Varannan natt

I natt har Philip sovit och bara vaknat för att ära. Härligt när dte är så. Hoppas att han fortsätter. Igår var det grillkväll på Johns dagis. Alltid lika roligt att få träffa de andra barnens föräldrar. Vi känner ju faktiskt en hel del av dem! John tyckte det var kul och vi var inte hemma fören runt 19. Då blev det en flaska och sängen;)

Fingrarna läker jättebra och idag har han fått lufta dem. Är ju svårt att hålla det torrt när han leker med vatten hela tiden:) Men barn är barn. Annars så har vi tagit upp stora poolen, och Micke håller på att fylla den med vatten. VI har även tömt lilla och ska skura rent den. Annars har vi inte hunnit med så mycket mer. Jo Elias och Axel var här någon timme på förmiddagen. Så John har fått busa med kusinerna. Och så kom Jocke och Farfar på fika. Nu blir det inte så mycket mer gjort idag. Ska städa lite tänkte jag och sedan blir det mys i soffan.
I morgon kommer Jessi och Pontus för att äta lite god mat, bada och bara umgås! det händer allt för sällan nu för tiden! Men det får det bli ändring på:) Lovar jag ska lägga in lite bilder! Men det blir inte idag (tror jag inte).

Trevlig helg allihopa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0