Nytt person bästa

Kände mig pigg i benen trots träningsvärk from hell:) Så körde uppvärmning till dagis och sedan sträckte jag ut benen i en 3 km runda! Jäkla vilket tempo. Snart är jag nere på ett av mina mål, 3 km på 15 min.





Det finns lite till att gräva fram. Tappade tempo på mitten och tog igen lite på slutet. Men fortfarande lite väl stor skillnad i tempot. Hade jag hållit samma fart hela rundan så hade jag knapat in 93 sek och det hade nästan räckt för att nå mitt mål. 2 sek fattades;) Körde även nervarvnings jogg på ca 750 m. 

Blev även ett EasyLine pass med Emelie på TC. PT träning då vi var ensamma och det gillar jag! All fokus på mig och den teknik jag använder. Håller vädret i sig (det regnar nu) Så blir det tyvärr ingen mer promenad idag. Men skulle det lätta och solen kika fram så blir det promenad för att hämta kidzen <3.

Kaloriförbrukningen inkl promenaderna slutade på runt 1000 kcal. Men vet inte hur tillförlitligt det är då pulsklockan fick fnatt. Har minskat i omfång och den glider ner hela tiden:/ Så läge att sätta sig och sprätta och sy ! Hade en genomsnitts puls på 240 bpm och kan tala om att det inte stämmer, för då hade jag inte suttit här hehe.

Nu middag och sedan dusch och vila lite!

Dax för träning!

imag1042 (MMS)

Dax för träning!


KRAMP!!!!!!!

Äntligen lite bättre i halsen och jag chansade och gick på spinning och CX idag. Gick kanon även om jag verkligen var skit trött! Hade det inte funnits nån instruktör hade jag bergis somnat på cykeln:/ Så tack Elaine för det! <3

Brännde lös ca 840 kcal på de 2 passen. Hade säkert kunna pressat ur mig lite till, men just idag fanns inte orken. Kommer även bli en promenad och en cykeltur senare. Så kommer nog upp i 1000 kcal idag.

Imorgon bjuds det på ett EasyLine pass och styrka i gymmet. Och den dagliga promenaden blir det också. Är vädret fint och kroppen är med mig så hinner jag nog med en cykeltur också. Fredag kör jag löpning och lördag blir det troligtvis vila, eller om det blir söndag!

Denna budgivning

Ljungby är litet. Och jag kommer inte skriva något mer om budgivningen innan allt är klart!

SMS-inlägg

imag1023 (MMS)


ute och går:)

ute och går:)


Johns 3 års kalas!

Nu blir det bildbomd!!



















Dagen höjdpunkt!!







Kewin, utan tvekan den som njöt mest!









Ella



Lutande tornet i Pisa;)



Elias



Och John-John







Full fart!



Isak
(mamma gömmer sig bakom Bamse;))



Jag!



Philip



Detta var ett axplock av bilder från dagen!

Twins??

Jahopp. Hollan Boll är dräktig, men för tillfället är det 2 befruktade ägg:/ mindre bra alltså. Tyvärr satt de så nära så det gick inte klämma det ena. Ska tillbaka med damen omm ca 2 v och hoppas att det ena försvunnit eller att de delat på sig så ena kan tas bort. Annars får man tyvärr ta bort båda och börja om igen!

Bra är att hon tydligen är väldigt fertil:) Dåligt att det tog på 2 ägg:(

8 km med Jessi!

Å så härligt det är med sällskap på joggingturen. Blev en underbart skön 8 km tur. Motigt vid 3-4 km sträcket, sen paddlade benen bara på. Tack Jessi för pepp-talk!:)






Idag tänkte jag ta med Micke och P ut på en runda i kväll! Blir en lite promenad:)

Budgivning

Just i denna stund är budgivningen igång. Det är vi och 1 "familj" till som budar. Det här är INTE bra för hjärtat, det är jag övertygad om. Fy f*n vad nervöst det är!!!!!!!!!! 

Försöker skingra mina tankar med att packa till pojkarna å strax dax å handla lite. Gahhhh så jobbigt!

Väntar.....

Väntar på 2 saker och det gör mig helt galen!

-Fölis eller ej?
-Gård eller ej?


Det första får jag som sagt svar på i eftermiddag. Men det sistnämnda verkar ta lååång tid! Så sendgraget har det aldrig varit när vi budat. Men ingen som lagt bud över oss ännu!

