Mat!!

Idag slet jag i 2 timmar med middagen och efterrätten! Och vad blev det då? jo det blev:

Honungsmarinerat kött med Hasselbackspotatis, smör stekta kantareller, Honungssås och till sist Fetaost och paprika;) Till efterrätt blir det Frozen Cheesecake! Men får vänta nån timme med den. Åt lite för mycket. Givetvis kommer det en bild på det goda!!



Sen kan jag tillägga att jag fick njuta av maten i John sällskap. För Micke jobbar över:(

Han sover

John sover. Och har gjort det i snart en timme! Igår var det tvärt om. Han var vaken hela kvällen! Fick inte honom och somna fören runt 21.30.  Konstigt att det kan skifta så mycket. I morgon måste jag försöka hitta lite kläder till helgen. Och försöka få ihop den:/

fredag börjar vi att fira JessiWildWest i Halmstad. Blir med all säkerhet sent! Mamma sover hos oss och tar John. Sedan på lördagen är det ju Hund dag på klubben. Där ska både Micke och jag vara aktiva. Micke ska bla leda en sök grupp. Och dessutom kommer hovslagaren kl 11.00. Som om inte det är nog kommer Rosenström till Garvaren!!! Vill så gärna gå! Men då ska vi ta söndagen.... Hund helgen fortsätter och plus det Axels dop. Är verkligen fullt upp! Så orkar man Rosenström??? Ja vi får helt enkelt se på lördagen. Fullt upp som sagt!

Snart ska jag parkera mig i soffan och avnjuta ett avsnitt med Arga Snickaren;)

Föräldrarmöte

Visst låter det vuxet?? Är det i kväll på Johns dagis. Men barnen får inte följa med. Så blir Micke som får offra sig och jag och John är hemma!!

Tävling!!



Jag tävlar om en fleecejacka i Alicesmammas blogg.
Tävlingen sponsras av Baboonbarn.
Tävla HÄR du med!

Ny design

Så har jag ny design igen. Ser ni den inte så uppdatera sidan! Ser designen konstig ut. Så uppdatera!

Bilder från helgen!

Mys med pappa!









Och en bild från de "super bra" platserna i Halmstad Arena;) Bilden är tagen i pausen då man inte fick fota under föreställningen!




Och så har jag fått en ny bok! En bok med massa paj recept! Så nu ska det lagas och bakas paj. Allt från matiga till desserter!



Vad händer??

Inte mycket. Livet står lite på en avsats och vi tar det lugnt! Tittade på Grease med mamma i söndags kväll. Var så där roande. Skit platser så man fick hela tiden sitta och vrida huvudet till höger:/ Satt nämligen på långsidan av läktaren och scenen var på en kortsia. Så ne inge bra allt. Åkte hem med nack ont.  Och långt ifrån tyvärr! Så såg faktiskt inte vilka de kända personerna va. Men men bättre lycka nästa gång! Fick iaf en god Kyckling å Bacon sallad hos Heidi;) Mums!

Och vad har mer hänt. Ja inte så mycket. Men till helgen händer det lite. Är ju Hund träff uppe på klubben. Eller vad man ska säga. Blir massa roliga aktiviteter! Så se till att komma dit! Och så fyller Jessi år på fredag;) Då ska vi minsann äta på Wild West Steakhouse! Sen får vi se om det kanske blir utgång på lördagen. Är ju Björn Rosenström på Garvaren!!! Får se hur mycket som orkas med!!
Har lite bilder till denna bloggen också, men tyvärr hittar jag ju inte rätt USB kabel:( Så det får väntas med dem!

Uppe med tuppen

Klockan 5 skulle minsann en liten John gå upp. Så nu tänkte jag bege mig till stallet med honom och sedan åka och titta på lite söta ponnier;) Är nämligen dressyr tävlingar i Sickinge idag!

sen i eftermiddag ska jag och mamma, och kanske John. Åka till Halmstad för att kolla på Greace!

Bilder på Johns rum

Har fått lite förfrågningar om detta. Så här kommer lite. Det är inte klart så ha lite överseende;)


Väggen in under trappen är borta och han ska få en egen liten koja där;)



Diezel övervakar arbetet!



Väggarna uppe!



