Bättre!

Hade en hemsk natt i natt igen. Med en febertopp på 41,5!!!! Men sen vaknade han vid 9. Pigg och glad! 39,4 i temp. Och fick en alvedon dos. Nu är han nere på 38!! Yeha! Hoppas att det släpper nu. Han busar och härjar och har börjat äta lite yoggi. Ipren är inköpt men vi avvaktar med att ge honom!


Jag har redan varit i stallet och handlat lite. Svinkallt idag! Men så fint det är ute! En riktig jul!! Och nu är det bara ca 46 timmar tills Kewin med familj kommer! Längtar så mycket! Ska bli jätteroligt att få ha dem här i jul och nyår! Och så kommer tomten på besök! Fast vi måste ju även hitta en julgran! Jag bara vägrar ha en plastgran eller gå och köpa en. Den ska vara huggen i skogen och hemsläpad själv! Annars är det ingen riktig julgran;)







Kommentarer
Postat av: Heidi

vi längtar oxå :) nu har vi alla tre fixat kläder iaf :)) kamrena måste bara laddas, batteriet e slut o andra kläder ska packas imon mm :))

2010-12-21 @ 16:10:34
URL: http://heromer.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är plogat ett pulkaspår samma som i fjol, pulka och skaklar finns på plats det finns också dubbelskakel om du behöver två draghundar så sluta vänta och planera istället,såg, yxa o pannlampa finns också mvh Freddie,

2010-12-21 @ 18:44:41
Postat av: Anonym

Dom som inte äger skog, måste kanske köpa, har dom ingen riktig gran då med andra ord?

2010-12-23 @ 08:37:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0