Simskolan och mycket till

Måste säga att Ljungby Sim Sällskap är mycket trevliga och tillmötesgående! Mailade dem ang att minisim var för enklelt för John. 2 dagar senare ringde en simlärare upp och Jochn fick byta grupp! Så nu går han i Sköldpaddan:) John är lycklig som fick lite utmaningar och han passade perfekt i den gruppen. Åldersmässigt ligger han 1-2 år under dvs det är 4-5 åringar i den gruppen. Men det bekymrar inte honom. Han fixar alla sakerna ändå:) *Stolt mamma*. Och pratade med simläraren efteråt och han sa att det var helt rätt grupp John var i nu. Han hoppade över de 2 första grupperna. Så nu är allt frid och fröjd:)

Och vad mer. Till helgen blir det Ge-Kås med mamma och Heidi, vi ska inte ha så mycket men blir en rolig utflyckt med de bästa!

Idag blir det städ, tvätt och umgås med mina pojkar. En tur till stallet och sedan hem och mysa.

Trodde jag skulle ha massa att skriva men så var det visst inte. Vi fortsätter vårt letande av gård, men än så länge har ingen av de 6 gårdar vi fått in varit intressanta. Vi vet en gård som ska komma ut hos mäklare, men frågan är om vi kommer ha råd att köpa den! Ett försök ska vi i alla fall göra:) För nu måste det ju vara vår tur tycker jag!

Nehe dax å fixa lite tvätt och annat. Det här städandet tar ju som sagt aldrig slut;) Men så är det när man har djur och barn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0