Våg

Fick en väldigt bra våg när jag fyllde år! En våg kopplad till internet. Kan verkligen rekomendera den! Man får ett diagram som man kan kika på när man vill. Där man även ser muskelmassa och fett. Kanon helt enkelt! Dock har jag ju varit på semester och inte motionerat som jag borde:/ Så tror tyvärr inte att min vikt gått ner denna veckan:( Men man får kämpa för det man vill ha! Har oxå varit och köpt nya träningskläder. Och var ute och testade dem idag. Sprang ca 1 km och gick 2. Hade med mig Diz och han är nog tröttare än jag. Sen när jag kom hem blev det en tur på stutsmattan och lite mag coh rygg övningar i gräset. Och nu är jag lagom mör i kroppen. Inte mycket träning men när man har noll kondis så är det iaf ett steg i rätt riktning!

I morgon är dagen full proppad men jag ska försöka komma ut på en tur ändå!

Hemma igen

Efter några fyllda dagar i Mölle! Stannade på vägen ner och John fick äntligen lite skor! Sedan bar det av till Campingen och där bjöds det på gott grillat med tillbehör! Underbart att slippa laga mat. På onsdagen blev det en tur till havet med sol och bad. Japp ni hörde rätt:) Jag badade i havet! Mitt första dopp för i år och det var kallt men skönt! Spenderade några timmar där innan vi begav oss till campingen. Väl där blev det genomgång inför dykningen! Och senare på kvällen fick vi dyka. Härligt känsla att vara under vattnet så länge och se vatten livet! Dock är ju svenska vatten lite tråkiga så det mest spännande var 4-5 krabbor som slogs om ett fiskhuvud;) Tackar Yvonne för den guidade turen! Micke dök med Daniel då han har dyk-cert sedan tidigare;) Även då blev det en sen kväll! Och vi somade som en hög döda sillar runt 00:)

Sen var det redan torsdag och dax att åka hem, men vi körde inom Höganäs. Där besökte vi pannkakaladan! Kan rekomendera er att åka dit. Men ni bör nog ha barn med er för att det ska tycka det är kul;) John red på en mycket söt British Spotted Pony. Väldigt söta var dem! Och så åt vi pannkaksbuffe! Massa gott fanns det! Har lite bilder men de får ni se en annan dag!

Nu är vi iaf hemma och vi skulle ha åkt till Damnark på söndag men vi sköt upp det en vecka då det inte fanns lediga rum på det vandrarhem vi ville bo. Så det blir först om 1 vecka vi åker. Och så skippar vi Danmark och tar bara Tosselilla!

Lite bloggande

Händer massa men har inte riktigt tid att skriva. Men i morgon åker vi ner till Mölle för lite dykning! Kommer hem på torsdag igen och mamma passar hundarna! Ses snart igen. Och så fyller jag år i morgon hehe;)

Norge

Idag skänker vi en tanke till vårt grannland Norge. Det inträffade är fruktansvärt och jag kan inte tänka mig hur de inblandade mår!

Natten som varit

Har varit det bästa på länge! Philip fick givetvis feber i natt men trots detta så behövde jag "bara" ge honom mat 3 ggr! Och John sov ända till 7 i morse innan han kröp upp i vår säng och sov 1½ timme till. Så vid 8.30 steg jag och pojkarna upp. Skönt! Idag blir det en dag med promenad och bus. I eftermidag åker vi till Boda för att hämta sand till sandlådan och lite annat bus;)

Philip är fortfarande lite febrig så han mår nog bättre när han fått lite frisk luft!

Philip 3 månader

Ja om 8 dagar är han ju det! Men var på 3 månaders kontroll idag då vi är på semester nästa vecka. Lille killen fick sina sprutor. Ajaj i benen. Men han var så duktig! Gnydde lite sedan var det bra. Stor skillnad mot storebror som skrek non stop i 10 min:/ Jag tyckte det var hemskt. Men idag kändes det bara bra! Så nu hoppas vi han slipper feber. Lite vikt och längd ska ni få!

