Nu e John-John hemma!

Och inte ville han följa med mamma hem inte;) Skönt att det är på det hållet iaf! Sitter å väntar på Micke nu. Han skulle kommit för 40 min sedan. Men ni vet ju hur Micke är;) Hade tänkt vi skulle hinna åka och kolla på en liten gård men verkar inte som vi ska hinna det. Måste ju få John i säng i tid!

Nu skriker min lille guld klimp. Är tydligen nått som inte gick som han vill! Skriver mer senare!

Tråkig måndag

Är hemma och sjuk och så får man beskedet att huset tyvärr inte blev vårt:( Men är bara att leta vidare! Någon gång ska vi vel hitta vårat dröm hus! Annars händer det inte så mycket. Vilar, vilar och åter vilar. Har varit ner på stan och hämtat ut lite penicillin så nu hoppas jag att det ska bli bättre. Kände mig bra i morse men det varade bara i 30 min. Sen kändes det som jag var överkörd av en långtradare igen.

Tina tipsade om ett hus som jag blev lite små kär i. Får vel se hur bra det ser ut. Men absolut värt att kolla upp! TACK!

Sen har vi ett ruckel till som vi ska kolla på. Huset är bara att jämna och ingen el finns det. Så kan bli ruskigt dyrt att få ut dit. El alltså. Men vi håller ett litet öga på det i alla fall!

Elitloppet 2010

Segern gick till ICELAND med kusken Johnny Takter bakom tömmarna.



Bihåleinflammation

Ja det var som jag trodde. Och det blev en tur till akuten. Nu ska jag vara hemma i alla fall 2 dagar och kurera mig. Blir Kåvepelin?? Och nån nässpray för att få bukt med skiten. Idag och i morgon blir det 1000mg*2, 3ggr/dag. Sen blir det 800mg*2, 3ggr/dgr. Så får vi hoppas skiten släpper! Ont gör det i alla fall! Känns verkligen som om hela huvudet ska explodera!

Nu väntar soffan! Snälla Anne mockar idag och i morgon i alla fall. Så får vi se hur jag mår sedan!

Akuten??

Lutar åt att jag får göra ett besök dit tyvärr! Har fått ont i käken, ögon och huvud och framför allt bihålorna. Så är nog nått skit som jag inte reder ut tyvärr:/ Inte roligt alls! Rösten är lite bättre men hostan är värre och näsan är detsamma. Jävla skit säger jag bara. Sen kan man ju lägga till tröttheten som gör att man inte ens orkar lyfta sin lille son:( Ingen Rally Lydnad blir det idag heller. Ska ringa Anne och höra om hon kan tänka sig mocka lite idag också!


Ne nu blir det att sätta sid och slappa lite.



Vår goda mat i fredags!

I Fredags slog vi ju på stort med Hasselbackspotatis, Snitzel med skinka och ost i och ädelostsås. Och till efterrätt chokladpudding med grädde;)





Måndag

På måndag kan vara en stor dag i vårat liv. Men samtidigt kan det bli en tråkig dag! Vi hoppas att det kommer gå bra! Nu fick ni något att tänka på;)

Strax ska vi ner en liten runda på stan. Mår inte bättre tyvärr så blir att shoppa lite på apoteket. John sover inte längre på förmiddagen utan bara på eftermiddagen. Men inte sover han mer på natten för det;) Pigg och vaken börjar han prata mellan 05.00-06.00 på morgonen;) Underbart med små pigga barn!

Dunderförkylning

Det är vad jag fått och igår nådde den sin kulmen får jag hoppas. Aj hosta, Aj halsont, Aj snuva och framför allt så har jag totalt tappat rösten:/ Det är vel det värsta. Kan viska men inget annat. Idag blir det att vara hemma och kurera mig så mycket det går. Vi som hade tänkt ta en tur tilll Växjö och shoppa lite:( Får ta det en annan helg!

Johns förkylning börjar släppa likaså Mickes. Men min ska ju givetvis vara värst. Strax blir det stallet och släppa ut lite hästar och efter det vila! För både mig och John.

