Öroniflammation:(

För första gången i mitt liv så har jag fått det. Så blev en tur till akuten och få lite Kåvenpenin. Så min frukost består av 3 tabletter;) Väl ute från akuten och apotek. Så ringer mamma.. Jaha, Heidi och pappa är på väg in. Diva och Tirill rök ihop och när de försökte sära på dem så kom de emellan. Heidi fick ett bett över armen. Och nej inget blodbad;) Skrubbsår och en svullen arm. Så hon fick stelkramp och antibiotika. Ni skulle sett sköterskans och läkarens min när de såg våra namn och såg mig igen;) Fick förklara att det var min syster. Hehe, spännande helg alltså!

Det var lördagen det i stora drag. Och söndag, dagen har ju knappt börjat men vi har iaf ställt om klockan! Om ca 1 timme ska jag bege mig till lille Ior. Kommer en familj till för att titta på honom. Känns i hjärtat men är det bästa. Och idag är Ellen hemma så ska filma när hon rider honom;)

Besök

Snar får vi lite besök av mamma, pappa, Tias, Heidi och Kewin;) Pappa och Tias lär nog vara i verkstaden för där får min bil ny kamrem och vattenpump;) Mår bättre. Men konstant huvudvärk och illamående fortfarande:( Och ont i ett öra. Men men, blir att ringa MVC på månd. Och försöka få tid hos läkaren igen.... Jobbigt när man vill jobba och vara aktiv men helt enkelt inte orkar något:( Blir svettig bara av att mocka en box. Inte kul! Men som sagt. Det kommer ju nått underbart ur det hela. Kommer ni ihåg sure John;)?



Och förresten

Nu ska jag bara bråka med min hals. Allt annat verkar helt ok. En puls som ligger på 93 slag/minuten. Men inget ovanligt när man är gravid! Så vi får bara rida ut denna förkylningen eller va de nu e...

Innan jag glömmer..

Så måste jag berätta vad Micke sa här om dagen;) Var så att lille Diezel inte var så söt som man kan tro. Utan han gick minsann in till mig i köket och sen.... "BRAK" Va fan va det tänkte jag. Jo lille Diezel släppte lös den största luft kudden ur rumpan. Alltså jag har aldrig hört en hund prutta/fisa så! En riktig brakskit. Och vad gör han. Tittar sig omkring, tittar på mig och sen går han... ehhh Hund!! ;) Men ganska gulliga på något sätt. Men i alla fall gick in till Micke och berättade vad Min kära hund hade gjort. Och då sa Micke: "Vår" vadå "vår". Jo Vår hund... Trodde på allvar jag skulle skratta ihjäl mig eller nått. Micke har alltså äntligen accepterat att Diezel är hans hund också;) Tog bara 2½ år;) Bättre sent än aldrig hehe Får allt lägga in lite bilder på radar paret;)





























Mina fina pojkar!!

EasyWalker VS BabyJogger

Ja nu blir det svårt. Hittade en syskonvagn som verkar lika bra som BJ. Så vilken ska det bli?? Ska provköra dem båda igen!



Svårt med syskonvagnar!

Va fan...

Inge jobb idag heller. Halsen bäckade igen totalt. Så nu undrar jag hur länge jag ska vara sjuk. Inge feber eller så men huvudvärk i bakgrunden och hals ont. Blir trött på det! Ska ut med jobbet i morgon på mat och bowling. Får se hur det blir med det. BLÄ!!!

Och John då. Jo men självklart vaknade han efter 20 min i sin säng. Men envisa jag orkar inte ha honom i vår säng. Så efter 20 mins skrikande där jag gick in var 5:e minut. För lite puss och kram. Så somnade han. Och sov hela natten i sin säng, i sitt rum! YEHA! Blir samma sak i kväll och hoppas på det bästa.

Skit!!