Vikt: 5555 gr
Längd: 59 cm
Huvud: 39.5 cm

Killen växer och blir stor!

Blandade bilder
















-2 kg

1 kg i veckan har jag gått ner! Och jag är väldigt nöjd med det resultatet! Detta trots att jag senaste veckan varit förkyld och tagit det väldigt lugnt med motionen! Så nu är jag taggad till tusen och "bara" 18 kg kvar;)

Måsten...

Det finns så många måsten och nu tycker min syster att ett av dem är att blogga;) Så får vel göra det! Iof så bloggade jag i söndag och idag är det onsdag, så riktigt så illa är det inte;) Men i månsags kom iaf mamma. Jag åkte till stallet och lastade Whisky och så åt vi mat där. Blev ett antal timmar på landet och det är så skönt! Och så får vi inte glömma att Krille fyllde år då. Men tyvärr så var jag som sagt uppbokad med hovslagare och lastning så hann inte komma på fika. Men vi ses ju snart igen!

Sen på tisdag så var vi på hästpremieringen i Hamneda och visade Bebis. Gick kanon och ni kan läsa hennes resultat i min hästblogg! Och vad gjorde vi mer. Jo jag passade på att låna Annes häst och red ut. Får passa på när banvakt finns. Emilia red min dam. Sen blev det handla och laga mat. Och så givetvis pussa på mina underbara barn och min Micke! Vad vi sen hittade på har jag ingen aning om;)

Och så idag onsdag. Dagen har bara börjat men jag har redan hunnit rida och och äta både frukost och mellanmål! Skönt att ha det gjort. Sen i eftermiddag så blir det en hemsk vaccinering för Philips del. Men det kommer nog går bra! Tårar och skrik kommer dt bli, men jag finns där för honom! Och så ska jag köra hem mamma någon gång. Men vi får se när det blir!

Har massa spännande saker att berätta men dem får ni höra om när det har hänt;) Vissa vet men det är inte ens en handfull personer. Nu blev ni nyfikna va! Och så måste jag få iväg inbjudningarna till Philips namngivelse:/ Dem skulle varit ute redan förra veckan ju! Blä!!! Tid, vart tar du vägen!

Är min kära syster nöjd nu när jag bloggt;)? Nu blir det en paus men sen ska jag lägga in lite bilder också!

Ännu mera regn

Men lyckades trots detta få med hela familjen ut på en långpromenad! Blev ca 5 km. Skönt, men givetvis så regnade det. När vi kom hem kom farfar på besök och senare på kvällen hoppade jag, Micke och John i bubblet. Lille P sov i vagnen utanför;) Idag blir det ridnin, promenad och inget mer! Tänk så skönt med en helg när vi inte har något planerat;)

Regn och rusk

Inte alls roligt väder! Men jag passar på att storstäda hela huset och hoppas på glada miner när någon kommer hem;) tacos i kväll och om det blir uppehåll bad ute! Får se om jag hinner ta en promenad, annars blir det en vilodag. Vilket också är viktigt för kroppen. Johns rum är färdigstädat och nya lakan i sängen. Och Philip ligger i min famn och äter. Vem sa att man inte kan amma och göra 2 saker samtidigt;)?

Blir en runda ut till min ponny där Fälth ska vaccinera henne. Kanske också en tur till "mitt" stall. Så får John springa lite där och leka. Min oas på landet;) I helgen har vi inget planerat och det känns skönt! Första helgen på länge som vi bara kan vara!

Lite bilder från när vi var i Hjälmaryd i tisdags!




































Lååångpromenad

Blev en tur till Sickinge och hem igen, ca 1.2 Mil. Trött är jag och tänker då inte ta en promenad till idag hehe. Nu väntar jag på att Micke ska ringa så han kan åka och handla. MEn ser ut som jag får fixa lite mat till John innan. För än har han inte åkt från jobbet.

