Varit på Ge-Kås

Och det var lagom med folk. Visst önskar man att det alltid är mindre, men så är det Ge-Kås vi pratar om;)
Till mig blev det bara strumpor, en BH, en tröja och bett till Bebis. John fick destu mer;) Det var ju för hans skull vi åkte. Så nu har han kläder ett bra tag framöver! Och en Esprit nalle fick han. Och en säng mobil;)

Jag köpte en hängmatta på Maxi så Micke har satt upp den! Roligt att gunga å skönt. Nu vill lille John bestämt ha mat å ny blöja!

John med sin nalle!

Grattis

Stort grattis till Jessi som knep första placeringen i LC hoppning idag! Kanon  runda gumman!! I andra klassen gick det ju inte lika bra å de vägrade ut sig. Sura Holly!!;)

Annars så är allt staket klart och i morgon ska vi äntligen till Ge-Kås!!!!!

Nu blir det inge mer skrivet. Ska sova och upp tidigt i mon.



Staket ska de va

Japp idag har vi köpt staket för nästa 6000:-. Så det vore vel annat om vi inte kan lyckas hålla hundarna inne nu hehe. Barn säkert är det ockå. Så nu kan alla våra vänner låta sina barn springa runt UTA att behöva orora sig för vägen. Blir jättemysigt! Ska fota i morgon. Har iaf fått upp alla stolp och väggar. Och 1 grind är uppe. Ska upp en till i morgon. Blir inte Ge-Kås i morgon som vi sa utan det blir på torsdag. SKa fixa det sista med staketet i mon. Mickes kusin Jimmy har hjälpt oss hela dagen idag. Jag har inte gjort så mycket. Spettat, passat John och tittat på;)

Mamma var här en runda och passade John när vi köpte staketet. 

Nehe nu e kaffet klart så ska ropa in Micke. Han skulle sätta upp den sista väggen. Skönt att få så mycket som möjligt gjort.

I morgon tävlar Jessi på Holly. Får hoppas hon kniper någon placering då med!

Har fått mail från Marina. Bättre fodervärd kan man inte få! Hon är helt underbar och Sam älskar henne! Det syns på honom! Underbara Marina och Sam. Tack för att ni gör mitt liv så mycket lättare och gör mina beslut enklare!


Hemma igen

Så var man hemma igen. Har firat mamma idag. Roligt! Nickie fick vara hemma och Diezel fick följa med. Han fick träffa lille Pablo. En söt liten Dvärg Szhnauser. Eller hur de nu stavas;) De gick kanon ihop förutom att Diezel skulle para sig med honom hela tiden. Hehe knas hund! Tog lite kort på Bebis oxå. Hon blir ju bara vackrare och vackrare! Snart ska jag våga sätt mig på henne. Min bus fia.

Köpte lite kläder på Kappahl idag! Blev nya jeans, skjorta och väst till mig. John fick lite också;)

Nehe nu ska vi snart sova.


Just det, bilder på köket finns att se här: http://www.pixbox.se/alb_show_id1098788_page0.html

Så var det över

Nu har alla gäster åkt hem. John sover i sin säng, hundarna ligger utslagna på golvet, Micke plockar i köket och jag sitter här;) Underbar har iaf dagen varit med alla mina nära och kära! Men givetvis är det skönt att få vara lite ensam;) 

Tack alla för allt!

I morgon ska jag och Micke åka och köpa en present till mig;) En stutsmatta!!! JIPPI!!!! Efter att ha önskat mig en i 3 år så får jag äntligen min älskade stutsis. Som jag längtar, jag kommer hoppa tills jag stupar. Ska bli riktigt roligt.

John har gungat lite i sin hoppgunga idag. Han är lite fundersam men verkar tycka om den. Men han e ju lite liten än så armarna får vara innanför;) Annars har han varit jätte snäll. Kewin, Elias och Ella har också varit här. Tänk så roligt dom kommer ha om några år. Våra små busungar!!!




Min dag!

Idag är det min dag. Och i år är det speciellt! Jag har ju min underbara son, jag är mamma! Och John hade sin egna present till mig;) Jag fick sova ända till 08.10! Sen fick jag frukost på sängen av min underbara sambo. Med fin blomma och allt!

Nu är han iväg och handlar lite till kalaset i em. Smörgåstårta och glass;) MUMS!!!!!

Nehe om man skule lägga John i sin säng så man kan städa lite. Han somnade visst när han åt, trötter.

Just det John fick en matstol och hoppgunga av mormor igår. Rolig tyckte han gungan va!

Blir nog ett blöjbyte innan sängen...Hmmmmm



God Morgon!

För det är det vel? Solen skiner, John är glad och nybadad, Micke ligger och sover. Och hundarna oxå.
Det är lugnt och skönt här för en gångs skull. Men snart ska jag väcka min älskling så ska vi fortsätta i köket.

Hoppas nu att detta solsken håller i sig resten av vecka och nästa. Så kanske man kan  få sitta ute i morgon! Nehe lite frukost får det nog allt bli, har ju varit uppe ett tag med John hehe. Morgon pigga lilla bebis! Men man är ju aldrig sur när man hör honom vakna. För det första man möts av när man tittar ner i hans säng är ett STORT smile! 

