Hoppträning & Veterinärbesök igår...

Så var man å tittade när Jessi hoppade med Hollan igår. Blev lite blandat resultat av bilderna, men de flesta blev bra!

Efter det åkte vi till Helsingborg med Dickens. Stackan fick säkert 10 sprutor i benet:/ Men iom att det var bedövning så kändes det nog inte så mycket. Det verkade inte som det iaf. Han var du duktig hela tiden! Blev så kissignödig på slutet att han inte visste vad han skulle ta vägen. Stackars liten. Han hann inte ut till gräset utan kissade precis utanför dörrarna. Lille Dickens;) Och ett skrik rosa bandage har han på hela benet! Det var vel det enda positiva hehe. Och vad det var som var fel det är vi fortfarande lite frågande om! Antingen någon skada i ett ligament (De såg en liiten förändring) Eller så är det ett blåmärke "i" själva benet...Ja svårt att förklara! Och just det...Han har inte spatt!!!!!!!!!!
Här kommer lite bilder från gårdagens hoppning:
STOOORT språng;)

Kommentarer
Postat av: Åza

Åh vilken fin paddock hon rider i;)... nä skämt åsido... ser riktigt fint ut=)... kul att du är med å tar massa bilder på de... Hörde att Thinis var nyfiken på nya hästen i paddocken och att Cleo gömde sig låååååångt bort=)... puss

2009-09-02 @ 09:11:42
Postat av: Malin

Ja jag såg dem faktiskt inte, men hade ju fullt upp med barn å kamera hehe:) Ja de e en fin paddock! Får hoppas jag kommer rida i den i vinter!

2009-09-02 @ 10:16:52
URL: http://maromer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0