Snö storm??

Kan det vara så illa? Snöar som tusan iaf. Skönt att man varken har jobb eller häst idag utan bara kan vara hemma och gosa med familjen. står på SMHI:s sida klass 1 varning med 4-8 cm nysnö och blåst. Jaja som sagt, skönt att vara inne!

Här är det bara jag och John vaken. Läggningarna går mycket bättre nu när han har ny säng. Tror han kände sig instängd i spjälsängen. Och så vaknar han oftast bara 1 gång på natten och vissa nätter inte alls. Sen är man lat runt 6-7 på morgonen och då får han gärna smyga ner mellan oss;) Så kan han sova 1-2 timmar till;) Idag gick vi inte upp fören 8. Underbara pojke! Å så sover han bara 1-1½ timme på dagen. Får se hur det blir med dagis. Han sover ju i normala fall ca 2½ timmar där. Och ändå somnar han nästan i bilen på vägen hem. Men vi ska testa med bara 1½ timme där också. Dagis börjar på måndag;) Just nu står knasen och dansar till Hanna Montana på TV. Så söt!

Oh no! Fick minsann ta en bajsblöja mitt i bloggandet;) Men nu är han ren och torr! Hoppas snön lugnar sig i em så vi kan gå ut lite!  I kväll blir det god mat och mys! Och förhoppningsvis så ska vi äta lite gott och umgås med Palm/Linton i morgon eller på lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0