Bildbomb!!!

Äntligen har jag fått in bilderna från kameran. Så här kommer lite bilder med en kort text under;)
Först ut är bilder från Ge-kås. Eller iaf lite på stugan och vår goda mat:) Orkade inte redigera bort röda ögon. Trötta var vi efter en lång dag av shoppande;) Men vi ska snart dit igen.









Mat hemlevererad till dörren. Jättegott och verkligen nått vi kan rekomendera. 3-Rätters med värsta lyx salladen! Hur gott och färscht som helst!

Bilder på det vi köpt och ändringar i huset.








John i sitt fina varselställ! Perfekt och lite att växa i. Strl 92.

Vovvar som fryser;)


Blom arrangemang jag gjort.







Fina ljuset från Ge-Kås;)



Johns nya overall. Inte Ge-Kås dock;)





Förändring här hemma;)





John har gjort julklapp till oss!!








Fredagsmys igår med Julduk på bordet och smörgåstårta!



Och nyaste inköpet gjort igår. En "fin jacka" till John-John!







Och en tjuvkik i hans rum. Som dock inte är riktigt färdig stylat med inredningen;)





Blir även ett inlägg i hästbloggen med bilder. Missa inte det;)



Mörkt...

Sitter här och tittar ut. Och visst tusan börjar det redan bli mörkt! Tänk om det ändå hade legat 10 cm vit fin snö. Då hade det lyst upp lite. Blir ingen tur till stallet i em. Mickes bil startade inte så han snodde min;) Så får vackert sitta hemma och vänta tills han och John kommer hem.

John har flyttat in i sitt rum igen och det är bara så skönt! Både han och vi sover mycket bättre nu. Ska fixa med lite hyllor och gardiner men sen är vi nog klara där! Till och med golvet är slipat. Men mer gör vi inte. Känns onödigt att lägga mer pengar:/  Känns som allt man gör här är onödiga pengar. Precis som i en lägenhet. Man äger den inte och kan inte få ut de pengar man lägger på renovering. Men vi trivs iaf med det vi gjort;) Och det är huvudsaken! Man ska vara glad att man har ett varmt hem att komma hem till varje dag! Ännu har vi inte hittat vårt hus/gård. Och inte kommer det in några intressanta objekt heller:(

Ge-Kås inköp!

Ja det blev ju en hel del;) Så tänkte nämna några saker iaf. Tyvärr så är fortfarande USB kabeln till kameran nerpackad. Så bilder får vänta. Här kommer en liten lista:
  • Matta till Johns rum
  • Bil matta till John
  • Ytterkläder till John
  • Och massa andra kläder till John;)
  • Lampor till Johns rum
  • Jacka till mig
  • Byxor och tröja till mig
  • Massa tröjor till Micke;)
  • Benskydd till Tähti
  • Longerlinor och spö till Tähti
  • MASSA Julklappar;)
  • Tofsar, shampoo, sköljmedel, diskmedel och tvättmedel
  • Julgardiner, dukar och ljus
  • Påslakan set och lakan
  • Och en massa annat som jag redan glömt bort;)
Det var en del av de saker vi kom hem med. Men som sagt vi körde 2 pers i vår C5:a och den var full packad på vägen hem:) Blev besviken på utbudet av skidjackor. Det fanns bara dyra jackor där. Dvs från 800kr-1800kr. Och det ger jag inte på Ge-Kås, hur bra märke det än är. Men ett tips är att det finns bättre jackor nere på hästavdelningen. Fick tag på en för 259kr. Lite mer passande pris när man är på Ge-Kås. Sen hade de minimalt utbud alls av Mammakläder. Eller 2 par byxor, 2 långtröjor och kanske 10 linnen/t-shirtar. Så där blev det bara ett par Jeans. Riktigt tråkigt!

Bilder på en del saker kommer senare. Förhoppningsvis så blir Johns rum klart idag. Skönt att slippa ha honom sovande i vårt rum sen;)

Hemma igen och Snö

Härligt att komma hem till ett vitt vinterlandskap. Julmusiken är på och maten på spisen! Hoppas bara att snön vill ligga kvar så att John får busa massa i den! Blev en hel del på Ge-Kås. Och ännu har vi inte packat upp allt;) Strax blir det middag med mamma och pappa!

Kommer med bilder och lite info om det vi köpt senare!

Klart

Så har man jobbat klart. Förbannat irriterande att illamåendet inte kan hålla sig borta i 4 ynka timmar:( Börjar inte se något slut på detta lidande. För det är vad det är. Lidande!!! I snart 14 veckor har jag mått illa och spytt regelbundet. Riktigt jävla trött på det! Nåja ska försöka inte klaga. Trevlig att vara tillbaka på jobbet ändå!


Ska laga lite mat nu. Eller värma. Blir samma mat som igår. Pommes, lax, kokta grönsaker och lite Bea-sås. Ni får en bild från igår! Och nej jag åt inte upp allt. Var mer en portion för Micke än mig. Men var så hungrig och då lassar man på;)



Jobba

I morgon ska det jobbas igen. Hoppas att min kropp vill det lika mycket som min hjärna;) Ska börja med halvtid och hoppas att det funkar. Har ju haft helt ok förmiddagar senaste veckan! Eftermiddagarna är fortfarande kämpiga. Men det går!