Inga bakterier

Vad som lurar i Philips lilla kropp vet vi inte. Men ännu är han inte bättre. Snabb sänka, urinprov taget och de kunde inte se nått där. Så efter 1½ timme på barnakuten åkte vi hem. Så nu får vi vänta och se om det ger med sig snart. Han har bärjat äta lite mat igen och det är ju positivt! Men samma höga feber varje natt. Igår eftermiddag var han helt feberfri, men sen började det igen:( Tycker riktigt synd om honom nu. 

I eftermiddag får han och storebror husera hos mormor och morfar. John får sova över där så han får lite mer sömn. Även han är väldigt störd av att Philip är sjuk:/ Sen på lördag blir det förhoppningsvis en tur till Charity Run i Lagan! Och nästa vecka blir det massor av jobb:)

16 dygns koll

I eftermiddag styr jag bilen mot Torpa för att åka med Holly till seminstationen. Å givetvis är Jessi med <3. Är 16 dagar sedan hon inseminerades så nu hoppas vi att hon är dräktig! Är så nervös så ni anar inte!



Bilden lånad från Jessi.

Akuttid

Lille Philip tampas fortfarande med 40 graders feber:/ Så idag blir det en tur till barnmottagningen. Slapp iaf åka till Växjö för de hade en barnläkare här i Ljungby. Just nu är han ganska pigg. Sitter och leker och tempen är nere på 38.5, men Alvedon i kroppen. Men om 3 timmar kommer den stiga igen och då är det bara att börja om. Får se vad det kan vara med den lille gossen.

Själv går jag som på nålar och väntar om det är fler som ska lägga bud på gården. Så här lång tid har det aldrig tagit innan. Då har budgivningen varit över på 1 dag! Vill att mäklaren ska ringa och säga att det inte är någon som lagt högre bud än oss!

Så idag blir det en hemma dag med lill killen och John busar av sig på dagis. Skönt att han är frisk ännu! Förutom en tur till sjukhuset så tar vi det lugnt. Städningen gjorde jag igår. Möjligtvis att det blir lite tvätt idag. EMn det får vi se!

Njut av det underbara väder vi har nu! Man vet aldrig hur länge det varar!

Shorts

Köpte förra sommaren ett par jeans shorts på Ge-Kås. Men de satt på tok för tajt. Hittade dem i garderoben nu. Och gissa min förvåning när de nästan är för stora :0 !!! Men så tänker jag efter, 9 kg är borta sedan dess, så vore konstigt om alla kläder satt likadant nu:)

Apan Philip igår:) Han ogillar att krypa p...

imag1012 (MMS)

Apan Philip igår:) Han ogillar att krypa på gräset;)


Tjuvvägning;)

Och japp, så sant som det är sagt så är jag nu nere på 65kg!!!!!

Hoppas och stutsar av lycka!!! Nu känns inte 60 kg så långt borta. Men vet att det kommer bakslag när det gått bra ett tag, så bara väntar på det!

Udnerbara värme

Som äntligen kommit till lilla Ljungby! Idag blir det jobb till 17.30. Men innan dess ska jag lämna lite barn och städa lite här hemma. Det dras in mycket sand och smuts nu när hundar och barn springer in och ut som de vill. Men det är så det ska vara! Och så är det vårfest på Philips dagis efter jobbet! 

Och gården, jo då! Vi har lagt ett bud och ännu har ingen annan gjort det. Men vi vet att det är 2 st intresserade till. Så det återstår att se vad som händer!

Bit ihop eller bryt ihop

Igår valde jag det första. För jäkla va jag var trött. + 25 grader och skinande sol är varmt att springa i! Bet ihop och fixade 5 km löpning i låååångsamt tempo och 1 km PW. Sen var jag lika slut som om jag hade sprungit 1 mil! Idag blir det bara promenader. Vilar upp mig inför CX och spinning i morgon.

Jag började super bra, men tappade nästan 1½ min/km på slutet.



Snart 65!!!