John suddade ut allt jag skrev!!! Nu ska han i säng! Mår ok idag, men inte bra. Illamåendet finns där hela tiden. Huvudvärken tror jag är borta men har ont i nacken. Så svårt att veta. Har nog legat illa i natt. Blir så när John vägrar sova i sin säng i sitt rum. Har resesängen inne hos oss och det funkar ibland. Men helst ska han sova hos oss. Och vem orkar bråka. Micke jobbar oftast över, jag jobbar heltid + hästar och hundar. Tro mig man behöver få sova och tar gärna den lätta utvägen. Men i kväll ska han somna i sin säng! Oavsett om det blir skrik i en timme. Är inget jag gillar. Men snart kommer ett syskon å då ska han sova i sin säng i sitt rum!

Micke är ute på affärsmiddag. Så i kväll blir det egen tid. Om John nu somnar! I morgon ska jag försöka ta mig till jobbet. Fick ingen saftig lön direkt:/ Har ju varit hemma i 4 v. Så nu får vi hoppas de kommer lite från FK också!

Bättre

Är bättre idag men är lite smyg på vad det är... Huvudvärk konstant sedan i måndags kväll. Som inte går bort trots tabletter. Kräktes en gång, ont i mage och illamående. Skakis och svettig varje gång jag reser mig, eller rör mig hastigt. Och känner hur blodtrycket skenar iväg. Trodde nästan havandeskapsförgiftning men är dels tidigt och inte riktigt de symptom. Så jag avvaktar och hoppas allt försvinner idag. Om inte så får jag ta en koll i morgon.

Strax blir det att åka och handla lite. Tyvärr tomt i kylen:/ Inget jag vill men så får det blir. Sedan i eftermiddag så kommer Marina till Ljungby. Eller hon är här nu men vi ska ta en liten fika då. Hoppas man är pigg och kry! Och så får jag asa mig ut till stallet efter det. Å hoppas det går bra!

Mår kasst

Illamående kan man tåla, likaså huvudvärk, halsont, frossa, svettningar och värk. Men allt på en gång? Fy fan säger jag bara. Har sprungit till toan mer än 1 gång idag och knaprat tabletter. Mår verkligen riktigt kasst! Får hoppas bebis mår bättre än jag gör. Det roliga är att igårn hade jag bara lite huvudvärk och det vanliga illamåendet. Men idag är det tusen gånger värre. Måste faktiskt lägga mig nu!

Så här 10 min efter jag började skriva inlägget så kan vi lägga till kräkningar. Så ni ska nog inte besöka Gängesvägen denna veckan:(

Han kom hem!

Micke kom minsann hem i tid. Planet till Danmark och Sverige gick. Men det till Norge fick vara kvar på marken. Så jag är glad att jag fick hem "gubben" ;). Däremot så har John varit hemsk på nätterna.
Han vaknar runt 1 och bara vägrar somna om. Bara skriker och vill inte alls sova i sin säng. Lägger jag honom i våran somnar han på 2 min. Men där vill vi ju inte ha honom. I Torsdags natt somnade han inte förens efter Micke kommit hem. Dvs runt 3. Och i fredags natt var det likadant. Vaknade och vägrade somna om. Skrek, skrek och skrek. Till slut efter ca 1 timmes skrikande somnade han i sin säng! Och i natt var det likadant. Fast då började han redan vid läggning. Ska inte alls sova i sitt rum. Nej det är skrik så fort man lägger honom i sängen. Han kan somna i soffan eller vår säng. Sen lägger vi honom i sin säng. Där sover han i max 5 min sedan vaknar han och skriker. Och det är inget rädd skrik utan mer arg skrik. Unge! Blir tokig. Så för att vi skulle få lite sömn så sov han mellan oss i natt. Men inget kul! Så i kväll tar vi ett nytt bråk och hoppas det funkar bättre!

Idag då. Jo idag blir det en tur till sickinge tror jag och sedan stallet som vanligt. Hjälpte till i sekreteriatet igår och alltid lika trevligt. Förutom några små saker;) Och fina hästar. Tråkigt bara med allt regn. Man vill bara bädda ner sig och stanna där tills det slutar!

Trött!!

