Baby Jogger Mini GT Double





Är lite sugen på denna och behålla Camen! Inte alls beslutsångerst haha;) Dock blir det isf från USA då det är dubbla priset i Sverige. Så nu har jag kontaktat en vän som bor "där borta" så får vi se om hon vill hjälpa mig med import:)

Nu ligger de på annons!

Bugaboo Cameleon

Phil & Ted´s Hammerhead
Så fort de är borta ska det klickas hem en Donkey <3

Nu ska jag bara bestämma färg! Basen ska vara svart å sen ska jag bestämma färg på sufletterna också:)




Sälja buggan och Hammerheadern??

Ja jag är nog lite inne på det! Har länge kikat på Bugaboo Donkey. Så nu testar jag att lägga ut ina juveler på annons och ser om de blir sålda eller inte! Här är iaf lite bilder på pojkarna i Donkey. Philips suflett är längst ut medens Johns sitter snett;)









Det positiva med Donkeyn är att vi slipper ha 2 vagnar med på semestern i sommar. OCh att den även gå ha som singelvagn. Man tar helt enkelt bara bort ena sittdelen! Sen tycker jag att den är lite smal i sittdelarna. Men räknar med att John bara kommer åka till hösten/vintern. Ja vi får se vad som händer framöver!

Vilken vecka!

Och vilket väder! Ensam med mina pojkar och inten egentid alls:) Nej, det här med ensamstående är inget för mig;) Underbart att ha Micke hemma igen!

Micke kom hem sent på natten och direkt in i verkligheten. Philip hade en ruskigt hemsk natt och var uppe mellan 00-3. Unge! Läste på och frågade runt. Och den rek jag fått av BVC att ge honom välling och sedan rådet att ge honom fullkornsvälling är tydligen helt fel! Enligt livsmedelsverket ska han fortfarande få ersättning! Ersättning inköpt och han har fått det 2 nätter nu. Och skillnaden är åt det positiva än så länge! Första natten vaknade han 2 ggr mellan 21 och 06. Och sedan frukost vid 6. Och hör och häpna, han somnade om igen och sov till 7.30. Något som inte har hänt på månader! Istället för 3 flaskor så drack han bara 1½ flaska. I natt har det gått nästan lika bra. Men denna gången har han haft febertoppar på 40 grader i natt! Så förstår om han varit orolig. Men gick inte åt mer ersättning för det! Snarare mindre. Känns som vio är på rätt spår. Dessutom var han på solskenshumör hela dagen igår.

2 saker gör att han troligtvis sover bättre. För det första är det ju "modersmjölk" ersättning. Dvs det är fetare och innehåller mer näringsämnen än välling. Vilket gör att han känner sig mer mätt. Och för det andra så är det betydligt mildare för magen, vilket betyder att magen är lugnare på natten. Så nu kör vi på med ersättning igen! Betydligt dyrare än välling men allt för att han ska vara nöjd!

Igår var mamma och pappa här och stora grillen åkte fram. Grillade revben, fläskfilé, champingjoner, paprika, tomater och majs. Och till det en frisk sallad och lite goda såser. Till efterrätt Choklad moussé! Mumma!!!!! Underbart väder och hoppas på lika bra idag! Hoppas får med hela la familija på en promenad till lekparken:) Får se hur Philip mår. Men frisk luft är bara nyttigt.

För min del blir det en tur till stallet och lite jogging! Här kommer lite bilder från veckan!













Nu är köket och vardagsrummet städat! Nu ska jag njuta av resten av dagen:)

John och pappa pratar i telefon

När John säger: "Du får komma hem så vi kan ha kalas!" Och avslutar samtalet med "jag älskar dig" och "puss-puss"

Stora lill-gammla John! <3

Micke 36 år

Idag fyller min ängel år! Men tyvärr kan vi inte fira hans dag ihop. För Micke är i Lissbon med jobbet! Men om 2 dagar är han hemma. Så till helgen ska vi äta gott och umgås!!!



