Nytt liv??

I måndags skulle jag börjat ett nytt, nyttigare liv. Men det blev inte så. Träningskläderna låg framme och klockan var ställd på 05.00. Men det sket sig. John blev nämligen dålig på natten och jag spenderade större delen av natten med att trösta honom:( Så när klockan slog 5 hade jag precis somnat. Så ingen träning då inte. Men jag var duktig och tog en rask promenad med hundar och  barn direkt efter jobbet ist! Blev nästan 1 timme!

Så på kvällen ställde jag på nytt klockan och lade fram kläderna. Blä igen! John sov bättre men givetvis var det min tur att bli dålig. Vaknade 02.00 med huvudvärk. Bara att gå upp och trycka i sig tabletter. Och när klockan så blev 05.00 var huvudet hyfsat. Men halsont och täppt näsa satte stopp för mina planer:( Så nu har jag pinat mig igenom en dag på jobbet. Tabletter har jag käkat som godis för att klara dagen. Inte roligt alls! Alltså blir det inte ens en promenad idag. Möjligtvis en tur till stallet och tömköraTähti. Men det är allt! Jag hoppas att det snart släpperså man blir lite piggare.


Och så måste vi sätta upp staket mot Koneo:/ John den busen kröp under in dit. så jag fick vackert gå och hämta honom. Inte så bra alls att han kommit på det!

Svamp jakt

I söndags begav vi oss ut på svamp jakt. Lite kantareller fick vi allt. Men framför allt så hade vi jätte roligt i skogen! Var ute på promenad i 2 timmar!













Knasigaste ungen i stan!!!

Man bara ler!;)



Springa omkring med mammas BH på det viset. Stryk ska han ha;)

Taco paj!

Mums, mums mums!!!! Av pajdegen som blev över gjorde vi 2 små bröd!



Vad...

Ska man skriva om idag då. Jo dagarna flyter på. Det blir kallare och kallare. Sitter och kör med Vinterkläderna på jobbet. Brrr!!! John är på dagis och älskar det som vanligt! Jag och Micke har fått äran att bli Axels gudföräldrar! Hmmm vad mer. Jo vi ska titta på ett hus igen. Men blir nog inget med det men alltid kul att få titta! Sen så har jag sökt jobb som vanligt. Osv osv. Mitt liv är ganska händelse löst just nu;) Jobbar, äter sover ungefär hehe.


Och på tal om mat så har jag hittat en jätte bra sida. En sida där du sätter ihop egna matsedlar och inköpslistor! Verkligen hur smidig som helst! Inköpslistan.com. Kan verkligen rekommendera den. Du kan skriva in egna recept och samtidigt använda dig av andras. Super smidig när man lärt sig den!

Var nere på "Bonden i stan" Men hallå?? Vart var alla bönder då? Ja inte i centrum iaf. Mycket tråkigt! Micke är på skjutbanan och tränar inför älg jakten. Så här sitter jag ensam med bästa John-John. Hoppas på uppehåll resten av eftermiddagen och kvällen! Är så tråkigt med allt regn. Hittade lite smink nere på Kicks idag. De har ju 20% på hela sortimentet. Så blev mascara, eyeliner, concealer och eye pads (remover). Så nästa gång Jessi kommer så har jag iaf lite eget smink;) Hehe

Bråk slutade med krock

Min bror upplyste mig om att det var denna fina krock vi hamnade bakom. Och vad ska man säga.....

Seriekrock med 8 inblandade bilar

4 dagar sedan...

Jag bloggade. Börjar tappa lite;) Men hoppas ni läsare hänger kvar ändå! Ska försöka sammanfatta de 4 dagarna som varit.

Fredag:
Ja i fredags var jag ledig och även Micke. Så det blev en familjedag. Jag kunde rida i lugn och ro. Och John och Micke var hemma och stökade. Rensade ut "gamla" hallen på massa saker som inte var våra. Så nu kan vi äntligen ställa dit lite vinterskor och Emmaljungan. Skönt med mer plats i den andra hallen! Sen efter det åt vi lite och sen kom mamma och strax efter det Jessi, Pontus och Nookisen;) Allas vår favorit isbjörn!!! Vi handlade, städade lite till och framför allt så åt vi. Massa kräftor och "reker";) Och så tittade vi lite på karnevalen. Högt ljud, massa folk, bilar, hundar mm mm. Och våra små hundar skötte sig perfekt! Diezel till och med lade sig ner jämte mig! Så j-la stolt över honom!!! Fast han blev rädd för TC:s FunkyKids nalle. Den lille fegisen;)
Efter maten åkte mamma med John till Boda. Så vi fick lite ensam tid. Så det blev utgång och en hel del dricka. Och en Jessi som väckte oss 10.00 dagen efter!!!! GRRRRRRR på henne;) Somnade ju inte fören 03.30 ju. Hehe. Kvällen avslutades i Jaquzzin;) Avslutar fredagen med lite bilder på oss tok ungar!