John förtjänar ett eget inlägg;)











Redan torsdag

Och en massa har hänt. Jag har tex börjat jobba igen och det funkar så där. Fick vara hemma i tisdags em. Men annars har jag jobbat på. John har varit hemma med mamma i 2 dagar. Hon har passat honom och hjälpt till nu när Micke är borta. Han är ju i Frankrike. Men nu har hon åkt hem. Sen får vi se om Micke dyker upp i natt eller ej. Är ju massa strejk där borta. Men de hade iaf kommit till flygplatsen och checkat in. Så ett steg närmre är de! Och mer då. Tycker det är evighet sedan jag skrev här ju. Ser att det är 6 dagar sedan nu hehe;) 

I Helgen överraskade vi mamma och pappa med mat och besök. Heidi och Mattias kom givetvis också. Daniel och Alva kunde tyvärr inte. Men det var mycket uppskattat och vi tog en promenad kring Källshulta sjön. Vår älskade sjö. Och underbart väder hade vi! Pojkarna busade för fullt och vi hade trevligt!

John har iaf lärt sig lite nya ord. Och favorit ordet. Eller namn är det ju. Är Tä, vilket är förkortning av Täthi;)Igår tjatade han om henne hela eftermiddagen och hämtade skorna. För han skulle minsann till Tä;) Och på¨kvällen fick han sitta på hennes rygg igen. Lugnar hon bara ner sig snart så ska han få rida lite i paddocken. Men hon är lite väl pigg just nu hehe. 

Har inte så mycket mer å skriva så det blir lite bilder!! Och en film från i kväll när John höll på och somna i matstolen;)


Bus pojkarna;)


Flotten!


På promenad med mormor


Tirill på bryggan


John och morfar vid vattnet


Pappa och Mattias


Underbara Källshult!

Pappa och vovvarna!




Så var det klart

Maten lagades, den intogs och det blev super betyg. "Det godaste jag ätit här!" sa Dahl;) Så det kan man väl säga bästa betyg hehe. Nu sitter grabbarna i karet, John sover och jag sitter lite här;) Ska strax intaga ryggläge i soffan och titta på TV. Ska bara hoppas det finns något att titta på! Det är nog det här man kallar egen tid hehe. Får njuta av den så länge man kan;)

MAT

Idag ska det lagas storkok! Blir revben, potatis, rotfrukter och någon god sås. Troligtvis ädelostsås á la Pontus;) Så nu ska vi strax iväg och handla. Väntar bara på att Micke ska komma hem. Han stack iväg med bil å släp. Hmmm. ska även städas och iväg till stallet. Kommer bli så got i kväll. Blir lite farlig korv och makaroner nu till Lunch;)

Bus ungen!

Och dom 2...







Världens bästa vovve!

Kan det vara så att det är över??

Hoppas verkligen det. Mår helt ok än så länge. Har iof bara varit uppe i 1½ timme. Men hoppas kan man ju. Tvätten i maskinen och likaså disken. Hoppas kunna ta en runda till stallet i em också!

Lille John-John har fått en jobbig hosta. Skickade iväg honom till dagis men får se om han får komma hem tidigare. Han fick lite medicin mot det så hoppas det släpper. Han är ju så pigg å busig annars! Måste också ta tag i hans rum så det blir klart! Och så ska vi fixa lite med bilarna i helgen. Ska byta till vinterdäck och sätta dit lite öglor till barnstolen. Är så kallt nu och fruset på mornarna! Bidrar med några ny tagna bilder i vår frusna trädgård!







Jag mår bra

Idag är en bra dag. Har haft några "attacker" av illamående. Men inget som inte gör att jag inte kan fungera. Så kanske infinner sig hoppet av att jag ändå kan börja jobba nästa vecka! Iaf halvtid. På förmiddagarna mår jag ju faktiskt helt ok nu! så ska strax bege mig till stallet och testa om man kan jobba med Tähti lite eller om det blir pannkaka:/ Har ju åkt dit många gånger och mått bra. Men sen i bilen så känner jag hur skiten kommer. Är verkligen pest att sätta sig i en bil! Men vi hoppas det håller sig i schack!

Nu ska jag bara ringa BM och tigga till mig ytterligare en läkartid;)

Så länge varade det:(

Så är det dax för illamående igen:( Lite synd är det om mig faktiskt!!

