Ny mailadress

Då jag fortfarande ej fått ordning på min mail så har jag skapat ett konto hos gmail. Min nya adress är [email protected]

Fina flätan

Tänkte testa om jag kunde göra en inbakad själv. Och det gick! Inte den bästa men väl den första;)


Pottan!

Igår var en stor dag för John! Han har varit väldigt avig till pottan, men igår släppte det! Så nu har han gjort både nr 1 och 2! Stora killen. Fina klistermärken fick han och det var minsann super roligt att sitta där. Djungelboken har vi läst minst 10 ggr, sjungit alla sånger vi bara kan och diskuterat massa. Lilla kille börjar bli stor!






Hackat mail konto

OBS! Mitt mailkonto har from fredagen den 28 Oktober legat nere. Hotmail jobbar med att få upp det och jag ber er att inte maila mig så länge denna text finns kvar!
SMS:a på 073 - 92 32 121
Någon har tyvärr lyckats hacka sig in i mitt mailkonto och skickat ut spam! Ber om ursäkt för detta. Men under tiden så har även hotmail stängt av kontot. Detta betyder att jag inte kommer kunna svara/läsa några mail tills de öppnat kontot igen. Väldigt olägligt nu när man ska sälja 2 hästar:/ Så håll till godo med SMS/Internet eller ring om ni vill ha snabba svar!

Julklapps lista!

John:

Om ni köper kläder och det är enkel storlek så köp 98.
Är det dubbel storlek köp 98/104. De saker som står köpt efter är retan inköpt.
Meddela oss gärna vad ni köpt för att undvika dubletter (gäller ej kläder).

Mjuka byxor
Pyamas
Strumpor strl 25-27

Pussel
Böcker om maskiner eller djur
Springcykel (köpt)
Skottkärra * 2 (en att ha i stallet och en hemma, i plåt)
Påslakan set till fullstor säng Gärna barnmotiv.

Philip:

Om ni köper kläder och det är enkel storlek så köp 80.
Är det dubbel storlek köp 80/92. De saker som står köpt efter är redan inköpt.
Meddela oss gärna vad ni köpt för att undvika dubletter (gäller ej kläder).


Stjärnbyxor från Lindex ( roliga färger)
Strumpor strl 20-22

Babygym (köpt)


Malin:

Pyamas strl M
Presentkort hos Hälsogrottan
Presentkort på Intersport, TeamSportia, Stadium mm.
Spinningskor
Drick Mixer

Micke:

Mys byxor strl L?
INGA strumpor eller kalsonger;)
Han återkommer med minst 5 saker i kväll;)

Philip 6 månader

Idag är vår lille ängel hela 6 månader! Tiden går så fort när de är små. Idag firar vi med lite god mat och massa mys! Philip väger nu 7400 gr och är 68 cm lång! Han är en äkta mammagris, håller mig fortfarande vaken på nätterna och älskar när John busar med honom! Gillar alla som ler mot honom och äter "vanlig mat". Leker och greppar efter allt! Älskar att åka vagn och titta på sin spegelbild. Han sitter nästan själv och hatar att ligga på golvet;) Ska helst sitta i knät.

Philip har brunt hår och ögonen är ett mysterium. Men de blir nog som mammas. Ibland är de nästan svarta och ibland blå, gröna, grå eller bruna. En ombytlig kille!


Städa och tvätt

Tar det aldrig slut? Ja jag vet ju att svaret är nej. Så fort man städat klart så kommer det en geggig hund eller ett par smutsiga små fötter;) Och så fort man lagt in sista rena klädesplagget och tvättkorgarna är tomma, så spills det ett glas i knät;) Underbart att vara mamma till dessa små monster! Jag hatar städa och tvätta och kommer aldrig bli någon bra hemma fru. Tyvärr! Men jag tror nog Micke behåller mig ändå;) Får hoppas det. 

Tiden rullar på och idag firar vi en viss liten kille som blir hela 6 månader gammal! Jag jobbar lite av och till och trivs super! Hoppas verkligen att jag senare går över till en fast tjänst. Äntligen har jag hittat något som jag gillar lika mycket som gräsklippningen!

