Bataus Vartex Pilgrim

Nu har vi hämtat ut den och varit ute med den både som barnvagn och cyklat med den. OCh vi är jättenöjda! Verkar som vi fått ett skevt hjul. Så det ska reklameras snarast!:) denna vagn finns bara som beställningsvara här i stan och det tog bara 2 dagar att få hem den! Otroligt snabb leverans. 

Lite fakta om vagnen! Den är vattentät, har stora fönster. Fönstret fram går att öppna och man kan välja att köra med nät nere eller utan. Bak till finns en lucka för ventilation. Och även stort lastutrymme men hållare för dricka och småprylar! Inne hos barnen finns det 1 drickhållare till varje barn. Bälterna är  bra och lätta att justera när man kommit in i det! Det går använda den till 1 eller 2 barn. Styret som man använder när man kör den som vanlig vagn är ställbart och hjulet fram är punkteringsfritt i plast och roterar 360 grader. Den är stabil och mycket lätt att köra. Spelar ingen roll om det är grus, gräs, astfalt eller i affärer. Den rullar på otroligt lätt och heller inga problem upp och ner för trottoarkanter. Det är välädigt lätt att koppla om från cykelvagn till barnvagn. OCh jag tror att denna kommer användas väldigt mycket framöver:)

Viktmässigt är det en lättviktare med sina 10 kg tom. Och det tar ca 36 kg i last. Något vi klarar med råge då våra 2 inte är några tungviktare:) En mycket bra budget vagn, men ändå inte den billigaste. Ca pris för vagnen är 3430:- inkl framhjulet, fäste till cykel och flagga.
























Kommentarer
Postat av: Marielle

Hej. Hur gamla är dina barn? Är ryggstödet lite tillbaka lutat eller är det rakt upp? går det att luta? Funderar på hur vår 4½åring skulle få plats i vagnen (Hon e 110cm)

Svar: Hej!
Mina är 1½ resp 3½ år och det finns "gott om plats" Dvs de kommer kunna sitta där minst 1 år till. Vi använder den både som vagn och cykelvagn. Eyggstödet är ganska rakt upp, men blir lutat efter tryck eller hun man säger. Vår stora är 100+ och har har gott om plats på längden.

Mvh Malin
Malin

2012-09-20 @ 09:09:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0