Snart är jag nere på 65 kg! Bara 0.1 kg kvar, och det ska jag nå denna veckan. Träningen går bättre och bättre och även maten. Är inte så svårt längre att hålla sig ifrån allt det goda. Visst slinker det ner lite sött då och då. Men livet är kort och jag tänker inte slå mig på fingrarna för det. Jag får vel helt enkelt springa några extra rundor om jag vill äta den där glassen:)

Igår blev det en 8 km runda puttandes på en rullstol. Å den är inte så lätt ska ni veta:) Och maten skötte jag kanon förutom en lite glass som slank ner i magen. Idag kör jag på en 5 km runda, ska se om jag kan komma under 30 min som är ett av alla mina mål. Har ju en hel del, och nån gång ska jag nå dem alla! Det är varmt idag, 25+ i skuggan, och jag blir inte besviken om jag inte fixar det idag.

Testade nytt mellanmål, och är ruskigt mätt ännu! Kesella apelsin/aprikos med Kesella vanilj på. Lite sött, men helt ok när man ska ut och träna! Tack Jessi för tipset! Ska även testa Kesella med päron/kanel/vanilj och Kesella hallon. Mums, mums!


Och nästa vecka beger jag mig till IS och se vad de kan göra med mina skor. Kör helt utan sulor nu och det funkar bättre. Har dock på känn att jag borde vila från löpningen i 2 v och sedan mjukstarta och se om det blir bättre! Något jag drar ut på!

Vilken helg!

Fylld med nära och kära!, Gårdsvisning, grill, kalas, ponnyridning, jobb, mys i skogen. Och nu Vabb! Japp. För lille P har haft feber hela natten:( Han vaccinerades i fredags å tyvärr så är han en av dem som blir sjuk!

Jag å andra sittan har gått i ett drömskt läge hela helgen och kan inte sluta tänka på gården. Den ÄR verkligen helt perfekt. Men vi ropar inte hej ännu. Det ska budas å den ska bli våran! Hoppas vi iaf;) Det är en hel del att göra, men om vi vinner så kommer den blir helt perfekt på en 10 års tidsplan!

Kalaset då, John älskade det! Han började med att sova hos mormor och morfar. Något han gärna hade gjort varje natt! Och på morgonen så var jag iväg tidigt och hämtade Bamse! Dagens höjdpunkt får jag nog lov att erkänna. B uppförde sig exemplariskt från första stund! Trots lekande ungar och springande hundar. Vilken klippa den där ponnyn är!!! Alla fick rida 2 rundor var. VIlket blev 8 rundor för Bamse. OCh han älskade det. Skritt, trav och vissa testade även galopp. Lite motion blev det. Vi avslutade kvällen med en joggingtur och grill! En super lyckad dag även om vädret kunde varit bättre!

Igår ägnade vi förmiddagen med min syster och familj, för att sedan åka ut i skogen och lägga spår. John tyckte det var jätteroligt och samlade på sig en hel del kottar;) Hel och trycka i sig lunch och sedan var det dax för mig att jobba långpass. 12.45-21.30 blev det igår. Och en lång promenad i solen, träff med familjen på glasstorget, och sedan tillbaka hem till E. Jag säger dte igen. Bättre jobb kan man inte ha. Helt underbart att jobba i denna familjen!

Idag kör jag som sagt på vabb med Philip. Hade bokat in 2 träningspass men vi är hemma och myser. Får vel ta en långpromenad idag också istället. Micke och John sover, och P slumrar lite i vagnen bakom mig. Och det hade jag också velat göra. Men jag vet att om jag lägger mig nu så ringer Mickes klocka om 45 min. Och då är det lika bra att vara uppe tills dess.

Bilder från helgen kommer i veckan! Min syster var flitig fotograf, men vi glömde lägga över lite bilder på vår dator innan hon åkte hem. Men å andra sidan slipper jag det tråkiga arbetet med att rensa bland bilderna haha!:)

Gård...

Nu håller hela jäkla folket tummarna att vi blir gårdsägare inom kort!!!!! Vilken gård det är vi kikat på kommer ni får veta när allt är klart. Oavsett om vi "får" den eller inte :)

Strax ska jag hoppa ut pyamasen för att åka och hämta lille B! För självklart ska han få vara med på Johns kalas:) Det är det som John har pratat om sen ha fyllde år. Så då gör vi så. Tänk så iunderbart det hade varit att ha honom hemma hela tiden! Älskar verkligen den där lilla ponnyn. Han får en att glömma ALLA bekymmer! John har sovit hos mormor och morfar och Philip vilar lite nu. Stackarn blev vaccinerad igår och som vanligt får han hög feber:/ Men det smittar iaf inte!