Kan gå själv!


Äntligen fredag

Och med en dunder förkylning så blir det helg! Men ska nog gå bra det också! Har visst inte bloggat på hela veckan och har lite dåligt samvete! Men så har mamma varit här och det är inte så trevlig att sitta vid datorn när man har besök! Inskolningen med John har gått kanon och har trivs som fisken i vattnet. Och de tycker han är så vuxen och snäll. Och lätt att ha att göra med. Och berömde Micke för att vi är så lugna och trygga föräldrar, och att det avspeglar sig på John;) Så nått måste vi ha gjort rätt i alla fall. Hehe.

John går mest hela tiden. Kryper när han blir trött. Annars spatserar han runt på sina små ben;) Är så sött! I helgen blir det lugnt. Då vi är så förkylda hela högen. Men lite hundträning ska vi lyckas med.

Strax blir det att åka och handla lite mat!

Bilder från idag!

Idag har det varit fullt upp! Träningen på klubben gick kanon! Platsliggningen blev lång för Diezel då han aldrig legat 3 min. Men den första minuten låg han som ett ljus! Så jag är jättenöjd. Budföringen gick perfekt. Skickade till Micke som skickade tillbaka till mig. Vilken fart! Körde inte full sträcka. Men gott och väl för Diezel! Sen fick Micke äran att köra igenom apellen med honom;) Gick super för att aldrig ha kört den med honom. Körde enkel apport. Ta och släppa helt enkelt. Och så var det första gången med framför gående. Han tittade på Micke och undrade: "Va? Får jag gå framför dig nu??". Så vi är verkligen jättenöjda med honom denna veckan!

Efter det åkte jag och Heidi och Kewin och handlade lite. Blev grillade grönsaker på spett och kött, fetaost och rotsaks gratäng. Så gott. Till efterrätt grillade marschmallows och glass;) Sen har det varit bus hela eftermiddagen och en promenad längs laganån. Poolen håller just nu i denna stund på all fyllas!

Här kommer lite bilder från dagen!












Och så har jag hunnit med att klippa John-John! Är nöjd med resultatet även om det blev lite kort. Men John trivdes med det i värmen. Och det är huvudsaken! Det ska finputsas lite, men man kan inte begära allt för mycket av en 1-åring;)







Och så har John badat i hundarnas vattenskål;)





Det var allt från mig idag. Återkommer med bilder från Pingstpokalen senare!

Hallands besök!

Igår kväll kom Heidi och Kewin. Barnen bara busar och grisar ner;) Men det är roligt att se att Kewin börjar vilja leka med John! Så igår kväll var det fullt upp minsann! Sista pojken somnade 22.30;)

Och hundarna. Båda hundarna har gått jättebra denna veckan. Men det var varmt och kvavt i torsdags på Rally Lydnaden. Så jag körde honom faktiskt bara i ca 30 min. Han orkade helt enkelt inte mera. Och inte någon annan hund heller. Efter det var det medlemsmöte och det avslutades med fika och hund racet. Diezel kom näst sist och Nickie någonstans i mitten;)  Men det skiljde knappt 1 sek mellan 1:an och Diezel. Så det var extremt lika alla hundarna! Det skiljde hundradelar! Cooper tog hem segern i år igen;) En svart liten jakt labbe.

Idag blir det klubben igen och träna lite platsliggning och budföring. Blir vel nån inkallning för Diezel också! Och så blir det säkert en runda till till stallet. Har redan varit där och släppt ut och fixat. Men kanske åker ut igen!
I morgon Pingstpokalen för hela slanten! Heja Jessi!

Vilken jäkla väder!

Hade sett fram emot kvällen ute. Men verkar som det ska regna ett tag till:( Inte alls roligt! Och det regnar ju inte så lite heller. Bara vräker ner. Får se hur vi gör med grillningen på Johns dagis i kväll!

