Glad Påsk!

Påsken är här och vi hoppas alla ni får en lika trevlig påsk som vi har! Så trevlig påsk till er alla!

I går blev det en blandad dag. Först lite sovmorgon för min del och efter det upp till Sickinge för att kika på min ponny. Som gick en felfri runda! Bilder kan ni se här och film här. Efter det blev det hem och byta om för Påskmiddag hos Tina och Jocke! God mat, trevligt sällskap och underbart väder! Som det ska vara! Pojkarna busade och "papporna" jobbade som vanligt;)








Men innan vi åkte dit så lyckades John trilla på betongplattorna i trädgården:/ Skrapade hakan och fick 2 tandavtryck i underläppen. Som tur var gick det inte igenom! Men så klart massa blod och en pojke som ville ha napp. Dock inte så lätt när man har ont i munnen. Idag ser det bättre ut men lite varigt är det. Så ja han fick ha napp igår om han ville, något han inte har på dagen annars. Svårt att få honom att äta men det förstår man ju!



Äggjakt!

















Tillbaka till middagen. God mat som sagt och efter det fick pojkarna leta efter ägg:) Tack Tina för att du fixade det!
Sen åkte vi hem och det blev en tupplur i sängen. Vaknade av att Micke sa att han skulle göra en blåbärspaj. Och det gjorde han minsann! Gott och mättande! Dagen började ta slut och det blev en dusch för lilleman. Ville få rent såret på hakan ordentligt. Och vad är bättre än att han får blöta ner sig själv! Sängen kallade, John somnade, Micke gick och badade och jag slappade lite i soffan innan det blev sängen för mig med. Och så var dagen slut!









Det var allt från igår! Ny dag och ny påskmiddag väntar! Och så ska vi äntligen få se lille Isak! Men först ska vi äta en god påskfrukost och göra lite efterrätt tills i eftermiddag!

Kommentarer
Postat av: Heidi

Sötaste ungen, ge hionom en bamse kram o puss fårn moster ♥

2011-04-23 @ 09:25:31
URL: http://heromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0