Måndag och snö!

Idag vaknade man till ett kallt hus med snö utanför. Men det gör inget. Var pigg idag och inte så mycket illamående! Så en bra dag! Har varit hos läkaren och det gick bra. Efter det så blev det en tur till stallet för att mocka. Hade tänkt ta en tur på Tähti men inte så kul i snö och regn. Får bli en tur i morgon och hoppas på bättre väder!

Har i alla fall spacklat lite i Johns rum. Utsidan är klar för att grundas och sedan målas. Ska bara komma på färg. Inne i hans rum är det klart hur det ska se ut. Lite detaljer ska inköpas på ge-kås. Hoppas att det blir klart med färg och annat i helgen! Men tyvärr så har jag ju fortfarande väldigt många dåliga dagar:( Men som sagt på tors ska jag tillbaka på jobbet och det ska bli skönt! Ska strax åka och hämta min lille prins på dagis. Så ska vi gosa lite innan Micke kommer hem!

Fruktsallad!

Det åt vi i Torsdags. Gott gott! Och nyttigt! Serverade det med Kesella vanilj;)



Idag blir det lugnt som vanligt. Kom på att vi måste hitta hundvakt tills vi ska åka om 2 veckor. Hehe...

Ella och Alva

Igår kom Ella och Alva på lite besök. Blev fika i stallet och lite små prat. Trevligt med sällskap!

Men innan dess så var jag och Micke med John på BVC. Vägning, mätning och vaccination. Han har bara gått upp 700gr på 6 månader men har ju vuxit massa på längden. Så nu väger han 10,7 kg och är 84 cm lång. Ev nån cm längre, då han inte alls ville mätas hehe;) sprutan skrek han av och grät lite men det gick över fort. Ingen feber eller utslag ännu! Så vi hoppas att vi slipper det!

Nästa vecka blir en vecka av läkarbesök för min del. Ska dit både på tis och ons och på fredagen ska jag till min BM. Så ska vi lyssna på lilla hjärtat och hoppas att det slår starkt och friskt! Och så ska jag förhoppningsvis börja jobba på torsdag!

Och veckan efter nästa. Dvs den 18-19 November. Så flyr jag och Micke och ska vara lite ensamma. Mamma passar John och vi ska bara vara med varandra! Har hyrt en liten stuga och ska slappa! Skönt!!!

Mycket klagande blir det

Men så är det när man inte mår bra. Illamåendet tär på mig. Och inget är kul. Det är inte kul att vara gravid. Och jag ÖNSKAR att bebis var här nu. Kände inte så här när jag var gravid med John och det skrämmer mig faktiskt. Ska få prata med någon på MVC och det känns skönt! Jag mår inte bra och jag skäms inte över det. Mår man inte bra så ska man söka hjälp. Och det gör jag. Jag hoppas att det snart vänder och jag kan njuta av min graviditet. Något jag tyvärr inte kunnat göra ännu.


Nu ska jag strax ner på stan och möta min mamma. Försöker göra sådant som jag verkligen vill. Och allt annat skiter jag i. Tänker på mig själv och på bebis. Och givetvis min familj! Så nu vet ni. Varför jag är ledsen, varför jag inte vill göra något, varför jag är sjuk hela tiden. Mycket stress och oro gör att min kropp säger nej. Så nu vilar jag! Lovar att jag snart ska komma med ett glatt inlägg;)!

Det gick inte som jag ville:/

Eller jo jag fick ju vara hemma nån dag extra men det blev hela 10 dagars sjukskrivning. Visade sig att jag har en luftvägs infektion och att trumhinnan nu gått sönder. Så inte konstigt att jag blir andfådd av minsta lilla. Hoppas det släpper snart!

Och så ska Michelle köpa Ponny! Underbart roligt! Men tyvärr betyder det att jag måste leta ny fodervärd till Bebis:( Vilket jag inte tycker är så kul. Men ska nog hitta någon! Hoppas på att kunna lämna henne till någon jag "känner". Är super glad för Michelle;)!!! Kommer lägga ut annons text i min hästblogg!

Filmer

I min hästblogg ligger det nu lite filmer på Täthi och Ior.

Suomenhevonen

Och...

Det är den 1 November idag. Vilket betyder att det är 1 månad och 24 dagar kvar till Julafton;)

Fortfarande hemma

Trodde verkligen det skulle funka att jobba. Men icke det. Gick till jobbet och redan innan jag kom dit kände jag min svimfärdig och genom svett:( Jäkla förkylning och allt annat! Kan man inte bara få vara frisk?? Blir till att ringa VC så man kan få en sjukskrivning, om man nu får det. Inte kul alls! Så är alltså hemma idag igen.

Och så får jag berätta att lille Ior är såld. Kommer upp lite filmer på honom och Ellen från igår. Ska klippa ihop dem sen. Ellen är Iors fodervärd. Troligtvis åker Ior till sin nya familj till helgen. Skriver mer i min hästblogg;)

Och mer då...Tror inte det hänt något mer. Planerar in en resa till Ge-Kås och en till Börjes. Ska bara få ork att åka dit;)

RSS 2.0