Redan torsdag

Tiden går så fort och dagarna bara försvinner! John älskar att vara på dagis och Micke lämnar honom nu och går och gör något annat. I morgon ska han äta middag på dagis för första gången;) Får se hur kladdigt det blir;) Skönt att det går bra och hoppas det fortsätter så. Just nu klättrar han upp på alla stolar, soffor och pallar han bara kan hitta och så går han givetvis;) Några steg i taget sen kryper han. Och sen reser han sig igen;) Så söt!

Veckan har varit full och vi har haft att göra alla kvällar utom i måndags. I tisdags tränade vi sök och båda hundarna gick kanon! Mest impad blev vi av Diezel. Skickade honom på 2 utskick och gick tillbaka med honom. Full fart över stock och sten om man säger så. Sen körde jag ett utskick till Andreas och sen kallade in honom. Och se på f*n han kom!!! Alla blev nog lika häpna;) Känns som han äntligen börjar inse att matte är roligare än att leka själv;)

I onsdags gick vi på DogWalk. Och även här skötte sig båda hundarna jätte bra! Jag tog till och med över Viktorias hund Bosse;) så jag gick med en vilt främmande hund jämte Diezel. Duktiga pojkar!

Och idag är det först grillfest på Johns dagis kl 17.00, Rally Lydnad kl 18.00 på klubben, Medlemsmöte på klubben kl 19.00 och till sist hund race kl 20.00 i kväll, även det på klubben. Så ja kvällen är räddad än en gång;) Och så år vi inte glömma att jag jobbat i förmiddags, varit i stallet, hovslagaren har varit där och nu sitter jag här hehe.

Mamma har varit här i veckan och passat John. Men tyvärr så blev hon dålig igår så fick köra hem henne. Så därför jobbade jag bara halv dag idag! Men idag är hon bättre! Och så kommer Heidi och kewin i morgon och stannar tills på söndag. Måste ju titta på Pingstpokalen ju!

Det var allt från mig idag! Vi hörs en annan dag;)

17 Maj

En vanlig måndag för oss och Norges nationaldag. Var så extremt trött i morse när jag skulle upp. En son som inte riktigt ville sova i natt tyvärr! Idag bytte vi klipp agg. på Walkern. Är helt omöjligt att köra med uppsamlare när det är så blött ute. Å min rygg börjar säga stopp efter alla de gånger jag får lyfta klippdäcket:/ Men nu ska de blir bra!

Och så var det Johns första besök på dagis. Gick kanon och han kröp iväg och lekte direkt. Kommer gå kanon! Och det är så lugnt och tryggt där. 4 fröknar och John är det yngsta barnet. De andra är mellan 2-3 år. Så en hel del kommer sluta till sommaren.

Nu ska vi göra lite mat! Mamma kom igår och stannar tills på torsdag. Hon passar John mellan varven;)

Söndag

Och i morgon börjar en ny vecka. Och för John blir det en spännande vecka! Han ska nämligen börja på dagis! tror att vår lille kille kommer älska det! I morgon ska han bara vara där 1 timme. Får hoppas jag kan kompa ut lite och följa med honom någon dag! Känns som något man inte vill missa!

I eftermiddag kommer mamma och pappa. Och så ska jag träna Diezel. Får se hur bra det kommer gå. Har ju inte hunnit träna något denna veckan heller. Men ska i alla fall se till så att han inte har så mycket överskotts energi idag! Och så blir det en runda till stallet.


Och så kan jag berätta att vi har hittat ett hus. Och vi ska lägga bud på det. Sen får vi se hur långt det håller! Vill inte hoppas för mycket! Men inget blir klart fören i början på juni. Så det blir att vänta!

Uppdaterar med bilder från vår utedag igår! Och lite inne;)

















Busungen i sitt nya regnställ och stövlar!

