackra smidesarbeten http://www.nordiskakaminer.se/img/produkter/_stallinredning.html

Helt underbart! Å vad jag vill ha ett eget stall nu!

Lite skillnad:)

 Okej, jag erkänner. Jag var på väg att dö både idag och igår när jag sprang men inte av samma anledning:) Igår var det +26 grader i skuggan och hett! Pinade mig igenom 5 km på en hyffsad tid. Sen gick det inte mer, det fanns verkligen inget syre i luften och åskan hängde ovanför oss. Sprang med min bror och med Micke. Tack vare dem att jag fixade de 2 sista kilometerna!

Och idag så var jag envis som synden. Bara +17 grader och lite lätt regn. Helt underbart att springa i. Lätt luft att andas och benen bara gick. Bestämmde mig för att tävla mot Micke. Så nu ska han ut opch springa sina 5 km. Kan tala om att jag höll det högsta tempot på den distansen någonsin. Det skiljer nästan 5 minuter på gårdagens och dagens tid. Och det är inte lite! Dessutom klarade jag ett av mina mål. 5 km på under 30 min. Och det klarade jag med 54 sekunders marginal:)

Igår:

Idag:

Härligta sol och ledighet!

Har haft  inte mindre än 4 dagars ledighet och i morgon kör vi på jobbet igen:) Men bara 1 vecka sedan får jag 2 veckors semester <3

Ledigheten har varit underbar och solen har inte lyst med sin frånvaro utan varit framme varje dag. Har hunnit med en resa till havet, till syster, begravning, födeelsedagskalas, Laxbutiken, hästen och massa annat! Min syster med familj har varit här torsdag-lördag och igår hade vi besök av mina föräldrar och min bror med familj. Vi har ätit gott och barnen har busat massa. Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det dagen kommer spenderas ute i alla fall;) Har en hel del bilder tagna med mobilen så dem får ni kika på här nedan! Har blirvit slarvig på att ta med kameran, men tycker mobilen fyller sin funktion:)

Unnade mig en ny bikini:)Min store och lille pojke:)BlöjmonstretHAVET!Vissa tyckte det avr lite kallt vid havet;)

Den här mannen matchade sin röda t-shirt senare på kvällen;)Vackra blommor på Farbror Roland begravning <3

Hemma på kvällen och lite grillat!Blommor till mamma som vi köpte på marknaden

Sådan far, sådan son..Det var allt för denna gången! Det ligger lite bilder i hästarnas blogg också:)

Spiral

Så var det dax! Hade 2 tänkbara senarier framför mig. Antingen skulle det gå bra, eller åt helvete. Och det gick ok. Den sitter på plats men det är inget som jag vill göra om inom en snar framtid! Sen är jag en av dem som tydligen blöder en hel del:( Så får hoppas det är bättre i morgon! Ongen styrke träning för min del på några dagar, men spinningen skulle vara helt ok så länge jag inte får ont!

Dagen annars så passade farmor barnen medens Micke körde mig till MVC. Efteråt tog jag och John en tur med Julle och Bamse. Behövde något annat att tänka på och inte fixera mig vid smärtan! Och det funkade:)

I morgon är min sista jobbdagdenna veckan! Börjar inte fören på måndag eftermiddag och det ska bli underbart med lite vila! Har inte haft en ledig dag på länge. På torsdag planerar vi en resa till havet om jag mår bra. Och så kommer Kewin med familj<3.

Har mängder med bilder från vår helg i Liseberg, ska bara redigera lite pga sekretessen!Älskade Tyson!

Han mår bättre, men har lång väg kvar innan han är återställd! IDag var han med i Smålandsnytt. Klicka på länken nedan för att se vår älskade T<3

Tjuvar misshandlade hund

Dax att packa!

För idag åker jag med jobbet till Liseberg <3=)

iFORMS loppet

Kan vara så att jag råkade anmäla mig till iFORM loppet i Göteborg den 22 September! Ska se om jag kan få med mig Jessi och Micke oxå! :)


Nu ger vi allt!