Den livsfarliga TC nallen;)







Tok Diezel i kräft hatt;)



Lördag:

Som jag sa så väckte ju Jessi oss redan 10.00 så vi var väääääldigt sega;) Käkade lite frukost och begav oss till bilträffen vid Ljungby Tvätten. Tyvärr blev det en flopp då det även var Vallåkra träffen denna helgen. Men men så kan det gå. Där kom det en fjant å brände lite däck på sin MC och fick till slut "kärringa stopp";) Den dog iaf. Vi skrattade gott åt honom;) Dit kom även mamma med John. Efter det gick vi in till centrum och åt lite sen middag. Gott, gott! Efter det åkte jag och Jessi till stallet och tittade till hästarna. Sen åkte mamma och John till Boda igen. Och vi skulle vakna till liv för nästa party natt;) Trötta som tusan lyckades vi iaf på något sätt komma i ordning med smink, kläder och hår. Hehe hur vi fick krafter det vet jag inte. Jessi fixade mitt smink och hår! Blev super fint!!! Runt 23.00 var vi nere på stan och det var dött!! Knappt nån människa ute. Som tur är blev det mer folk och runt 01.00 var det svårt att komma fram. Mycket folk ska det vara! Kvällen slutade någon gång runt 02.00 på stan. Vi tog en underbar Langos på vägen hem . Väl hemma spelade vi lite kort. Och fick besök av Pontus och en Mexikanare. Ni må tro mexicanaren fick stora ögon när det sprang en gigantisk spindel över golvet. Haha den största jag sett!!!! Han trodde givetvis den var giftig. Och Pontus förklarade för honom att vi inte har några giftiga svenska spindlar. Hehe då blev han lite lugnare. Spindeln försvann men hann visa sig 3 ggr på samma kväll!! Får tala om att den även vågade visa sig på söndagen men då hann den inte undan! MOHAHAHAHAHAHA!! Nåja. Kvällen slutade 04.30;) Tyvärr blev det inga bilder för min del men Jessi fick en del på sin mobil! Får tillägga att vi drack sista drinken runt 23.30 och efter 00.00 drack vi bara vatten och cola!

Söndag:

Slapp, Slapp, Slapp. Eller inte. Vaknade 11.30. Käkade lunch (frukost). Tittade på Karate Kid och sen kom mamma och John. Jessi och Pontus packade ihop. Och vi packade också. Skulle nämligen till Getinge och fira kära syster som fyllde hela 26 år!! Försenade som vi var så lyckades vi givetvis hamna bakom en stor serie krock på E6:an. Yeha! Eller inte:/ Hela 8 bilar inblandade men bara en som skadades lindrigt. Så det var tur de hade. Och vi med. Hade vi kommit 1 min tidigare hade vi varit med i krocken. Hua säger jag bara. Lite läskigt. Vi fick stå i kö i ca 1 timme. Sen kunde vi passera. Och min kära syster tyckte vi kunde backa eller vända. Men hallå?? Vad tänkte du på;) Man får faktiskt inte backa eller vända på motorvägar. Och för den delen så var kön flera mil lång hehe. Knas boll! Men kom som sagt fram till slut och då blev det god kyckling och bacon sallad! Blev en lång dag och vi var hemma 22.00. Det var helgen det!

Och resten av veckan har flutit på. Försov mig idag:/ Skit jobbigt! Men kom bara 15 min försent. Tur man har en John som väcker en. Hehe. Nej nu orkar jag inte blogga mer! Vi hörs snart igen!

Jessi: Räcker det så länge;)??

Varför???

Kan inte vår gård komma ut till salu? Vårt hus? Eller vår mark??? Gahhh blir tokig! Vill ha vårt egna nu ju!

Vet inte riktigt

Men kanske borde jag blogga lite;) Nåja, veckan har flutit på som vanligt. Extremt mycket att göra på jobbet. Och ändå har jag hunnit med det viktigaste! Så idag är jag faktiskt ledig! Ska bara umgår med familjen, städa, rida och ha det gott! För i eftermiddag får vi fint besök! Ingen mindre än Mr Nanook med husse och matte kommer;) Det ni! Men det får ni läsa mer om senare!