Loppis, regn och solsken;)

Idag har det verkligen varit blandat väder. Det började med regn, övergick till häll regn och nu i eftermiddag har solen tittat fram! Riktigt skönt har det varit. Var och tittade på loppisen på Hammarskolan. Hittade faktiskt lite! John fick regnställ, sandaler, gummistövlar, snobben tröja, body, jeans och en bad "bil". Och allt detta för en knapp 100-lapp. Älskar loppis! Regnstället är perfekt för dagis och likaså stövlarna! Efter det gick vi ner på stan och köpte lite strumpor och ett par nya badbyxor till honom. Får hoppas att det blir badväder snart! Sen blev det en god Langos!

När vi kom hem började vi att jobba lite i trädgården. Sådde lite gräs och pillade. John lekte i sandlådan med sitt nya regnställ och stövlar. Men hur gör man egentligen för att få stövlarna att stanna på fötterna?? Han kan inte ha mindre för då får vi inte i fötterna:/ Hur gör ni? Han kryper ju och efter 10 m är stövlarna av. Mitt i allt kom farmor och farfar. Fika och bus med hundar och barn! Sen fick John-John vila i vagnen och det dröjde inte många minuter innan han sov. Nu har vi precis kommit in och funderar på vad man ska äta i kväll. Kanske blir det en grillad bit. Man får ju passa på när vädret vill sig!

Nu har jag bara stallet kvar idag. I morgon är det Rally Lydnad och hämta mamma som står på schemat!

Bilder från Johns födelsedag!

Så finns äntligen tiden att lägga in lite bilder;)









Och ett litet snabbt bad i köket blev det;)



Och ballonger!





Och bus!









Diezel fick vara med och leka med lillhusse;)













Och till slut kom alla gäster;)







Och givetvis ska man få en rosa ponny av Fadder Jessi och Pontus!







Efter alla presenter blev det tårta!








Tack alla ni som förgyllde Johns stora dag!



Så häftigt, roligt och bra!

Riktig underhållning när den är som bäst;)


(Såg den i min systers blogg)

John 1 år!

Idag fyller vår älskade pojke 1 år! Lyckan är total och vi ska bara njuta av dagen! Uppdaterar detta inlägget i kväll eller i morgon;)

Aj i magen

Har jag haft denna veckan. Med en sambo som stöttar mig i allt som sker. Och en familj som ställer upp. Nu ser vi bara ljust på framtiden!

I morgon fyller vår älskade John-John 1 år. Och det ska firas med pompa och ståt här på Gängesvägen! Närmaste familjen och vänner är bjudna. Vi hoppas att John kommer få en underbar dag med mycket lek och många paket;) Strax ska vi åker och fixa det sista inför i morgon! Fick sluta lite tidigare idag då jag skippade frukosten. Det har ju bara regnat hela dagen så hade till slut inga torra kläder kvar:/  Men annars har det gått bra! Klippt inne i centrum idag! Så såg ni någon blöt människa på en gul Walker så var det  jag igen;)

Yeha

Så var dagen snart slut. Känner mig en aning trött men snart är kroppen på g igen. Går lite trögt att få ner maten men det reder sig nog! Diezel skötte sig ok idag. Men så får jag anklaga mig själv som inte kunnat träna honom sen i tisdags. Har brukar ju få gå sök på lördagar och vanlig träning i veckan och följa med och springa av sig i stallet. Å nu när vi varit sjuka har de ju bara fått gå ut i trädgården:/ Blir andra bullar nästa vecka! Då ska vi fokusera lite mer! Regnade konstant under träningen så lille mesen fick ha täcke. Men fy vad läskigt med vatten på öronen;) Så tror det kan ha bidragit till hans tanke spridd het;) Kom fram till att han ska få rosa öronmuffar. I alla fall tyckte gruppen det;)

Nu blir det soffan med familjen. eller John han sover på ett täcke på golvet;) Trött bebis. Men Micke och jag ska mysa lite i alla fall! I morgon en ny vecka och nya utmaningar!

Just det! Om ni undrar varför det är tomt på bilder, så är det för att kameran ligger ute hos mamma och pappa:/ Men får vel ta och hämta den snart. Fölis kan ju komma ut vilken dag som helst! Och så får vi inte glömma att Michelle vann vandringspokalen i månadshoppningarna, kom 4:a på Nelson i 70, 80, 90 klasserna. Och gick felfritt på Bella i 50 cm klass. Så tror nog att hon är helnöjd över dagen!