Till och med Expressen/KvällsPosten uppmärksammar den grova misshandeln av Tyson:

Klicka på länken för att läsa artikeln!

Hunden Tyson svårt misshandlad av tjuvar

Nytt personbästa 10 km!

Det är ju fantastiskt hur kroppen kan lura en! Tyckte det gick så långsamt och var så motigt! Och så kommer jag hem och ser att det är nytt personbästa på 10 km distansen hihi. Glad i hågen och nu är man strax redo för lite jobb!!
Nu ska det ta slut!

Mickes sista jobb dag idag och igår började vi med bråket. I natt blev det föräldrar 1 och Philip 0! Bråket handlar givetvis om att han äter på natten och inte sover som han borde. Dock kör vi inte vällingen bort direkt utan han får precis innan han ska sova och så får han en gång vid 2-3 på natten. Det så att hans välling var slut så han har fått Johns. John dricker ju inte längre. Och det är så att Philip gillar inte den;) Vilket resulterar i att han dricker max 1-2 dl åt gången;) Så inte ens en hel flaska har han ätit på hela natten! Micke han sover igenom allt skrik medens jag gjorde Diezel sällskap på soffan;) Gissa om han tyckte det var trångt haha. Men den lille busen får allt vänja sig;)

Dock var vi alla ändå hyfsat pigga i morse. Philip gick upp kl 6 och väckte alla andra som vanligt;) Tur han vaknar som en solstråle vissa dagar iaf. Nu sover han en liten lur, välförtjänt då det var en bristvara under natten! kl 11 är det sista dagen på sommardagiset och det tackar vi för! Är tyvärr inte alls nöjd med det:/ Varje dag jag hämtat ungarna har de varit fulla med matrester och skitiga. Tror de jag lämnar med kläder för att de ska titta på dem eller:/? Nej, fy och blä för sommardagis! Annars har det varit bra för ungarnas del. John älskar det och Philip har varit si och så med. Han gillar inte alls att bli lämnad och vi har fått stanna kvar 10 min varje dag. Man kan ju inte få allt:) De har verkligen de bästa dagisen som finns uppe på Ekebacken och Fågelsång <3


Dagen idag bjuder på jobb och i morgon åker vi till Liseberg (med jobbet). Ska bli riktigt kul att få jobba alla 3 ihop med E. Det händer ju ALDRIG!

Bjuder på en bild från helgen i Halmstad, lånade från min syster! Jag och 3 underbara pojkar <3 Nästa vecka kommer Kewin och la familija hit. Längtar!


Så är det snart dax

Har äntligen tagit tag i att sätta in en spiral... Fasar för det men hoppas att jag i framtiden kommer slippa mens och framförallt mensvärken! Så nästa vecka sitter den där, och funkar det så får den ett nytt hem i ca 5 år;)

Dagen idag har varit lååååång. Är fruktansvärt trött efter 3 intensiva jobb veckor. Men det är bara en förvaning om vad som förhoppningsvis komma skall! Går allt som jag vill så kommer jag sitta med 2 jobb till hösten:) Nu sover Philip och John kikar på barnprogram. Micke som bara skulle jobba över 30 min, har fortfarande inte dykt upp. Så får se när han trillar in!

Ingen motion för min del eller hästarna. Jäkla skitväder minst sagt!

Min mascara

Är borta! Kan inte hitta den någonstans. Fick den av min svärmor i Julklapp och är den bästa som finns. Och nu är den borta:( Lancome är märket. Buhu:( Å givetvis lagom tills vi ska iväg i helgen. Jaha bara å gå och köpa en ny.