Igår hade jag med mig en arbetskamrat på "Walker rundan" (Min klipprunda). Ojojoj så trött han blev;) Känns lite roligt faktiskt. Jag menar. Han trimmade faktiskt bara i statsparken och inga slänter! En annan märker inte när man går med trimmen en hel dag!

Och givetvis idag. Min morgon så skulle John gå upp 06.00. Men vi låg och myste och snackade lite skit i sängen först. Min goa John-John!!!! Älskar honom så mycket! Nehe tvätten är upp hängd och damsugaren framtagen. Kanske man ska väcka sambon till det ljuva ljudet av den;)? Igår klippte jag faktiskt gräset! Något jag inte bruka göra då jag fått lite nog av allt klippande. Men Micke blev bra förvånad! Och så gick John jämte med sin handjagare. Underbara unge!

Nehe kanske man skulle starta damsugaren ändå. Fast kan ju iof fixa disken först! Sen ska vi rensa ut andra hallen. Nu ryker sakerna. Efter 1 år orkar man inte vänta mer;) Ojoj! Nu har John släpat in damsugaren i skötrummet! Hur tusan lyckades han med det???!! Smart unge det där.

Måndag och Ljungby Dagarna

Har börjat. Mycket folk överallt och för första gången får man se det från andra sidan. Satan vad svårt det är att sköta sitt jobb! Massa folk, bilar, cyklister, karuseller mm mm. Överallt är det fullt! Inte alltid att komma fram med gräsklipparen. Än mindre med bil och släp! Blä!!!

Men till helgen ska vi ut och ha det trevligt. För då kommer Jessi å Pontus hit! Så ska de sova här tills på söndag! Mamma ska passa John så vi blir barnfria på nätterna! Ska bli riktigt roligt. Dessutom har jag tagit ledigt på fredag så vi kan titta på karnevalen och lite annat! Ska bli skönt det också. Nehe nu ska jag försöka få John i säng igen!

Tosca behöver nytt hem!

3-åriga stor pudeln Tosca behöver nytt hem. Och vem kan stå emot hennes charm??





Musikal

Ska jag och Micke på i em. Vad annars i detta skit väder??!! Kl 15.00 ska vi kika på AlmRock Story. Har stora förväntningar, är ju massa esteter med ju hehe. Ska bli skönt att vara lite barn ledig!

Musikal

Ska jag och Micke på i em. Vad annars i detta skit väder??!! Kl 15.00 ska vi kika på AlmRock Story. Har stora förväntningar, är ju massa esteter med ju hehe. Ska bli skönt att vara lite barn ledig!

Kvällen lider mot sitt slut

Det blev en promenad till Blåhakevägen. John åt lite pizza och lekte med Minna och Louise. Och nu är vi hemma igen. Tjabbade lite som vanligt;) Micke tittar på någon Thriller och jag tänkte läsa en bok. Varmt och skönt är det ute fast klockan närmar sig 23.00. I morgon är det min tur att få sova. Så får hoppas att John vill vara lite diskret med sitt skrikande;)

Veckan då...

Har varit sorglig och glad på samma gång. Wokee har fått vandra vidare:( Och samtidigt så har tähti gått jätte bra! Blandade känslor helt enkelt. Jobbet har flutit på bra. Några misstag (Inte mina;)) har inträfffat på jobbet. Kan nämna punktering * 2, bucklad låne maskin, skadad sommarjobbare (smitning) osv osv. Ja som ni ser har vi inte en tråkig sekund:) Men nu är jobb dagarna slut och vi ser fram emot helgen!

Idag ska jag rida lite med Domme. Eller Domme ska rida med mig. Hon ska iaf följa med till stallet å det ska bli så kul! Sedan efter det så kommer Heidi, Mattias och Kewin på besök! Riktigt kul ska det bli! Sen har vi inte planerat något mer. Micke har jour så vi tar det lugnt! Nehe nu e John sur unge! Bjuder på en bild när han sitter på "Fanten";)





Söndagen 8/8

Efter havet åkte vi hem till Heidi och Mattias. Där spenderade vi natten, och så även John och mamma. Sen på söndagen åkte vi till havet med hundar och barn! Och efter det åt vi buffe på LaxButiken! Mums!!































Det var helgen i bilder det!

Lördag 7/8

Förra veckan beskriver jag med bilder;)
Vi börjar på Wild West Steakhouse på lördagen!