Valborg 2012





















John och Morfar

En av Johns favorit saker här i litet är att vara ute hos mormor och morfar. Och för ett tag sedan när han sov över så åkte de "Lilla traktorn". Kan tala om att det är mycket tjat om denna:)





















Och så matade han hönsen med mormor:)











Och i morgon ska han få följa med dem hem igen:)

Som hund och Katt...








Axkid Kidsofix och Britax Multitech

Hade alla 3 stolarna i bilen när min syster med son var på besök! Så här kommer lite bilder.















Ni har vel inte missat gruppen Bilbarnstolar på Facebook?? Där hittar ni mängder av info om allt från Babyskydd till Bältesstolar. Och massor av bilder på de olika modellerna. Väl värt att kika in:)

Dax för träning!

imag0974 (MMS)

Dax för träning!


Jag är inte trött

Fick vi höra gång på gång från John igår kväll. Men han stannade på sitt rum och vid 21 blev det helt tyst!



Han somnade visst mitt i leken hehe.

Idag kör vi på vardagen som vanligt. Ungarna till dagis, jag till TC och sedan hem för att äta och SOVA tills de ska hämtas. En tur till stallet i eftermiddag och sedan hem igen. Philip har varit hemsk i natt:/ ger honom denna veckan sen blir det hårdhandskarna. Igår klipptes gräset och morfar var på besök. Lika uppskattat som vanligt! 2 dagar kvar till visningen :):):):):) Vi längtar så det knakar!

3 km på 18 min

Klar förbättring, emn fortfarande 3 min för långsamt. Men helt ok. När sommaren är slut och hösten kommer då ska jag fixa 3 km på 15 blankt!. Idag körde jag 4 km promenad, 1 km lugn jogg och sen tryckte jag på. Ska testa att springa på helt plan väg och se hur resultatet blir då!

Dagens runda ser ni här.

Strax dax å börja med maten. Idag blir det kyckligfile med sallad!

Och vikten. Ja besviken IGEN. Dippade ner undet 67 kg i mitten på förra veckan, och nu över 67 kr:/ Visst det är fortfarande mindre än förra gången. MEn man bli allt lite less på att det inte blev större minus. Men som jag brukar säga. Ett minus är ett minus oavsett siffran!

Mcike är på spinning

Den morgon trötta Micke är på Spinning! Helt sjukt. Lovar att om han kunde sitt login så skulle han avbokat;) Men nu har han glömt bort det så det vet bara jag. HAHAHAHAHA Funderar på att boka in lite pass på fredagen till honom hihi. Nej så taskig ska jag inte vara. Han får boka själv. Är iaf grymt impad att han gick upp! Och för 3 min sedan började passet. Go Micke!!!

Idag blir det lugnt. Lite samtal ska ringas, Barn till dagis, springa, stallet och hämta barn igen. En slappdag då jag tänkt gå och sova lite till innan barnen ska hämtas! Å så får vi se om Micke kommer ihåg å ta med sig mat hem på lunchen. För i eftermiddag ska det jobbas lite!



Tunga ben

EasyLine och spinning idag. Så otroligt roligt och grymma instruktörer! Träningen kan inte bli annat är kul då. Och riktigt bra musik under spinning passet. Blandat nytt med gammat, taggar till varje låt och ger det yttersta varje minut. Lite tungt i benen idag, men bet ihop och körde järnet! Bittan är grym instruktör. 

Och för er som undrar så tränar jag på TC. Blir ju lite dåligt mer bilder i tränings kategorin, inte så lätt å fota när jag tränar;) Ska bli bättre. Och så har det blivit 8 km promenad. Jag har alltid trott att det varit ca 5 km, men det blir en hel del när man går fram och tillbaka till ungarnas dagis 2 ggr/dagen! För de går dessutom på olika dagis, så lite extra motion blir det. 

I morgon en 3 km joggingtur i snabbt tempo! och mina 8 km promenad då;)

Brrrrr

Fryser så in i norden! Blir en rask promenad å hämta mina 2 på dagis. Brr, brr, brr säger jag bara! EMn så går det när man tränar, svettas å går hem utan å dra på sig jackan:/

Visning

Kan vara så att vi bokat en visning:):):)

Paket!!!

imag0961 (MMS)

Paket!!!


Grattis John-John 3 år!