Aj som bara den

Gick en promenad på 5 km med barnvagnen igår, Bra tempo och härligt var det! Bestämde mig för att inte springa något utan tänkte ta det idag. Men sen skulle vi ut till Hjälmaryd och då passade jag på att gå hem. Jo visst. Fick för mig att jag skulle ha Nick med och att jag dessutom skulle springa. Yeha, krasch och bang rakt ner i astfalten:/ Glömde givetvis knyta åt skorna och så snubblade jag på hunden, som trodde matte fått spel som sprang! Så skrapade mig på smalbenet, armbågen och båda händerna:/ Vänsterhanden gjorde bra ont igår, men idag känns allt bättre! Mer otur kan man inte ha! Är glad att det inte blev värre. Men fick ihop ca 7 km sammanlagt igår.

Just nu väntar jag på att pojkarna ska vakna. Är väldigt sugen på att ta en riktig långpromenad idag, men vet inte om jag orkar ändå. Är nästan 6 km enkel väg. Eller jag orkar nog men frågan är ju om barnen vill sitta i vagn så länge. Tål att funderas på!!!

Mina startmått

Eller startmått är det inte då jag kört på i 1½ vecka nu. Men så här ligger det till:

Vikt: 74 kg
Längd: 164 cm

Överarm: 30 cm
Midja: 80 cm
Mage: 102 cm
Rumpa: 112 cm
Lår: 67 cm
Vad: 39 cm

Dagen idag

Har varil helt underbar. Massa bus och motion. Långpromenad, lunch med mormor, varit vid lekparken, ridit, ätit jordgubbar mm mm. Och nu ligger Philip i mitt knä och sover. Micke och John är ute och leker lite till. Mina fina pojkar! I morgon blir det även då en promenad,  men ingen ridning. Får se vad vi hittar på då;)

Springa

Idag blev det debut. Första spring marschen efter graviditeten. Kanske lite tidigt men jag kunde inte hålla mig. Så sprang lite korta intervaller på sammanlagt 1 km. Och gick resten, dvs 6 km. Har även hunnit med ridning. Får se om jag får med mig hela familjen ut på en promenad till i kväll!

Johns käke

Skulle ni göra något åt detta eller avvakta. Han äter och pratar som vanligt. Men han har ju en helt annan profil på andra sidan! Dvs han är svullen.





Vecka 1

Nu har jag ju ingen digital våg. Men - 1 kg första veckan och jag är nöjd. Har vilat kroppen en del i helgen. Men nu kör vi på igen!

Fröllinge

I helgen åkte vi ju till Fröllinge! Kewin har fyllt 2 år och det har firats med släkt och vänner. Smörgåstårta, tårta och skinande sol gjorde dagen ännu mer perfekt. Bättre kunde det inte vara. På söndagen blev det en tur till Falkenberg och lite shopping. Och på vägen hem laxbutiken. Mums:) Bilder kommer säkert min syster lägga ut. Jag hade kameran med men för ovanlighetesns skull så tog jag inte ett enda kort.

Men några olyckor har det hänt;) John började lördagen med att han skulle cykla nerför trappen. Det slutade med skrapsår och svullen käke. Får se om svullnaden vill lägga sig lite! Annars blir det besök på VC igen. Och på söndagen så hoppade Diz på 3 ben. Han har nog en sträckning uppe i "skulderbladet". Han verkar bättre idag och har stundtals busat med tjejerna. Så något allvarligt är det inte. Sen tror jag vi klarat oss från mer olyckor.

Nu väntar jag på att John ska äta upp så att vi kan ut och gå en långpromenad. För idag sov han minsann tilll 9.30! Något som aldrig hänt innan. Och så ska Philip somna innan vi går ut, för annars vill han inte ligga i vagnen så länge;)

RÖMER!!!


Morgon mys!