Där vi tillagade vårt eget kött på en 400 g varm lava sten! Riktigt gott och trevligt!



Även Alice var med och fick smaka lite kött;)



Efterätten blev Toblerone Fondy. Och den tog slut så fort att jag inte hann ta kort;)



Efter detta åkte Bitte, Freddie och Krille hem. Och jag och Micke åkte till havet för att njuta av solnedgången!

















Tu man hand, på en strand...





Hela veckan

Har snart gått. Och än har jag bloggat 2 inlägg.. Hmm måste nog blogga lite mer känner jag;) Men nu ska jag tillbaka till jobbet!

Idag tänker vi på

Dominique och WoWokee!!

I morgon fredag

Och sista dagen denna veckan. Fy så trött man är. Borde lägga mig innan 22.00 men vill ju umgås lite ju! Idag har jag klippt och trimmat. Hade hoppats att få klart alla dagis till nästa vecka. Men tyvärr så ser det inte ut som jag hinner:(

Ska lägga in lite bilder från igår sen! På lördag åker vi till Halmstad och Getinge. Ska ut och äta på Wild West steakhouse. Och John ska få vara hos syster min. Och mamma är där och hjälper till lite. Sedan på söndagen ska vi äta buffe på LaxButiken. Bara god mat hela helgen;) Givetvis hoppas vi på bra väder men det blir säkert inte så. På lördag ska jag även lasta Tähti till Torpa;)





















God natt

Vet inte vilka som är kvar här. Men nu ska jag gå och nana. John sover sedan 1½ timme tillbaka.

God natt kram till alla läsare! Vi hörs en annan dag!

Besökare

Jag har i genomsnitt ca 60 besökare om dagen. Unika! Undrar vilka alla dessa är;)

Grill och bad

Ett gäng är här i kväll;) Jocke, Tina, Elias, Axel, Jimmy, Fredrik och vi förstås. Vet inte om Morgan skulle komma också men det märker vi!

Jobbet rullar på som vanligt. Lika mycket att göra nu som innan! Händer inte jättemycket. Städade stallet igår. Blev riktigt bra! Men hann inte träna hundarna som jag hoppades på. Men inte kan man hinna med allt!

Ibland

Undrar man vad folk får saker ifrån...

Det pratas jätte mycket skit om dig och din syster i ljungby tex att ni ej sparar pengar och slösar bort det genom att byta vagnar. Det är kanske dags att ni kodar era bloggar.

Men hallå.... Hur tänker personen här?? Vadå ej sparar pengar? Vi sparar mer än de flesta kan spara på flera månader. Och vadå byta vagnar?? Vi har sålt en enda vagn. Och för de pengarna så köpte vi 2 st andra. Är det att byta vagnar?? Och vad rör det de personerna att man byter vagnar och om man slösar pengar?? Inte drabbar det dem iaf. Min syster fick denna kommentar till sin blogg. Och det är bara så skrattretande! Min syster valde att inte publicera kommentaren. Men jag gör det här. Varför är folk fega och inte lämnar namn och adress? Bara det säger att personen inte vågar ta en konflikt. Löjligt och fånigt är det!

Redan måndag

Och min semester är över! Tråkigt men samtidigt skönt att vara tillbaka på jobbet. Trivs ju så bra där! I natt var John en pina. Vet inte riktigt varför. Han vaknade upp och skrek mamma hela tiden:/ Till slut gick Micke upp med honom. Bytte blöja och så fick han välling. Sen somnade han och sov till 07.30. Sen under dagen ahr han varit en liten ängel!

Så får jag meddela att Johns kusin äntligen har fått en namn;) 5 veckor gammal har hans föräldrar bestämt att han ska heta Axel! Så vi säger hej till lille Axel;)

Till helgen blir det att äta på Wild West Steakhouse med Svärmor, svärfar och Krille. Får se om John ska med eller om han får vara hos Moster sin! Men innan dess ska det jobbas och i morgon ska vi skura stallet;) Härligt! Jobben tar aldrig slut hehe.

Redan söndag

Och idag åker syster med familj hem:( Och i morgon börjar jag jobba.

Har klippt John-John igen;) Äntligen fick han tuppkam hihi. Och så var vi i Sickinge och tittade när Jessi tävlade. Hon kom 2:a i LB:3, 1:a i LA:3 och 1:a i hela sommarkuppen;) Grattis Jessi!

Om 1 timme ska jag köra hem syster med familj. Men vi hoppas de kommer strax igen!

Ni måste bara

Titta in i min hästblogg: Suomenhevonen

RSS 2.0