Det är så sanrt! Idag fyller vår älskade John-John 3 år! Närmare bestämt kl 19.50 i kväll;) Men vi yjuvar lite och firar honom innan jag åker till jobbet idag. Sen kommer jag hem 13 igen, och då firar vi ännu mer!

Tänk att den här stora killen faktiskt blir 3 år idag! Ibland är det svårt att tro att tiden gått så fort! Och att vi är lyckligt lottade med 2 så fina pojkar. Det är inget jag tar för givet och jag kommer göra allt för dem här i livet!

Lovar att jag återkommer med bilder under dagen. Strax är det dax att väcka de 2 stora "pojkarna" Philip och jag är redan uppe sedan ett tag tillbaka.

GRATTIS JOHN PÅ DIN 3-ÅRS DAG!



Här kan ni lära om Johns 1-års dag!


9.7 kg

Ska jag ha gått ner tills den 1 september. Tror ni jag klarar det??

Hmmmm

Micke gillade maten så han tryckte i sig en del;) Jaja jag avnjöt en god kebab sallad. Perfekt uppladdning för ett kvällspass. Sitter dock fortfarande och velar om jag orkar cykla dit. Är bara 2 km, men har precis ätit:/ Har 10 min till på mig att bestämma mig. Svaret får ni i morgon:)

Dagens träning

Åkte med Sara ut till stallet och passade på att springa hem. Är inte supernöjd över tiden. Men det kan ju bara bli bättre!



Och nytt från RunKeeper är att man numera kan se tiden per kilometer. Det tackar vi för!


Vad hände med maten??

SKivar fläskfile, steker. Häller i dinkelblandning. So far so good!. Pajar ALLT när jag slänger i lite kokosmjölk:/ Brukar bvara supergott i wokat. Men här skar sig smakerna. Så det får någon annan stackare äta! Tog upp telefonen och beställde en pizza till John och Micke och en sallad till mig! Någon gång måste vara den första:) Strax hämta maten och börja jobba kl 15!

dax för träning:)

imag0934 (MMS)

dax för träning:)


Jag kan blogga från mobilen:) så bjuder på...

imag0851 (MMS)

Jag kan blogga från mobilen:) så bjuder på en bild ni inte sett! Lille p vilar middag.


27 grader

Jisses så varmt vi haft det i natt! 27 grader och det är för varmt när man ska sova. Orsaken tilld etta är att ha värmen på och att torktumlaren gått nästan hela gårdagen. Så nu släpper vi ut lite värme till moder natur;)

Ungarna somnade sen, troligtvis pga värmen. Och de var uppe kl 6! Ibland har man oflyt när det är mina nätter. Då ska det alltid vara några problem:) Numera så tar vi ungarna varannan natt och morgon. Så får iaf en av oss sova lite mer. Och det funkar förvånadsvärt bra för Micke. Han har ju såååå svårt att ta sig upp. Men oftast så sköter han sig;)

Philip är så duktig och snart går han själv. Just nu vill han bara ha det där lilla stödet, så han håller i ett finger eller två. John är stora killen som lär sig jätte mycket på dagis och hemma. Tänk att han fyller hela 3 år på söndag! Undra vart tiden tagit vägen, känns som det var igår jag var stor som en flodhäst. För med John så var jag super stor! Gick ju upp 23 kg!!!! Hua säger jag bara! Men det var det ju värt;)

Nehe dax å fixa lite frukost till de små. Sen blir det dagis och lite träning för mig del:)


Wiho!

Blev minsann en del motion idag! Slapp tyvärr inte undan regnet, men det var faktiskt ganska skönt. Har ju varit väldigt varmt idag. Fick bli 3 km löpning och nästan 16 km cykling! I morgon kör jag ett pass spinning och lite frivikter i gymmet. Om det hinns med.

Å så ska vi minsann beställa lite roliga saker hihi. Kommer bli en kombinerad cykel, jogging, promenad, hund vagn till pojkarna. Och ett pulsband till mig. Men när det kommer vet vi inte ännu:)

3 km löpning i kronoskogen

Liiite kvavt väder att springa i och inte alls så bra fart i benen, men skyller det på att jag hittade "egna" vägar för att komma upp i distans. 3 km blev det iaf, sedan snabbt hem på personalmöte!

Nu ska jag dra på mig träningskläderna igen och sätta mig på cyklen! Blir ut till stallet, mocka och hem igen:)
Skönt att äntligen få lite egentid för motion.

