Hemma igen

Efter några fyllda dagar i Mölle! Stannade på vägen ner och John fick äntligen lite skor! Sedan bar det av till Campingen och där bjöds det på gott grillat med tillbehör! Underbart att slippa laga mat. På onsdagen blev det en tur till havet med sol och bad. Japp ni hörde rätt:) Jag badade i havet! Mitt första dopp för i år och det var kallt men skönt! Spenderade några timmar där innan vi begav oss till campingen. Väl där blev det genomgång inför dykningen! Och senare på kvällen fick vi dyka. Härligt känsla att vara under vattnet så länge och se vatten livet! Dock är ju svenska vatten lite tråkiga så det mest spännande var 4-5 krabbor som slogs om ett fiskhuvud;) Tackar Yvonne för den guidade turen! Micke dök med Daniel då han har dyk-cert sedan tidigare;) Även då blev det en sen kväll! Och vi somade som en hög döda sillar runt 00:)

Sen var det redan torsdag och dax att åka hem, men vi körde inom Höganäs. Där besökte vi pannkakaladan! Kan rekomendera er att åka dit. Men ni bör nog ha barn med er för att det ska tycka det är kul;) John red på en mycket söt British Spotted Pony. Väldigt söta var dem! Och så åt vi pannkaksbuffe! Massa gott fanns det! Har lite bilder men de får ni se en annan dag!

Nu är vi iaf hemma och vi skulle ha åkt till Damnark på söndag men vi sköt upp det en vecka då det inte fanns lediga rum på det vandrarhem vi ville bo. Så det blir först om 1 vecka vi åker. Och så skippar vi Danmark och tar bara Tosselilla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0