Polisanmälan??

Ja det verkar tyvärr som det blir en anmälan ang Bebis. Förstår inte riktigt varför. Då J skrev att jag skulle hämta ponnyn och gå in i hagen och till och med ta in J:s egen häst? Så jag anser mig inte har gjort något fel. Men det kanske jag har ändå? Tycker allt är en jäkla soppa och trodde att det skulle ta slut nu när jag fått passet. Men det fortsätter tydligen i all evighet:( Trodde man skulle må bättre när alla bitar föll på plats men då ska det tydligen anmälas. Eller är gjort? Som sagt. Jag anklagar fortfarande ingen och hoppas vi kan lösa detta utan juridik och polis. Men verkar inte som J vill det:(

Känns som nästa vecka kommer börja väldigt tungt! Skönt i alla fall att man sparat sms från inkorg och utkorg. Och alla medd på fejan. Så vet man vad som ha sagts.

Nu ska jag gosa lite med min underbara son! Han gör mig alltid glad! Får se hur dan fortskrider!

MAT

Så har man äntligen fått i sig första målet riktig mat sedan i torsdags lunch. Inte mycket men i alla fall lite;) Och ett steg på rätt väg. Orkade till och med att åka och handla idag! Yeha säger jag. Så i morgon laddar jag för hopptävling och Rally Lydnad!
Och så har jag den glada nyheten att få berätta att Bellas pass äntligen är på väg ner till Ljungby. Eller ja på måndag skickas det men nu vet jag att det skickas på måndag iaf. Hur undrar ni. Jo, det finns en sida som heter Bukefalos. Bad lite snällt om hjälp där. Och fann en jätte trevlig kvinna som bodde 15 min ifrån. Så hon åkte dit idag och hämtade passet. Så äntligen kommer det till rätta! Så senast tisdag är det här. Hon skickar det rek på måndag. Så jäkla skönt!

I kväll blir det bara soffan och tv. Hade velat se Vampire Diaries får se om man lyckas se i kapp de 2 avsnitt man missat på nätet. Hmm...

Idag är det bättre

Så idag vågar man sig nog ut. Lite matt är man allt men det kommer man nog vara ett par dar! Är Auktion här jämte oss. I Toyotas gamla lokaler. Funderar om man ska gå och kika lite. Är massa bilar där i alla fall! Och till förmån för Haiti. Men får se hur vi gör!

Anne var så snäll och tog hand om min prinsessa igår. Men ska nog orka åka dit idag. Lite frisk luft har ju ingen dött av! Min första arbetsvecka är avklarad också. Om än något förkortad. Men jag har haft jätte roligt och kommer trivas super! På måndag går jag in med ny styrka! Jätte trevliga arbetskamrater och arbetsledare! Bättre kan det inte bli! Synd bara att det inte är fast. Men kan ju hoppas  att man kanske bli erbjuden ett liknande jobb hos dem sen!

Magsjuk:(

Nu har John och Micke blivit friska. Men jag är minsann dålig fortfarande. Hoppas att det vänder. Missade ju att titta på Michelle när hon red Bella. Bella är Bebis nya namn;) tycker det passar henne! Hade gått jättebra! Och på söndag ska hon tävla henne för första gången! Hoppas att jag är kry nog att åka och titta då!

Skriver mer när jag mår bättre!

Redan onsdag

Och min tredje dag på jobbet avklarad! Trivs jätte bra och har börjat klippa massa gräs;) Det växer som bara tusan nu! John-John har varit dålig i går kväll och i natt:/ Har kräkt som en fontän. Fick slänga alla sängkläder och madrass, täcke och kuddar i tvätt. Och fick byta flera gången i natt. Så i morse var jag trött. Jätte trött! Men man blir pigg när man kommer ut och kör. Nu är John helt bra. Har inte spytt sen tidigt i morse. Vet inte riktigt vad det var men Bitte och Freddie var också dåliga.

