Redan torsdag

Och en massa har hänt. Jag har tex börjat jobba igen och det funkar så där. Fick vara hemma i tisdags em. Men annars har jag jobbat på. John har varit hemma med mamma i 2 dagar. Hon har passat honom och hjälpt till nu när Micke är borta. Han är ju i Frankrike. Men nu har hon åkt hem. Sen får vi se om Micke dyker upp i natt eller ej. Är ju massa strejk där borta. Men de hade iaf kommit till flygplatsen och checkat in. Så ett steg närmre är de! Och mer då. Tycker det är evighet sedan jag skrev här ju. Ser att det är 6 dagar sedan nu hehe;) 

I Helgen överraskade vi mamma och pappa med mat och besök. Heidi och Mattias kom givetvis också. Daniel och Alva kunde tyvärr inte. Men det var mycket uppskattat och vi tog en promenad kring Källshulta sjön. Vår älskade sjö. Och underbart väder hade vi! Pojkarna busade för fullt och vi hade trevligt!

John har iaf lärt sig lite nya ord. Och favorit ordet. Eller namn är det ju. Är Tä, vilket är förkortning av Täthi;)Igår tjatade han om henne hela eftermiddagen och hämtade skorna. För han skulle minsann till Tä;) Och på¨kvällen fick han sitta på hennes rygg igen. Lugnar hon bara ner sig snart så ska han få rida lite i paddocken. Men hon är lite väl pigg just nu hehe. 

Har inte så mycket mer å skriva så det blir lite bilder!! Och en film från i kväll när John höll på och somna i matstolen;)


Bus pojkarna;)


Flotten!


På promenad med mormor


Tirill på bryggan


John och morfar vid vattnet


Pappa och Mattias


Underbara Källshult!

Pappa och vovvarna!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0