Nu är det bara jag som ska göra det sista med färg och annat smått och gott=) Ska bli riktigt roligt! Insidan får ni se när det blir klart. Och så ska vardagsrummet målas om. Vad ska det bli för färg?? ;)

Nya stövlar och skötväska

Kom över en STOR billig skötväska! Behövs större när man ska bort en hel dag. Speciellt om man ska ha med extra skor. Visserligen är det en dator väska. Men 2 perfekta fack för blöjor och 2 STORA fack för kläder och annat.
Och så blev de gummistövlar till John men ska faktiskt byta till en strl större. De sitter perfekt nu men vill ju ha lite marginal så han kan ha dem hela vintern;)














Ojojoj

Nu får man skäll för att man inte bloggar;) Har inte hunnit med något känns det som;) Började blogga igår. Men då var det en viss son som så snällt tryckte på strömbrytaren!! GRRRR!!! Mamma blev inte glad kan jag säga! Så tappade modet och satte mig i soffan och tjurade hehe. Tycker inte det hänt så mycket. Tittade lite på hopptävlingarna förra helgen. Då för hästar. Och igår tittade jag på små söta ponnier;) Jisses så det går i svängarna;) Fick några kassa bilder därifrån. Ville inte ta med blixt nämligen.






Och vem är detta då;)?




Bebis om några år;)

Och så har John fått eget rum! Alla väggarna uppe. Nu ska det bara spacklas, målas och inredas;) Just nu har han kommit in i en fas då det ska läsas böcker. Men man hinner läsa 10 ord sedan är han klar med den boken;) Sötnosen!












Så har vi tränat hund och än en gång gick båda våra två toppen. Får meddela att jag fått förlängt på jobbet! Så ska jobba tom den 31/3-11 Och sedan blir det sesong igen! Förstår inte varför jag inte kunde få lång anställning direkt men men. Man ska vara glad att man har ett jobb!

Halsfluss??

Eller vad tror ni?

På Jessis begäran tog jag bort bilden hehe;)

Mår sådär

Ja jag mår faktiskt inte så bra alls:/ Började dagen bra igår med hund träning och sök. Diezel gick kanon på de 2 skick han fick gå! Duktiga killen! Efter det åkte vi hem och vilade lite;)

Vaknade och kände oss pigga. Åkte till stallet och sedan och handlade lite. Väl hemma runt 18 så "drabbas" jag av yrsel och huvudvärk:/ Lagade lite pannkakor, åt och sedan blev det sängen för min och Johns del. Gick verkligen inte vara uppe längre. Somnade efter mycket om och men. I tjock pyamas, filt och täcke! Snacka om att jag frös! Men ingen feber... Vaknade idag med tjock hals och fortfarande yr och svettas så fort jag gör något! Undrar när man ska bli helt frisk! Har aldrig varit sjuk så ofta innan! Hoppas det släpper under dagen. Måste ut och rida min lilla tjej ju!!! Lite bilder från helgen;)

Alvas kalas:












Hund träning:













Redan Onsdag kväll

I morgon åker Micke tidigt och kommer hem sent. Så det blir bara jag och John hela dagen! Idag har det inte hänt så mycket. John har varit på dagis och jag har jobbat. Efter det så klippte jag gräset här hemma och sen blev det god mat. En Grekisk gryta med fläskfile! Och så hittade jag något roligt i vår ugn;) Ni kan få gissa vad det är/har varit;)

Och i går var vi faktiskt uppe på klubben och tränade lite hund! Det var inte igår det men nu ska vi igång igen;) Och så har DoggaWalken börjat. Men tyvärr lite sen annonserat;) Så denna gången missade vi det. VI satsar på nästa onsdag kl 18.00.











Nu blir det snart sängen för min del!

Nya skor till John

Blev det i dag. Skulle bara kolla om hans gamla va för små och det var de verkligen! Så fick vackert hosta upp 649:- för ett par nya! Men så kan han ha dem i ur och skur;) Är en gore-tex sko med 1 års garanti på vattentäthet! Kan verkligen rekommendera den!



Pigg John-John

Är hemma idag med John, men han är jätte pigg och ingen feber. Men bäst att ha honom hemma en dag extra!

Äntligen

Har febern gått ner. Och nu har han ätit lite yoggi och springer och busar;) Nu kan man åka till stallet med gott samvete när Micke kommer hem!

Ysch

Nu har lille gossen 40,5 i temp:( Stackarn darrar när han rör sig. Orkar inte göra nått...



Ny Design??