Grattis Pappa
Önskar John & Philip

Svar till Marita

Glömde skriva att jag även testat att inte "fylla upp honom" Han sover likt förbannat inte:/ Men ska testa att väcka honom innan han vaknar själv och ge honom välling. Och se om jag kan "styra" hans tider. Kommer bli en jobbig vecka!

Mamma ett sådant vill jag ha!

Till min vagn:) Fixar du det;)???


Nu får det vara nog!

Min son är 11 månader i slutet på mars. Och han äter på natten. Mycket! 3 flaskor á 250 ml kan han trycka i sig. Och nej det är verkligen ingen jätte bebis, utan snarare en liten. 9.3 kg och 72 cm lång. Betydligt mindre än sin storebror i den åldern.

Så hur ska jag gå till väga?

Kan börja med att säga att han sover lite på dagen. Max 2 timmar sammanlagt från 6 på morgonen till 19 på kvällen. Han äter bra! Mackor, gröt, middagsmat, frukt. Kanske en flaska välling om vi är iväg (tex stallet). Ser inget fel i att han får max 1 flaska om dagen. Det är fullkornsvälling.  Han är absolut inget stor ätare, men jag kan inte tvinga i honom mer mat.

Runt 18-19 somnar han för natten. Då brukar jag vilja "fylla upp honom". Dvs gröt eller lagad mat och även välling om han vill. Allt för att han ska vara riktigt mätt! 

Sen runt 22-23 börjar det. Han vaknar, gråter och är otröstligt. Ser ju själv att det enda som funkar är "flaskan".  Detta fortsätter heeela jäkla natten fram tills dessa att vi stiger upp :/ Dvs han vaknar med max 2 timmars mellanrum och är "hungrig".

Nu är jag en mkt trött mamma som dessutom inte vill att hela huset ska får vara vakna nätterna långa:/ Nu är sambon på tjänsteresa och jag tänkte ta fajten att sluta med flaskan. Problemet är vel att jag redan har kommit till den gränsen att jag är totalt utmattad av att aldrig få sova.

Jag har försökt att bara ge nappen, den åker ut direkt och han blir förbannad.
Har försökt med vatten, och det funkar 1 eller 2 ggr, men istället vaknar han 30 min senare. Så det blev ju nästan värre.

I natt testade jag att inte ge honom något alls utan att ta upp honom. Satt med honom 30-45 min. Och fortfarande ville han inte somna om. Eller det gjorde han men vaknade upp hela tiden och gnölade. Jag gav upp och han fick flaskan och somnade efter 10 min! 

Så det är helt ok för mig att han äter, men måste han äta så ofta??? Enligt BVC och alla andra nej. Och det vet jag också att han inte har något behov av att äta egentligen. Men sen borde jag ju ha världens tjockaste bebis som trycker i sig så mycket på natten och det har jag verkligen inte. 

Så hur ska jag få honom att iaf trappa ner på maten på natten och sova bättre? Om 1 månad går jag upp i 75% och jag kommer aldrig klara av att jobba och bara få sova stötvis på natten:/

Det funkar INTE att han ska ligga och skrika sig till söms! Ge mig ist tips på hur jag ska gå till väga. Byta välling? Ha fasta tider på natten?

Jag förstår själv att det kommer bli jobbigt. Och att han inte kommer sluta äta på 1 natt.

Tips någon? Äldsta sonen slutade vid 6 mån med natt maten. Jag gav honom bara nappen ist för välling och det gick han med på. Nr 2 är dock inget napp barn. Och den åker mest ut!




Det händer en del!

Allt har gått bra med Malou och hon är sur som ättika! Vilket hon brukar vara, så det är ett relativt gott tecken! Indi är också på bättringsvägen och ska få flytta till vanlig box idag eller i morgon! Bästa killen! Så äntligen vänder turen hos familjen Palm!

Här har det varit full rulle hela helgen. Då min syster varit på besök med sin familj! Barnkalas igår och massa motion! Idag blir det jobba lite i Sickinge. Micke åker till Lissabon på tjänsteresa (läs semester ;) ). Men mamma kommer hit och passar pojkarna idag och i morgon då jag jobbar!

