Fult :(

Klippte John innan. Men det blev så fult, så fult. På tok för kort. Visst han bryr sig inte. Och han har ju iaf lite hår kvar. Och som tur är växer det ut ganska fort!

Igår tränade vi sök. Nick och Diezel förvånar oss med att köra 3 perfekta skick var! Och dessutom körde jag med pop upper till Diezel! Och han tog alla tre!!!! Så jäkla klockren! Och ingångarna gick precis lika bra. Är så stolt över honom och hans prestationer igår. Efter det så grillade vi korv och annat. Riktigt trevligt hade vi det!

Nu håller Micke och Freddie på med husvagnen. För på fredag bär det av! Nick är lämnad och i morgon kommer Nonne och hämtar Diezel. Då ska han få sova borta för första gången. (Om man inte räknar med Boda och Fröllinge) John sover och tvätten ligger i maskinen. Borde börja packa men orken har inte infunnit sig ännu.

Bebis var inne på klinik i måndags och det visade sig att hon har kotleds inflammation:( Så 4 veckors vila och återbesök den 28 Juli. Lägger in lite fina bilder på henne och Michelle i min andra blogg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0