Sjukligt trött

Jisses så trött jag är! Klockan är bara 5.09 och jag är uppe för andra gången denna sidan dygnet:/ Är inte så glad på Philip. Jädrans unge som vägrar sova. Känns som det kommer bli en fruktansvärt lång dag idag! Hoppas att han snart somnar om så jag kan stjäla 1-2 timmas sömn innan John vaknar. Verkar som Philip är på g att somna men än så långe vågar jag inte tro på detta;)

Blir en dag med massa att hitta på. Börjar med att ta med mig pojkarna till sickinge. Där ska Jennie hoppa Bebis och jag ska hjälpa till! Efter det så åker vi hem för att väcka Micke. Gräset ska klippas, det ska handlas, städas och packas. För på kvällen kommer Johns sysslingar Minna och Louise med föräldrar. Och på lördag morgon lämnar vi Ljungby för en mini semester i Fröllinge. Underbara Kewin fyller hela 2 år och det ska firas med släkt och vänner! Så är mycket möjligt att jag inte bloggar igen fören nästa vecka. Men det märker ni;)

Hopp och studts;)

Känner mid duktig och ger mig själv en klapp på axeln. Håller vad jag lovat mig själv! Minst 1 timmes rask promenad om dagen. Och det har hittils blivit 6-10 km varje dag! Längtar tills jag kan springa en del av detta. Även maten går bra och jag ligger under 1800 kcal/ dag :) Går fin, fint det här.

Igår kom pappa på besök och John blev överlycklig. Fick busa med både morfar och farfar på samma dag:) Det var också Johns sista dag innan semestern. Så nu är han hemma i 6 veckor! Kommer bli massabus och lek. Har också bestämt datum till Philips namngivelse, som blir den 13 Augusti. Inbjudningar kommer nästa vecka!

















Daniel 1987-2006

Det fanns en grabb som heter Daniel
Duktigare gitarrist får man leta efter
Bättre vän finns inte
Föddes 1987
Dog 2006
Livet är orättvist!
Varför just du?
Varför redan då?
Svaren vi söker,
Svaren vi aldrig kommer få.
5 år av saknad
5 år av sorg.
Jag hoppas dina närmsta,
nu funnit sin borg.

Hälsade på dig idag
Lika vacker dag som den dag du försvann
Minns så väl det samtalet
Minns det allt för väl
Daniel är borta, han finns inte här
Vi tänker på dig Daniel
Vi gråter en tår
En dag i taget
Då vet vi att det går

Vi blir äldre
Men dina 19 år består
Och det är sant som de säger
Tiden läker alla sår
Vi vet att du väntar på oss
Och en dag ska vi ses!


Vila i Frid Grabben!











Philips namngivelse

Sitter och letar låtar;)

http://www.youtube.com/watch?v=qLtt91TFttk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=Ye8Xw_i_JGg


Snubblade över denna:
http://www.youtube.com/watch?v=BzA-tYO5kN0&feature=related

Så fint!



Emmaljunga City Cross

Har bestämt mig för att sälja Emmaljungan då den bara står och "skräpar". Har inte användt den en enda gång sedan vi köpte selecten. Tycker det är trist! Så säljer både Emmaljungan och Åkpåsen!





Ny Header

Uppdatera bloggen om ni inte ser den!

Och ännu mer bilder;)


















Fler bilder hittar ni här:
http://www.pixbox.se/usr_show_id12398_page0_order1.html

Midsommar

Massa bilder här med;)

































Isaks dop

Orkar inte skriva massa men lite bilder ska ni få!



























Fler bilder på Våtexemet





Man kan lugnt säga att det blev värre innan det blev bättre!
Ska fota idag så ska ni få se hur fint det är. Och äntligen går hon utan tratt.

Lite hjälpmedel

Som jag använder för att räkna ut kaloriförbränning och kalorier i mat:


http://www.kaloritabell.com/

RSS 2.0