Jävla Klimakteriekossa!!

Så kallade Lina sin häst Ronja. Och vi får nog inse att Nick har hamnat i någon sorts livskris nu. Igår var första gången då jag bokstavligen tryckte ner henne i gruset!! Och det händer inte ofta, för att säga aldrig. Men igår fick jag nog. Ska ta allt från början:


Åkte till stallet igår förmiddag och givetvis är mina små vovvar med. De sköter sig super tills Luna kommer. Luna är då världens sötast Choklad färgade Labrador, ca 2 år gammal. Och hon har precis löpt klart. Men det spelar mindre roll. Diz älskar henne för hon är lika livlig och busig som han är. De kan busa i timmar! Nick däremot har hatat henne från första mötet. Troligtvis för att hon är lika livlig som Diezel;) Nåja. Jag ropar på Nick att hon ska komma då jag inte orkar med bråk. Och tror ni hund fan kommer??????!!!!!!! I helvete heller. Hon total igorerar mig och börjar blåsa upp sig mot Luna och visa tänder. Nu blir jag arg och går helt enkelt dit och hämtar Nick. Hann aldrig fram till dem för Nick såg mig och kom. Fine tänkte jag. Gå och lägg dig nu då. Och platsade henne. Där stannade hon i max 10 sek! Sen for hon iväg och skulle leka översittare igen. Nu började tålamodet tryta för mig. Jag iväg efter henne och ville platsa henne i stallet. Då hoppar hon in i bilen. I helvete heller tänker jag. Du ska lägga dig där jag vill (Och en mockad och ny halmad box är varmare än en kall bil.) Så ut med henne och tryckte ner henne på gruset. Hon gick fot hela vägen in till stallet. Lade sig i boxen. Och vad gör hon?? Jo det tog inte 2 min sedan var hon ute ur boxen. In med henne igen och nu stannade hon äntligen. Tror hon fattade att snart skulle jag bli riktigt arg på henne! Sen låg hon och små skällde, morrade och gnölade tills vi åkte hem. Diz uppförde sig som ett praktexemplar hela tiden! Och inte slutade det där. När vi kom hem så fick de vara ute med Micke då jag mådde väldigt dåligt och behövde vila lite. Vad gör hon?? Jo skäller ut folk som går förbi och vägrar sluta!! Och då vet alla som känner Nick att Micke lyssnar hon ju på...?? Eller?? Ja inte igår. Så hon åkte in och fick ligga i hallen resten av dagen. Diz var ute med husse och John och uppförde sig hela tiden!

Vart är vår ängel och vem har ersatt henne med denna klimakteriekossa?????? När vi tränar sköter hon sig perfekt. Lyder minsta vink och ja allt! Sen blir hon som förbytt! Jag vill ha tillbaka söta snälla Nick som går ihop med alla hundar!!



Tidig morgon

Skickat iväg son och sambo till dagis resp jobb. Så nu är det jag och hundarna kvar. Hoppas det blir en bra dag idag! Än så länge mår jag bra och frukosten har fått stanna i magen! Men får se hur länge det varar. Har tyvärr inte så stora förhoppningar då det brukar bli värre efter 1-2 vakna timmar. Men jag njuter av den tid jag har! Hade hoppats kunna börja jobba lite på månd men får se hur det går! Halvtid hade ju inte varit fel!

Och dagens planering?? Funderar på om man vågar börja vika lite tvätt eller om man ska ta de säkra före det osäkra och inta ryggläge! Blir nog lite tvätt ändå! Hade en viss Nick uppe i sängen igår;) Så måste byta de lakanen hehe. Och på tal om Nick så ska hon få ett helt eget inlägg!! Och inte är det smickrande;)

Ringarna!

Eller iaf min. Men Mickes är likadan;)



101010

Och nu är det slut på hemligheter. Nu ska allt avslöjas. Vi kan börja med att jag och Micke förlovat oss! Eller Micke frågade om jag ville spendera resten av livet med honom. Och vem vill inte det??!! Ja jag vill det i alla fall! Bild på ringarna kommer;) de är i Titan och Guld.

