Ge-kås igår!

Japp igår var jag och John på Ge-Kås med Heidi, Mattias och Kewin. Roligt! och det var inte alls mycket folk. Fick parkering utanför bokhandeln. Skönt att slippa gå så lång med de små.
John var helt underbar! Satt mest i bärselen och trivdes bra där. Sen fick han ligga i kundvagnen;) Många blickar fick han. Söta lille bebben!
Hittade de mesta vi skulle ha och lite till som vanligt hehe. Men John och Micke fick mest. E så svårt å hitta kläder som sitter snyggt över deg-magen:/ Tycker det borde synas på vågen snart men icke! Här kan man tydligen träna som en ganling utan att de syns... Inte alls deprimerande...
Och till råga på allt så har man blivit dunder förkyld. Å då är det ju inte lättare att träna precis. Var ute på PW med TC idag, men de blir lugnt i morgon och på onsdag. Får hoppas jag är bättre på torsdag! Core och Spinning;)
I morgon ska jag åka och kolla när Jessi ska träna för Sandra. Ska bli roligt! Ska se om man inte kan få något bra kort på dem. Sen efter det blir det vidare till Torpa. Ska följa med Jessi ner till Helsingborgs Djursjukhus. Lille Dickens e halt:/ Hoppas de hittar något och att det inte e allvarligt!
Om 31 dagar kommer Sam hem!!!Kommentarer
Postat av: Jessica

Det kommer nog inte synas så mycket på vågen än, muskler väger mer än fett;) kom ihåg det, du får känna efter på kläderna istället;)

2009-09-02 @ 08:07:11
Postat av: Malin

Ja vi får vel hoppas de;)

2009-09-02 @ 08:42:23
URL: http://maromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0