Scheman

Sitter och knåpar ihop pojkarnas scheman! Ska besluta vem som ska lämnas resp hämtas fört! Är ju omöjligt att vara på samma ställe samtidigt tyvärr! För dagis menar jag nu;) Men det blir inga tider fören ajg varit på P-möte i morgon. Man vet aldrig om det blir några extra pass! Plånboken hade inte sagt nej till dem.

Nu kommer jag TC

Har varit paus med träningar på TC pga jag ej kunnat gå med Philip. Men nu har jag bokat in lite pass:)


DagDatumTidKategoriBeskrivningPlatser
Fre 120511 10.00-10.45 Dagsklasser Cy Mix 45 1
Mån 120514 09.30-10.00 Dagsklasser Easyline 30 1
Mån 120514 10.00-10.55 Dagsklasser Cy Mix 1
Ons 120516 10.00-11.00 Dagsklasser Cy Mix 1
Ons 120516 11.00-11.30 Dagsklasser CxWorX 1


Inskolningen snart över

Snart återgår vi till vardagen. Den nya vardagen med 2 barn på dagis! Jag får lite paus innan jag går upp och jobbar heltid igen. Fick aldrig den pausen när jag började jobba efter John. Då började jag innan han började på dagis. Men nu har jag ca 1 månad då jag kan ta det lite lugnare! Vilket är oerhört skönt!

Idag var jag med P de första 30 min på dagis sedan hämtade jag honom vid 12. I morgon får han vara där själv och ska även sova! Så blir ca 6 h "fritid". Vilket kommer ägnas på personal möte och träning!

Joggingtur med Bamse

Båda på barnen på dagis. Jag är skit trött. Vad gör normala människor då. Jo de går och sluter ögonen en stund. Men inte jag;) Jag tar på mig löparkläderna och sticker till stallet. Blev 4 km löpning i sakta tempo och 1 km promenad. Lyclades givetvis pricka in den halvtimmen på dagen då det skulle bli +25 i solen:/ Jojomen den sken på oss hela rundan! Och Bamse blev ruskigt trött efter 3 km. Så då gav jag mig när jag hade fått "släpa" honom 1 km efter mig. Får ta en längre och framför allt snabbare runda i morgon!

Och ännu mer irriterad blev jag när jag kikade på pulsklockan! WHAT??? 2 kcal förbrukat??!! Skulle inte tro det. Bara sätta sig och sy in bandet på pulsbandet:/ Den glider ner så den kan inte mäta min puls. Nån gång när jag har lite mer pengar;) Så ska jag investera i ett pulsband som går koppla samman med RunKeeper och Withings! Kostar 890:- så får vel önska mig det i födelsedagspresent!

Ingen mer motion för min del idag då jobba står på kvälls schemat!


Vad händer på hästfronten?

Jo då det händer en hel del!

Tähti
står fortfarande hos Emelie och kommer göra det några år till! Ni läser mer om dem här.

Bebis
trivs jättebra hos sin nya familj och vi ser fram emot att se dem på tävlingsbanorna framöver!

Sam gamle Sam. Hen fyller 13 år i år! ch det är 2 år sedan han flyttade till Ann. Dem hoppas jag ni följer här.

Ior
Har det också jättebra och bossar över 2 tinker hingstar;)

Linnéa har kommit tillbaka till Gunilla efter många skador. Och lever nu gott liv som förtidspensionär. Den dagen jag får eget stall kommer jag fråga om denna dam kanske får flytta ner till småland igen! Saknar henne mycket.

Bamse hoppas jag ni följer här. Han börjar blir lugn och sansad igen och John har börjat rida. I sommar ska han visas på premieringen.

Holly är inseminerad med Dalwhinnie och jag var och hämtade henne igår! Så nu håller vi tummar och tår att det tar sig. Så blir det en fin liten föling nästa år. Holly kan ni delvis följa här.

Tror det är alla hästar jag vet något om just nu;) Jag har ju haft mågna fler som vänt hemma hos mig. Men dessa är de som alltid kommer ha en extra plats i mitt hjärta och som jag aldrig kommer släppa! Ska någon dag skriva ner en liten novelll om varje häst. Men det lär ta många timmar;)

Ställde mig på vågen

Och blev först besviken. Hade minsann går upp 1.3 kg!!! Men kikade en extra gång och det var ju tokigt. Det står ju 66.7 och inte 68.7! Tänk vad ögat väljer att se:) Mitt mål var att ha kommit under 67.0 kg tills nästa vecka. Och är superglad att jag redan nått mitt mål med lite råge! Nu hoppas vi på lite mer viktnedgång;) 

Idag blir det en joggingtur när barnen är på dagis!