Summiten är såld och ny vagn kommer köpas under veckan som kommer! Vagnen som kommer köpas är en Nordic Cab. En kombinerad vagn för cykel, skidor, jogging, vanlig och som även hunden kan dra! Kommer bli helt kanon tror jag! Till och med Micke är med på denna vagn, och då kan det aldrig bli fel:) Får se om det står en här när han kommer hem;)





Pojkarna<3


Ett sto föl

Nu är det officiellt.

Vackra Malou fick i morse ett litet sto föl. 1 månad för tidigt och tyvärr överlevde det inte:(

Alla tankar till Jessi och Marita!


Vackra pojken!

Det blev en tung resa ner igår! Och väl framme möttes vi av en mycket trött och nedstämd Indi. Stod och vilade, hängandes med huvudet och kollade rakt in i väggen. Men så fort vi började klappa på honom och när Jessi kramade honom så hände något. Han vaknade till. Lyfte huvudet, spetsade öronen och kikade runt på oss och nosade. Än har han inte kastat in handduken! Kämpen Indi!!!





Älskade Indi!

Såret ovanför ögat kommer troligtvis från när han vaknade upp ur narkosen.

Oväntad resa

Indi, Indi, Indi! Det är dax att kämpa nu!!!!! I kväll åker jag, Jessi och en vän till för att hälsa på Indi. Han har blivit sämre och nu åker vi för att ge honom lite extra krafter!!


Tålamod

Idag är mitt tålamod i botten. Morgonens besked ang Indi gör mig rädd, orolig och ledsen! Måste göra av med frustrationen på något sätt!!!!

Jaja, tandläkaren för John idag, stallet och sedan jobba i kväll. Får hoppas läget förbättras under dagen <3!

Dagen efter operationen

Och tyvärr är Indi sämre:( Det började igår med att han har väldigt hög hjärtfrekvens och puls. Samt feber. Detta kan vara vanligt efter en sådan omfattande operation. Men tyvärr så har han ett läckande blodkärl i magen. Och han fick inatt extra blod! Tackar de hästar med ägare som donerat detta. Vi hoppas att detta ska hjälpa och att blodkärlet sluter sig.

Nu håller vi ännu mer tummar för allas vår Prins!


Independence

Igår fick jag ett hemskt besked. Lille Indi ville inte resa sig i hagen och det var så illa att det blev färd tillHelsingborgs Djursjukhus. Väl där blev har inte bättre och sent på kvällen beslutades det att han skullebuköppnas. Så i natt opererades den svarte springaren! Operationen gick bra och han hade fått tarmvred och 3 m tunntarm togs bort. Nu väntar en osäker och lång konvalecent! Alla mina tankar är hos Jessi och hennes familj!

Uppdatering kommer så fort jag vet mer!

Älskade Indi!











Bilderna lånade från Jessi!

Mitt rum!

Nu får ni gå in och rösta på mitt rum på jotex.se!
Klicka HÄR.


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

BJ mini VS BJ summit XC


Hopp sa Diezel;)

Eller inte, stackarn fattade inte att man kan hoppa ÖVER boxdörren:)





Nick hoppade in och visade hur man ska göra!





I´m flying!!!


Mitt hjärta

Mitt stora, stora, stora hjärta John är ännu större idag! För nu har han varit utan blöja i stallet för första gången och det gick jättebra! Dessutom räknade han till 10 idag vid mat bordet <3 Å så det värmer mitt mamma hjärta. Min lille bebis är stor kille nu!


Trött eller??