Sen får vi avslöja att John ska bli storebror! I Maj 2011. Och att jag pga detta varit sjukskriven i 4 veckor, än så länge. Och pga detta ej kunnat varken träna hund eller rida. Eller varit speciellt social:/ Ber om ursäkt för detta, men mår verkligen skit 80 % av min vakna tid! Jag eller vi hoppas att det snart ger med sig och jag slipper tabletter och annat skit!

Här kommer bilder på våra goda pajer och våra busungar!!





Laxpajen med Rom sås



Kyckling, spenat och fetaost pajen


(Ser kladdig ut men så god.)

Pajer

Gjorde inte bara en utan två pajer igår. Mamma och John hjälpte flitigt till;) blev en Laxpaj med Romsås. Riktigt god. A lá Laxbutiken! Och så blev det en innehållande kyckling, Baby spenat, bacon, fetaost och massa annat gott:) Och till detta en god sallad med dressing gjord på Rödvinsvinäger, Olivolja, salt och vitpeppar! Bilder kommer sen när jag hittat kabeln. Eller hittat den har jag men verkar som Micke har kopplat ihop den med Wiiet eller något sådant.

Nu ska jag snart parkera min rumpa i soffan lite. Sen lir det stallet. Kommer en tjej som ska rida lite på Täthi. Får se hur det går!

Nu får ni se upp!

För nu kan alla era kontakter se erat tele nummer på FaceBook. Om ni har skrivit in det här: http://www.facebook.com/editprofile.php?sk=contact
Har ni gjort det så föreslår jag att ni tar bort det om ni inte vill att vem som helst ska få del av det!

Nehe nu ska jag mocka lite, sedan blir det att hämta John på dagis och sen hämta Heidi och Kewin på stationen!

Små Frön barnkläder!

Jag tävlar om ett presentkort värde 500kr från Småfrön barnkläder i samarbete med Milliez.nu.

Hos Småfrön hittar ni färgglada barnkläderbabykläder, och barnskorTävla HÄR du med!

 


Fredag, lördag och söndag!

Så jäkla kul i Fredags! Super god mat. Men det tog tid att få den;) Skojar inte när jag säger att vi väntade 1½ timme på förrätten!!! Sen när vi väl fick in varmrätten var vi ganska irriterande. Okej att de hade över 300 gäster. MEN då kan man informera gästerna om att det tar tid med maten i kväll. Och speciellt när man har bokat bort! Kände oss väldigt bort glömda! Men som sagt, god mat iaf. Men blev ingen efterrätt, då hade vi blivit kvar hela natten känns det som!





Och så Lördagen. Först hovslagaren å sen Hund Klubben. Gick kanon på klubben och tror att det gick hem hos deltagarna! Fick chansen att köra Diz. Han gick så jäkla bra!! Körde med pop up, och 2 klockrena skick och tillbaka. Nästa gång ska jag skippa Pop up en gång och bara stå still när han ska tillbaka. Min duktiga kille!

Sen på kvällen skulle jag gått på Rosenström, men somnade i soffan. Hehe vaknade 22 och stapplade in till sängen och somnade om. Vaknade på morgonen och kom på att jag missade nått kvällen innan. BLÄ!!! Men vi tar igen det en annan gång!
Och till sist Söndagen. Skulle tittat när Michelle tävlade Bella, men givetvis så hade jag glömt bort att jag även skulle vara på dop samtidigt. Så det blev ju dop. Var ju Johns lille kusin Axel som skulle döpas. Och Jag och Micke fick äran att vara hans faddrar. Tillsammans med Johannes! Mysigt och fint var det. John var jätte trött och somnade så vi åkte hem direkt efter present öppningen. Michelle och Bella fick 2 stopp i första klassen och ett i andra. Inte så konstigt då det är nästan 5 månader sedan de var ute på banan! Och så var det hinderna (och hur stavas det då??) vid läktaren. Så det blir bättre nästa gång! Blev inga bilder från varken dopet eller hoppningen från min sida. Men kika in på Michelles och Tinas blogg så kommer det nog upp så småning om!

RSS 2.0