Dagis killen igen:)

Ja det blir lite tjat på Philip, men det är stora saker i hans liv att börja på dagis! Idag var han ute själv utan mig, och det gick jätte bra. Han bryr sig ju inte om mig hehe. I morgon ska vi äta lunch där och på onsdag är han där nog själv ett tag! Går kalas för den lille gossen. 2 bilder från busen idag:)





Även John har varit på dagis och det går kalas där med:) I kväll har jag och John gjort stallet osäkert. Han har ridit på B och tyckte det var super kul! Vill ni läsa om det så gör ni det här!

Och så har jag hunnit jobba lite. Det är bara så givande. Ni som inte testat borde göra det. Trodde aldrig jag skulle trivas så bra, men nu vill jag aldrig sluta jobba! Ja jag älskar mitt jobb och det är jag stolt över!

My virtual model

Lite kul faktiskt! Första bilder föreställer jag nu och jag när jag nått min "trivselvikt". Andra bilder föreställer jag som jagg ser mig nu, och som jag vill se ut sen:)





Sen kan vi lägga till mindre bröst, större höfter, "gravid" mage osv:)



GLAD!! :)

Idag är man glad av flera anledningar! Vikten går långsamt neråt och jag har nu ett BMI på 25, vilket klassas som normalviktig! Och fick ett samtal som innebär mer jobb framöver:) Det gillar vi också! Mer info omde t kommer sen när allt är spikat!

Nu laddar jag upp inför några timmar på jobbet med bästa C och E<3. Dubbelpass is tha shit!

By all readers! See you soon <3

Lång motion!

Idag tog jag cykeln till stallet:) Lite motigt men när jag väl kom igång så gick det kanon! Lite väl hårt pumpade däck;) Så det får vi åtgärda hehe. Men skrapade ihop 16.6 km cykling, 2 km löpning och 1 km PW. Nöjd med dagen! Jag menar, en kom ju i säng först vid 3 i natt;) 

I morgon blir det promenad till och från Dagis!



Lille B fick följa med:)

Dock så bråkar mina "vader" Och nej det är inte benhinnorna som många tror, utan det är en muskel från ankeln och upp längs halva vaden på insidan. Den har bråkat sedan jag köpte nya skor och inlägg. Så nu går jag tillbaka till mina gamla skor i 2 veckor och ser om det blir bättre!

Ute kväll med Strålfors!

Riktigt rolig och trevlig kväll igår. Är bara 2:a gången sedan Philip föddes som vi fick chansen att gå ut tillsammans utan barnen. Kvällen bjöd på 3-rätters, framträde av Orup och massa tjat, dans och dricka:) Nu klarar jag mig ett tag till! Svårt att få bra bilder, men så här såg vi ut!





Och där någonstans på scen är Orup;)


Dagis killen!

I onsdags var det premiär på dagis:) Stora killen är han nu. Och han tycker det är spännande och bryr sig inte så mycket om mig. Så nästa vecka får han vara där lite själv. Känns skönt för min del att äntligen kunna jobba när jag vill utan att behöva boka barnvakt hela tiden.





Vårruset 2012

Första tävlingen avklarad och jag letar efter nya utmaningar!! Ställde mig givetvis i fel startgrupp och kom inte fram i starten. Det irriterar mig och tiden kunde blivit ett par min kortare! Men jisses så roligt det var och jag som inte sprungit runt Växjöxjön innan, njöt av grusbanan!

Före start



Peter Siepen



Startfältet före mig



Färdiga!!



Och till sist tiden!


Blir så frustrerad!

Är uppe i 1 mils joggingturer, springer fortare och längre än någonsin. Men smalbenen krånglar! Är övertygad om att det beror på sulorna, så nu skippar jag de ett tag för att se om det blir bättre! Skulle sprungit 5 km idag men fick avbryta efter 2.2 km:/ Inte vad jag ville, men har en tävling på torsdag så blir att vila mig i form. Tyvärr!

Hade med mig bästa Diz <3


RSS 2.0