En liten runda*2

Hela 5.41 km blev det idag:/ Hade siktat på det dubbla, men erkänner mig besegrad. Domnad höger fot, ont ovanför vänster knä och även ont i ryggen... Ja det kunde ju varit sämre;) bättre än inget iaf! På fredag SKA jag klara 10 km! Sen är jag bortrest i helgen och gissar att det bara kommer bli en jäkla massa gående på Liseberg!Ojdå!

Blev inte riktigt som jag tänkt igår, men fick iaf undan massa kläder. Hade velat köra Julle och Bamse. Men det får jag göra idag. Och så ska jag hinna träna lite. Så får blir en löparrunda direkt när jag lämnat ungarna på dagis. Har lite tid mellan det att jag lämnar på dagis och börjar jobba. Är för att pojkarna ska få hinna komma in i leken, äta och sova. Lämnar 11, och börjar jobba 15. Lyx kan vissa tycka, men jag gör det för pojkarnas skull och det är dagispersonalen som föreslagit detta! Främst för Philips skull som sover mellan 13-14.30. Det funkar och vi fortsätter ha schemat så de dagar jag börjar på eftermiddagen!

Nu leker mina små pojkar och jag ska strax sätta mig och vika lite tvätt. Ett av sysslorna som ALDRIG tar slut:( Och dessutom min absoluta hat-syssla:/ I vårt framtida hus ska vi ha en stor tvättstuga i anslutning till vårt stora badrum. Där ska det finnar garderober till alla i familjen. Inget mer bärande av kläder hit och dit! Just nu har vi tvättstuga på ovanvåningen, men alla sovrum på 1:a plan. Otroligt osmidigt!

Dax å sätta fart!

Rensning

Nu har jag rensat både Philips och Johns garderob. I philips råder det ingen brist men i Johns är det värre;) tur man ska till Ge-Kås snart! Nehe dax å sätta sig på cyklen för mellan 15-23 är det jobb som gäller!

Puss å Kram alla goa läsare!

Min första "Badge"


Cancer

EN vän till mig har fått Cancer. DEnna hemska sjukdom som överlag verkar drabba de som står en närmast!

Du ska veta att vi tänket på dig Micke! OCh vi vet att du fixar detta, annars kommer jag upp å drar dig i örat;)

Följ gärna Micke och hans familj i kampen mot Cancern!

http://www.palm-ingaro.blogspot.se/

Bilder från helgen i Halmstad!

HÄR kan ni se bilder i min systers blogg!Hjälp oss hitta de/dem som gav sig på Tyson!

Den 12 Juli mellan kl 12.15-15.30 bröt sig någon/några in i en väns villa, på Brogatan i Anderstorp. Tyvärr nöjde de sig inte med att ta saker utan de misshandlade även brutalt Tyson, Diezels bror. Och deras nya valp fick bli vittne till hela händelsen. Tyson blev jagad i huset och det finns märken på väggar och möbler där de slagit, men missat honom. Han har 90% blåmärken över hela kroppen, magen fungerar inte som den ska och han är osäker och rädd för alla ljud. Kraftig hjärnskakning och psykiska men. Först igår kom magen igång och de kunde äntligen börja ge honom smärtstillande. Något de inte vågat göra innan. Tyson är hemma hos sin familj, men han mår inte bra! Hatidza har startat en grupp på Facebook, och jag hoppas att ni går med i den gruppen och håller öron och ögon öppna!

Hjälp oss att ta fast de svinen som misshandlade vår Tyson!!! Tveka inte att gå med i gruppen. Tryck på länken nedan för att komma med.

Länk:

Hjälp oss få fast de som gav sig på Tyson

En helg i Hjälmaryd....

En helt underbar helg och längtan efter en egen gård blev ju inte mindre;) Men snart ska vi hitta vårat framtida boende! Åkte i alla fall dit i fredags, Jag var ledig så spenderade eftermiddagen med mina underbara tokiga ungar. DEt har blivit promenader, körturer, ridning och massa slappande! Här kommer lite bilder från helgen som varit. Tagna med mobilen då vi glömde kameran, som vanlig.