Tydligen! Klädde på båda barnen och mig. Tog nycklar, mobil och Philip under armen. Går ut, tittar upp först när jag är jämte Jaquzzin. Satan! Micke har ju bilen idag:/ Jag som hade planerat att åka till stallet medens Philip sov i bilen. Bara att vända in och klä av Philip och lägga honom inne. Så nu får jag vänta med att åka till stallet tills i em. Tycker det är lugnt och skönt att vara där när Philip sover. Och så kan jag ägna all tid åt John då! Dvs vill han rida så kan han göra det! Men det får vänta, jag som vill prova täckena på Bamse:) Och så fick ju John sina första ridbyxor! Jättefina knäskodda Pull-On med en broderad silver krona på ena bakfickan! Det var svårt att hitta ett par ridbyxor utan rosa eller lila detaljer:/ Lite tråkigt!



Ge-Kås

Igår var det då daxs för ett besök till Ge-Kås! Jätte roligt var det och jag åkte med mamma och min syster. Jätte lite folk! Och jätte mycket roligt att titta på. Och stor mångfald! Blev positivt överraskad över att det fanns så mycket. Blev inte jätte många saker, men lite dyrare. Bla vårjacka till mig och till John. Och mössor och scarfsar till pojkarna. Boxershorts, långärmad och skjorta till John. Och lite traktorer i metall! De var dyra men väl värd pengarna. Tror han fått minst 10 traktorer i plast och ALLA är sönder:/ Så nu köps det bara bilar och traktorer i metall. Sen blev det träningsbyxor och trosor till mig, 3 täcken till Bamse och en lädergrimma. JA lite smått och gott helt enkelt. Hade lugnt kunnat köpa upp halva affären, för det fanns så mycket fint!!! Åkte hemifrån 8 på morgonen och var hemma först vid 23. Lång dag men jag skulle kunna göra om den i morgon. Även min mamma fick massa nya kläder! Får ta en modevisning nästa gång jag åker ut dit;) Och så köpte vi med oss mat från Lax Butiken hem. MUMS! Perfekt avslut på en perfekt dag!



Denna mössa och scarfs reade de ut för 9.90:- /st


Rysslands bidrag tilll Eurovision 2012



Kan inte mer än älska dem!! :)

Men BAJSA då!!!

Alltså den där Diezel. Vi vet alla att han är, hmmm, "lite" speciell ;) Nåväl, Nyss hemkommen från en 3 km PW resp 3 km jogging runda. Och av dessa km så hade hundarna minst 2 km på sig att göra sina behov. Nick sköter sig som vanligt! Men den där Diezel då... Ne, inte kan man bajsa utanför staketet. Utan 2 min efter vi kommit hem så sätter sig hund-j*veln mitt på gräsmattan och BAJSAR!!!!! Då blir man jäkligt irriterad. Bara att ta grepen och mocka upp skiten. Grrr!!! Annars gick rundan super! Satte selen på Diz och han drog vagnen ca 2 km. Sen blev det medvind på hemvägen och då åkte vagnen före (drog med linor). Så ska låna hem lite skaklar från svärfar, för det här måste vi göra om! Nick sprang lös och frungerade som dragning till Diezel. Pgilip sover fortfarande och får göra det lite till. Stackarn är förkyld som tusan:/




Nu väntas det en promenad till dagis och till affären! ska köpa hem lite gottis tills i morgon. För då kommer farmor hit och passar dem! Micke jobbar och jag får åka och shoppa:) Och så var det ju den där tvätten, disken, de smutsiga golven, leksakerna överallt... Ja det ska jag ju också hinna med :)

Härliga dag

Känner att det här kommer bli en toppen dag! Vaknade 05.50 i morse. 10 min innan väckarklockan skulle ringa. 5 min senare vaknar en glad Philip. Och strax efter det Micke. Går upp och tar på mig träningskläderna. För idag ska det spinnas! Precis innan jag ska gå vaknar även John-John och hela familjen är uppe <3

Sticker iväg i mörkret. Hemma 1 timme senare. Då skiner solen och lilla Ljungby börjar vakna till liv. Hem och dukar fram frukost till mina pojkar. Kokar lite ägg och myser. Micke går till jobbet och kvar är jag med pojkarna. Plockar disk och lägger en trött Philip i vagnen. Klockan är redan 9! Och nu sitter jag här. Första egentiden på dagen. Philip sover som sagt och John leker på sitt rum. Lugnet före stormen!