Igår tränade vi sök och Diesel skötte sig ok. Blev ett kommunsök. Men körde utgångar bara och det funkade kanon! Nick gick också bara bra. Synd bara att hon gör av med så mycket energi på att ladda i bilen. Ligger och skakar av adrenalin. Inte så kul! Idag gick jag själv med båda hundarna på DogWalken och även det gick ok. Diezel drog en del men inga hysteriska utbrott;)
Och så var vi ju och tittade på hus igår igen. Jättemysigt och bra läge! Får se vad vi kommer fram till. Nu blir det lite tid med familjen och mys!

Första dagen på jobbet

Och det har mest varit att åka runt och kolla på alla ställen jag ska klippa. Hela 27 ställen ska jag sköta om. Kommer inte bli tid till så mycket annat;) Men nu innan gräset kommer igång så ska jag fixa lite land och lägga på täckbark. Har träffat massa trevliga människor och jag tror att jag kommer trivas som fisken i vattnet! I morgon ska jag ut och börja jobba på riktigt. Så ser ni en förvirrad reflex klädd människa så är det jag;)

John har varit hos farmor idag och det har gått bara bra! Nu ligger han och sover. Skönt!

Jobba

Om 12 timmar så har jag börjat jobba. Längtar;)

Nu kommer solen igen

Och det är så skönt. Kände mig riktigt pigg i morse när jag gick upp med John! Hoppas det är lika fint väder i morgon så att man orkar gå upp och jobba! Men tror nog det går bara bra. Just nu sitter jag och väntar på att förminskningen av bilder ska bli klara. Heidi har lekt lite paparazzi så är ca 250 bilder som ska förminskas. Lilla datorn får jobba lite om man säger så hehe.

Just nu sover våra små pojkar. Men om knappt 2 timmar ska Kewin och Heidi åka. Tråkigt! Har varit så roligt att ha dem här. Och nu när jag börjar jobba så kan jag ju inte åka och hälsa på dem heller:( Men vi ses om 11 dagar igen då John fyller år!! Efter jag kört dem till bussen så blir det stallet. Och under tiden tänder Micke grillen. så det blir gott grillat! Sen är det hundträning som gäller. Tänkte se om jag kunde få med Micke upp. Han kanske kan träna Nick lite???? Ja vi får se vad som händer! Nu är det bara hälften av bilderna kvar. Kommer nog ta 10 minuter till hehe.

Äcklig hund...

Tränade ju lite hund idag. Och redan igår var vi i Hjälmaryd och märkte upp rutan. Och Diezel försvann ett bra tag. Men kom sen. Och vi undrade ju vart han varit men tänkte inte mer på det. Och idag fick vi reda på vart han gick. Gjorde 2 klockrena inkallningar, ett misslyckat skick:/ Han kom ju tillbaka men utan leksak och det blev ett litet kommun sök tyvärr. Sen tänkte vi avsluta med en inkallning till. Tji fick vi. Diezel stannade upp, tittade och gick åt ett annat håll. Efter 10 minuter kom han tillbaka.... Med ett rådjursben i munnen...Blä! Han var stolt som en tupp: Titta matte, jag hittade mat till dig;) Knasiga lilla Rotta, jag kunde ju inget annat än att skratta åt honom;)

Efter det åkte jag och Heidi och handlade med pojkarna. Sen hem och laga god kyckling, potatis, rotfrukter, ädelost sås och grönsaker. Mumma! Sen blev det stallet. En full dag idag igen.

I morgon åker Heidi hem:( Men vi ses snart igen! Då ska jag träna Rallylydnad med Diezel! Hann ju inte träna idag men hoppas det funkar ändå! Nu ska vi bara äta gott och parkera oss i soffan;)

BabyJogger City Elite Dubble

Jag är nog lite kär ändå;) Är perfekt när Kewin kommer på besök att slippa 2 vagnar och så blir den liten när man fäller ihop!

http://www.babyjogger.se/cityelitedubbel.aspx

RSS 2.0