Nu väntar kvällsjobb hela veckan! Sen hänger jag med E och mina kära arbetskamrater till Liseberg i helgen.
Inget 25:års kalas...

Pga begravningen den 27 Juli har jag valt att inte fira min födelsedag den helgen, utan vi kommer att fira min mamma på lördagen i Boda. Datum när vi ska fira mig kommer jag återkomma med!


Roland...

Förra veckan fick vi beskedet att farbror Roland har gått bort:( Han somnade och vaknade aldrig upp igen. Fridfullt och utan smärta. Det kom som en chock för oss. Han blev 73 år gammal och har levt ett händelserikt och bra liv! Kvar lämnar han sin fru, sina 4 barn och sina 2 bröder. Och alla sina barnbarn och andra släktingar. Fredagen den 27 Juli är det begravning i Torpa kyrka. Där ska han få vila på en av de vackraste platserna <3

Du fattas oss Roland <3


Hur cool var inte denna då?!

En roliga sak med nya blogg.se är att när något går fel. Så kommer det in en gullig ko;) Det står alltså inte bara: "Sidan kan inte visas." Utan istället får man upp denna söta ko.


Jessi och Aragorn

Här kommer lite efterlängtade bilder;) Dålig skärpa, men fina ändå.

Underbara sol!

Höga hinder var det!

Hmmmm, ja han hoppade iaf:)

Den vackraste av dem alla <3

11.1 km

Å lite träning har det blivit! Tiden har varit största boven , men nu börjar jag få rutin! hann med spinning och cx i onsdags. Och sedan blev det 3.5 km i tempo på mest rak väg. Och på kvällen blev det 7.5 km BACKAR. Och när jag använder stora bokstäver så menar jag verkligen backar! Jäkla vad jobbigt å fort gick det inte. Men jag sprang hela tiden.

 Ikväll kör jag CX och Spinning:)

Stora killen!

Jajamen han går nu;) Nytt dagis idag å båda pojkarna stor trivs! Har inte bytt dagis, men de andra har sommarnstängt, så blir 2 veckor uppe på byagården.


Bilder från helgen

Å så roligt det har varit. Visst bättre väder hade vi ju kunnat önska oss. Men ändå helt ok. Blev havet på torsdagen, Busfabriken på fredagen, kalas på söndag och hemfärd på söndag. Fullspeckad helg och jag längtar tillbaka till min syster med familj!

Testar mina skor;)


HAVET!!KungenJohn klättrade upp, så var bara att följa efter...Å sen var det bara att åka ner!Nya sommar vagnen:)


Strax åker vi!

I morgon tar jag barnen och åker på semester! Blir en tur till syster och underbara HAVET! Micke har tyvärr jobb och Jour så han stannar hemma:(

I morgon åker vi alltså;)

Grattis Farmor!

Idag fyller barnens farmor år! Stort grattis till dig önskar alla oss <3


Sovmorgon :)

Å så glad jag blev när barnen bestämde sig för att sova länge idag! Philip har haft någta jobbiga nätter, rinnande näsa och ögon. Ihop med att det kommer inte mindre än 6 kintänder i hans lilla mun. Men äntligen tog han lite sovmorgon ihop med resten av familjen<3. John vaknade först, redan vid 8;) Och efter det följde jag och Philip först strax innan 9. Nu är vi goda och glada hela högen. Ja Micke han sover ännu. Normalt så går Philip upp senast 6 på morgonen.

Igår var en slapp dag. Klipptegräset, busade med barnen och åkte till hjälmaryd. Där grattade vi Julle och både Micke, John och farmor fick sig en liten tur i vagnen. Philip var så trött så han nöjde sig med skrindan:) Sen klipptes det lite mer gräs där och grill och trevlligt sällskap! Idag blir det jobb för min del och Micke får mysa med de små änglarna!

RSS 2.0