Vilken vecka!

Och vilket väder! Ensam med mina pojkar och inten egentid alls:) Nej, det här med ensamstående är inget för mig;) Underbart att ha Micke hemma igen!

Micke kom hem sent på natten och direkt in i verkligheten. Philip hade en ruskigt hemsk natt och var uppe mellan 00-3. Unge! Läste på och frågade runt. Och den rek jag fått av BVC att ge honom välling och sedan rådet att ge honom fullkornsvälling är tydligen helt fel! Enligt livsmedelsverket ska han fortfarande få ersättning! Ersättning inköpt och han har fått det 2 nätter nu. Och skillnaden är åt det positiva än så länge! Första natten vaknade han 2 ggr mellan 21 och 06. Och sedan frukost vid 6. Och hör och häpna, han somnade om igen och sov till 7.30. Något som inte har hänt på månader! Istället för 3 flaskor så drack han bara 1½ flaska. I natt har det gått nästan lika bra. Men denna gången har han haft febertoppar på 40 grader i natt! Så förstår om han varit orolig. Men gick inte åt mer ersättning för det! Snarare mindre. Känns som vio är på rätt spår. Dessutom var han på solskenshumör hela dagen igår.

2 saker gör att han troligtvis sover bättre. För det första är det ju "modersmjölk" ersättning. Dvs det är fetare och innehåller mer näringsämnen än välling. Vilket gör att han känner sig mer mätt. Och för det andra så är det betydligt mildare för magen, vilket betyder att magen är lugnare på natten. Så nu kör vi på med ersättning igen! Betydligt dyrare än välling men allt för att han ska vara nöjd!

Igår var mamma och pappa här och stora grillen åkte fram. Grillade revben, fläskfilé, champingjoner, paprika, tomater och majs. Och till det en frisk sallad och lite goda såser. Till efterrätt Choklad moussé! Mumma!!!!! Underbart väder och hoppas på lika bra idag! Hoppas får med hela la familija på en promenad till lekparken:) Får se hur Philip mår. Men frisk luft är bara nyttigt.

För min del blir det en tur till stallet och lite jogging! Här kommer lite bilder från veckan!

Nu är köket och vardagsrummet städat! Nu ska jag njuta av resten av dagen:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0