Älskade lilla bebis. Tänk att det kunde bli så bra! Mamma och Pappa älskar dig mest!




Ännu en dag full av målarfärg;)

Japp då har vi målat hela köket. Vi skulle igentligen bara höja diskbänken. Det slutade med att vi gjorde om nästan allt istället hehe. Men bra blir det! I morgon ska det vara klar. Lååååånga dagar har det blivit! Men nu är det över för denna gång. John är så snäll på dagarna. Han ligger mest i sin vagn eller babysitter. Får nån torr blöja och mat. Han har varit jätteduktig! Ska gosa hela dagen med honom i morgon. Puss min lille älskling!

Och i morgon ska vi kanske till Boda. Heidi med familj e där. Man vill ju träffa det senaste tillskottet i familjen ju! Lille Kewin!

Måske skriva te jessi oxå! Och höra om de kunde fixa lite saker till oss på IKEA.

På söndag blir det smörgåstårta. Kl 15.00 ska vi fira här på Gängesvägen, Och på måndag ska vi till Boda, och på Tisdag åker vi ÄNTLIGEN på semester! Blir borta tills på fredag iaf. Härligt.

Nu ska jag krypa ner i sköna sängen!

Det blir inget byte...

På grund av ett mail jag fick så valde jag att kolla upp bakgrunden på Baloo. Och den var allt annat än bra. Tyvärr!

Han har vad man kan kalla "ridförbud" Det står i han pass att han ej bör ridas. Utan endast gå som sällskap. Detta pga hans humör och att han inte går lita på. Han har vad de vet inget fel i kroppen. 

Så jag får vara hemma på tisdag, och hoppas att denna lilla häst får ett fortsatt bra liv. UTAN att bli riden!

Jag hoppas innerligt att ägaren fattar rätt beslut i fråga om denna häst. 

Stackars lilla häst, vad har du varit med om? Så söt och vacker, vem har gjort dig illa?

Uppgifterna är dubbelkollade hos 3 personer, varav 1 mycket känd islandshäst ryttare/uppfödare


Fortsatta funderingar och renovering

Ja i natt låg man givetvis och funderade. Och nu har jag bestämt mig. Passar jag och Baloo ihop så får han åka med mig hem på tisdag. Spännande! Och hur jag ska ha tid med 2 ridhästar? Det vet jag inte. Men detta är för Bebis skull och inte för min del! Jag tror knappt att hon kan få ett bättre hem!!

Nu ska jag åka och handla lite mer färg så vi blir klara med köket tills på söndag!


//Malin

Byta eller inte Byta...

Det är vad som rör sig i mitt huvud. Älskar lilla Bebis jätte mycket. Hon e ju som sagt min bebis. Men är det rätt att låta henne "gå och skrota"? Jag kan ju inte ens rida in henne=( Det gör mig lite ledsen att se hennes talang gå om intet. Jag vill ju att hon ska få någon snäll ponny tjej. Komma till någon som vill ha henne som sin vän. Visst är hon min vän, men jag kan ju inte rida henne=( 

Och igår fick jag ett erbjudande. Om att byta henne mot en islandshäst. Baloo kallas han, är 11 år och valack. Brunskäck och busigt söt;) Han är tydligen väldigt snäll och trevlig. Behöver en mjuk ryttare. Jag ler när jag tittar på bilderna. Men samtidigt med sorg. Att denna herre ska få ta Bebis plats i boxen. Detta är ett tillfälle som jag ALDRIG kommer få igen. Det vet jag! Och Bebis får ett super hem, det känner jag verkligen på mig. Ägaren vill hålla kontakten iom att jag isf får hennes häst. Och det känns ju jätte tryggt. Hon driver avel i mindre skara och har barn. Allt låter toppen!

På tisdag åker jag och provrider. Jag tar med mig transporten då han står på Öland. Ägaren vill göra ett snabbt byte då hon vill betäcka i år. OCh det är nog det snabba bytet som gör mig osäker. Så om 1 vecka kanske inte bebis finns hos mig, men å andra sidan kanske jag har den där ursöta Baloo i hagen:)

Jag vet vilket håll det lutar åt. Det lutar åt att jag släpper min lilla Bebis. Hon har vuxit upp nu. Jag älskar henne verkligen och hon förtjänar de små banen som längtar efter henne. Jag kakn ju alltod köpa ett litet föl efter henne;)

Baloo elle Bebis - Vem vill bo hos mig?


MITT första inlägg;)

Då får jag vel skriva mitt första inlägg i denna blogg. Hade ju en annan innan men min syster tycker jag ska ha denna ist. Ja får se vilken jag behåller. Får vel skriva i båda ett tag. 

Håller på att flytta ner på nedervåningen, Jobbigt! Tina & Jocke har ju endel saker kvar. Men ska försöka flytta ner sängarna å soffa+tv i morgon. Nu ska jag snart titta på unga mödrar.

Hej så länge!

Ny blogg :)

Nu har jag *Heidi* Skapat denna snygga ;) blogg till min syster Malin, får hoppas hon vill skriva i den :)

Ska fixa lite till senare =)

RSS 2.0