Loppis, regn och solsken;)

Idag har det verkligen varit blandat väder. Det började med regn, övergick till häll regn och nu i eftermiddag har solen tittat fram! Riktigt skönt har det varit. Var och tittade på loppisen på Hammarskolan. Hittade faktiskt lite! John fick regnställ, sandaler, gummistövlar, snobben tröja, body, jeans och en bad "bil". Och allt detta för en knapp 100-lapp. Älskar loppis! Regnstället är perfekt för dagis och likaså stövlarna! Efter det gick vi ner på stan och köpte lite strumpor och ett par nya badbyxor till honom. Får hoppas att det blir badväder snart! Sen blev det en god Langos!

När vi kom hem började vi att jobba lite i trädgården. Sådde lite gräs och pillade. John lekte i sandlådan med sitt nya regnställ och stövlar. Men hur gör man egentligen för att få stövlarna att stanna på fötterna?? Han kan inte ha mindre för då får vi inte i fötterna:/ Hur gör ni? Han kryper ju och efter 10 m är stövlarna av. Mitt i allt kom farmor och farfar. Fika och bus med hundar och barn! Sen fick John-John vila i vagnen och det dröjde inte många minuter innan han sov. Nu har vi precis kommit in och funderar på vad man ska äta i kväll. Kanske blir det en grillad bit. Man får ju passa på när vädret vill sig!

Nu har jag bara stallet kvar idag. I morgon är det Rally Lydnad och hämta mamma som står på schemat!

Kommentarer
Postat av: tina

raggsockar i stövlarna och hällor under regnbyxorna(under hälen) räcker alldeles utmärkt att hålla stövlar kvar... missade ju givetvis loppisen pga jobb, men de kommer fler gånger:)

2010-05-16 @ 07:48:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0