Idag blir det att fortsätta med gårdagens projekt, tvätten. Till det lägger vi en runda till stallet och ett BVC besök för Philip. Känner att vi kommer spendera större delen av dagen ute och det är underbart! Sk ata en tur ner till Lekia och prova bilbarnstolar till John! Kommer behöva en till i Mickes bil. Är mest inne på Britax Hi-Way. Eller en MT hade varit kanon, men den får Philip ärva då han är minst och behöver mest stöd för nacken. Tyvärr har inte lekia Britax, men får testa de dom har!
Lille John går nu utan blöja på dagarna. Ska vi iväg en längre stund och det är mycket kläder på så åker den på. Men annars är han så duktig så! Även på dagis är han utan och än så länge har det bara hänt en olycka. Stora killen! 

Rulte-Tulten John!


Vår

Idag är det härligt väder ute! Solen skiner och marken tinar. Philip har precis somnat och jag ska ta itu med tvätten:/ Lille killen är super förkyld och har dessutom fått hosta. Men nu får han lite vila! Går lunginflammation och hög feber på Johns dagis. John har iof redan haft hög feber, men inte Philip.

John är på dagis och Micke slutar tidigt. Men jag ska iväg och jobba så det blir han som får tillbringa eftermiddagen med våra gryn <3

4 vagnar!

Bugaboo Cameleon - Brio Sing - P&T Hammerhead - P&T Explorer



Bugaboo Cameleon - Brio Sing



P&T Hammerhead - P&T Explorer


Irriterad!

Idag är jag irriterad. Troligtvis pga dålig sömn. Får ont i ryggen av vår säng så sover super dåligt. Det i kombination med att Philip väcker mig på nätterna gör att jag får minimalt med sömn. Dessutom så köpte min kära sambo en bil igår... Jo jätte bra och vi har pratat om det, men inte tyckt att det varit lönt när vi bor i stan. Och vad gör han. Jo han löper en bil UTAN att ens prata med mig! Själva köpet är bra och det säger jag inget om. Men just saken att köpa en så pass dyr sak utan att prata om det gör mig arg!

Och nu då? Jo i förmiddags satte vi ihop B:s rockard. Packade in den i bilen. Skulle bara äta middag och sedan skulle jag åka ut med John och testa!. Men så kom svärfar och ville ha hjälp med en dator. Det säger jag inte heller något emot! Jag kan vänta. Men nu är det snart 3 timmar sedan Micke gick ut. Och barnen ska badas och jag vill inte komma hem sent med John i kväll. Så nu får John vara hemma och jag får åka själv till B när Micke kommmit hem! Ja jag ÄR otroligt lätt irriterad idag, inget jag kan göra något åt. Tror jag tar med mig B ut på en joggingtur. Känner att jag har mycket energi att få bort!

Igår var det annars en mycket trevlig dag med jättefint väder! Jag och John var hos B på förmiddagen. Solen sken och det var riktigt varmt. Fam Rönn kom på besök och det blev lunch och sedan gjorde vi sällskap upp till Hjälmaryd. Där blev den fika och umgås med svärföräldrar. Alltid lika trevligt!

I veckan har jag en del att stå i. Jobb, BVC, Ge-Kås och tröning. Har legat på latsidan men nästa vecka ska jag igång!!!

Och NU är Micke inne, så nu blir det att byta och och bege mig till stallet!


Förra helgen

HAde vi underbart väder och jag var ute mycket med pojkarna!















För det mesta sitter Philip mest och tittar på vad storebror hittar på. Men nu börjar han röra sig mer och utforskar allt:)



Idag har vi inget inbokat! Micke har jour denna veckan så vi håller oss hemma. Men en promenad i detta underbara väder kommer det bli! Nästa vecka bjuds det på Ge-Kås för min del! Har en underbar svärmor som passar mina små så att jag kan åka utan dem.

Ni glömmer vel inte??

Att läsa om John och Bamse!!! Klicka HÄR för att läsa om det senaste!

RSS 2.0