Hur ska man välja?

Ja hur ska man egentligen kunna välja vart man ska bo??

Det är ju ett av de största valen man gör här i livet!
Vi har velat fram och tillbaka många gånger om vi ska köpa en liten gård eller villa i stan. Och har kommit fram till att det sistnämnda passa oss bäst i dagsläget. Om 5-10 år kanske John och han kommande syskon vill ha häst. Och då får vi se på situationen igen. Men just nu... Ja nu "behöver" vi ju faktiskt ingen gård. Sam står ju nästan gratis där han står nu. Och jag slipper massa in/utsläpp, fodringar osv... Är ju friare om man säger så.


Det som gör att vi ändå vill köpa gård är hundarna. Det är inga statshundar... De anpassar sig kanon till situationen. Men älskar att vara ute och busa... Gör lite ont i hjärtat av att ha dem kopplade inne i stan.  Men man kan inte bara tänka på dem. De får följa med till Boda, Hjälmaryd, stallet. Är ute och busa i trädgården säkert 3-4 timmar om dagen. De får springa och sträcka ut varje dag. Så nog tror jag nog att de har det bra ändå och trivs.


I helgen ska vi fundera. Fundera, fundera och fundera. Får hoppas att vi kommer fram till rätt beslut och får hoppas att vi kan leva med det beslutet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0