Det händer inte så mycket annars;) Julen närmar sig med stormsteg och jag ska försöka gå igenom vad pojkarna "behöver";)


Bugaboo Cameleon

Stolt ägare av denna fina vagn! (Översta bilderna lånade från förra ägaren.)











Kommer bli lite nya färger till den;)

Ett vakande öga

Ja så sitter man här i soffan och vakar över lille P. Låter lite drastiskt men han vaknar titt som tätt och är riktigt, riktigt ledsen. Hostar och kan inte andas riktigt. Inte lätt att vara lite grabb och sjuk. Så känns bäst att någon av oss är uppe och håller ett vakande öga på honom! Febern kommer och går. Kruppen verkar vara delvis borta, mest efterdyningar. Men hesheten och hostan finns kvar och man märker att han inte alls är tillfreds med livet just nu! Svårt att få honom att äta och slappna av riktigt. Hoppas han blir bättre snart! Bilen är iaf tankad ifall vi behöver åka med honom. Kl 3 byter Micke av mig och efter förra natten är jag redan super trött! Kommer vara ett lik i morgon:(

Kan inte minnas att john var så sjuk 2 nätter i rad. Men man glömmer kanske! Nu ligger Philip och sover i babysittern, högt med huvudet och än så länge har han sovit ca 20 min. Så snart vaknar han säkert!

God natt kära vänner och sov så gott!



(Jag vet att det inte finns Krupp längre men vem tusan orkar skriva Falsk Krupp varenda gång? Till och med Barnakuten i Växjö säger ju krupp...)

Krupp

Så har man fått konstaterat att även Philip har Krupp:( Riktigt tråkigt och jobbigt främst för honom! Men vi klarade oss igenom natten utan ett besök till akuten. Tur vi kunde ge honom av Johns medicin, annars hade vi nog fått åka. Nu hoppas vi att hese lille P snart är frisk och kry igen!!

3 bloggar

Tar ju lite tid, men förhoppningsvis kommer snart 1 av dem få vila lite:)

Regn, åkpåse och regnbågen

Regn och ännu mer regn. Men jag trotsade regnet och gick 5.5 km i morse. Micke är på AfterWork och jag är hemma ensam medmina änglar:)







Jag och John har nyss tryckt i oss en ruskigt god Äppelpaj. Recptet finns i min andra blogg.

Det är mörkt

Och ändå har Philip den senaste veckan bestämt sig för att gå upp runt 6 på morgonen. Det är inte ok för mig;) Hade helst velat ligga i sängen nån timme till. Men vad gör man inte för de små?! Idag väckte han hela familjen. Så strax efter 6 satt vi hela högen i soffan och tittade på Djungelboken. Mysigt iof men sängen är ju som skönast på morgonen;) Strax blir det en promenad men först ska Philip somna tänkte jag. Solen börjar komma upp men det känns som regnet lurar runt hörnet, så bäst att gå ut nu!

Jäkla skit väder

Nu är det höst! Hundarna fryser i regnet och hästen har fått täcke på sig:/. Blä för detta hemska regn. Eftermiddagen spenderar jag och barnen inne. Och det var länge sedan sist! Men i detta värdet har jag varit ute tillräckligt! Har bloggat i både träningbloggen och hästbloggen. SÅ ni får kika in i dem;)

Tiden

Det är svårt att få tid till att blogga;) Så ni får hålla till godo med lite gles inlägg;) Jag trivs verkligen super på jobbet och finns det chans kommer jag fortsätta jobba med E i många, många år framöver! För att ni ska få något att läsa så ger jag er nu adressen till min dagbok, där jags kriver om vikt, mat och träning!: MotVikten.blogg.se

John är just nu på dagis och Philip ligger och sover och jag funderar på att göra honom sällskap. MEn finns så mycket som snörrar i huvudet. Hästar, hundar, träning och det viktigaste av allt: Familjen! Älskar mina pojkar så oöndligt mycket<3 Ingen kan vara lyckligare än jag. En sambo som ställer upp för mig i vått oct torrt!

RSS 2.0