Vill ha en ny design till min blogg men vet inte om jag orkar sätta mig in i det. Just nu sover John men han kommer säkert vakna så fort jag börjar jobba med den:/ Får nog be min kära syster om en liten ny design;)

Liten sjukling

Så är man hemma igen. Lyckades vara hela 2½ timme på jobbet innan dagis ringde:/ John har feber. Så bara att promenera hem och hämta bilen. 39 grader hade han när vi kom hem. Fick bli alvedon och nu ligger han utslagen i soffan. Tycker riktigt synd om honom. Märks att han mår kasst. Yrade massa innan han somnade helt. Plutten! Hoppas att han snart är på benen!

Så nu sitter jag här igen. Blä! Jag som precis börjat jobba igen. Men så är det med små barn!

Tack för maten

Micke gjorde nån gryta med kyckling, bacon, vitt vin och ostronskivlling. Jättegott var det! Till det åt vi ris och sallad;) Och så hade han gjort god efterätt till hela familjen;) Innehållande grädde, jordgubbar och maräng. Undra vad han har för syfte med detta;)









Mums sa John. Nu sover han som en klubbad sälunge;)

Shopping??

Eller kanske inte men ändå lite. Köpte lite mat så vi överlever helgen idag. Var inne på Hemköp och där reade de ut skor!!! Och ja jag behövde faktiskt dessa skorna! Ska lägga in en bild på mina gamla och mina nya så ska ni få se att det minsann var dax;) De gamla är helt utslitna i hälen:/ Men så jäkla sköna! Så nu får de flytta till stallet! Båda skorna är ReeBok. Annars har jag mest vilat idag. Verkar äntligen som det börjar ge med sig! Så ska se om man vågar ta en lite ridtur i morgon!





Åt på en liten konstig tid idag;) Så vet inte om jag ska kalla det lunch eller middag;) Men vi åt iaf god Kyckling Jakob med ris och sallad med tomater, feta ost och crossanger (hur stavas det?). Gott gott gott!






Kan minsann själv!


Blä för sjuk!

Är minsann hemma idag. Jag som trodde jag skulle vara tillbaka på jobbet senast igår. Känns bra när jag sitter stilla men så fort jag gör något, räcker med att plocka disken i diskmaskinen. Så börjar jag svettas. Dumma förkylning! Så det blir att ta det lugnt idag också! Dessutom har jag fått en elak hosta. Så nu river jag upp halsen varje gång jag hostar.

Micke är pappa ledig med John idag. Så trist att man inte mår bra då! Får verkligen hoppas att det släpper snart! Gör inget annat än käkar tabletter och använder näsdukar. Nu får det nog dessutom bli en sup av hostmedicinen! Och inte kan man sova heller. Jaja jag ska inte klaga mer;) Hör att en viss John sitter och kramar på en nummer 2 här i hörnan;)

Örtmarinerad kassler

Med smör stekta Kantareller, potatis och purjulök!



Gårdagens mat;) Idag blev det Gulachsoppa med vitt bröd och en klick CremeFranchie!

Sjuk idag också

Känner mig bättre nu efter några timmar! Härligt! I morgon hoppas jag kunna fixa en dag på jobbet. Just nu sitter jag och lyssnar på Rasmus Seebach. Hittills har jag inte hört en enda dålig låt med honom! Snart ska jag sätta lite soppa på spisen och få lite riktig mat i magen.

Funderar om jag ska ta tag i mitt liv och försöka ordna upp min älskade garderob till helgen:/ Den är allt annat än rolig. Vem tror man ska klara sig på en trådback lixom?? Ja det är ju 4 backar men 1 ställning, eller hur man säger. Och så måste jag rensa ut lite kläder som John vuxit ur. Tänk om vi kunde hitta vår gård! Så skulle jag få min egna Walk-In-Closet!

Sjuk igen

Så är man hemma. Var på jobbet i 2 timmar innan jag bestämde mig för att gå hem. Blä! Öron, näsa, hals, huvud. Ja allt värker och seg och trött är man. Får hoppas att bihålorna klarar sig! Nu ska jag slinka ner mellan lakanen och vila lite. Ska knapra lite tabletter först bara!

Svar på kommentar

Fick denna kommentar:

sätt dit en planka längst ner. Från anonym.

Men det går tyvärr inte;) Är inte vårt staket utan grannens han kryper under och att skruva dit plankor känns inte så där bra hehe. Så det kommer bli lite mer när i nederkanten bara! Dessutom är det järn/stål stolpar.

RSS 2.0