Hinner inte riktigt

Hinner inte riktigt med att blogga så det blir inte så mycket skrivet. Men som vanligt är jag ganska duktig på att fotografera!

Igår fick jag ta mig upp till akuten med Philip. Han hade blivit stucken av en mygga och reagerade kraftigt igen. Kortison och hemgång efteråt! Och tjatade bokstavligen till mig ett recept så vi kan få ha hemma! BLÄ säger jag bara! Idag har svullnaden lagt sig nästan helt och han mår bara bra. Sticket tog på halsen och han svullnade trots antihistamin i kroppen. Till våren gör vi en utredning på vad han tål och inte tål för flygfän!

I måndgas publicerade smålänningen en annons ang gård/mark köpes. Inte mindre än 5 st har ringt och vi ska ta oss en kik på olika gårdar runt omkring Ljungby så fort vi får lite ledig tid. Jag jobbar mycket denna vecka och Micke har Jour så det finns ingen möjlighet nu! 2 av gårdarna är mer intressanta än övriga pga deras läge!

Och mer då. Jo vi var på inflyttningsfest hos vänner i helgen, som även blev en förlovningsfest:) Och jag har jobbat hehe. Philip och John sov första gången hos farmor och farfar och det gick strålande!

Nu väntar mig jobb idag och sedan ledig torsdag för att jobba fredag-tisdag nästa vecka, sen är jag lite ledig igen. Men då åker jag och Micke till Göteborg för att springa IFORM loppet! 10 km ska vi båda starta och Alva hänger på oss och kör 5 km.

Lite blandade bilder sen sist jag bloggade;)

Och just det! John har börjat på simskolan nu. Men vis ka se om han inte kan få hoppa över denna gruppen då det tyvärr är mest plask och lek:/ Iaf första gången. Och det kan vi göra på fritiden;)Trött Philip efter vi varit på tippen och sedan skulle handla.

I måndags var det riktigt gott och varmt ute!Och vi passade på att åka ut till Jessi och Pontus! Joch han somnade hehe.Har 3 bilder till att ladda upp men de vill inte. Nåja det får vara. Nu blir det en dusch sen iväg och jobba! Och träningen, den går kanon:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0