Besök en fredag!

Heidi med familj kom hela 5 timmar tidigare! Blev så glad och överraskad! Micke visste om det den lille skiten;) Så vi har umgåtts, städat (Hann ju inte göra det innan). Tvättat och busat med hundarna. Och innan de kom så hann jag städa bilen lite. Va ju kräk i den:/

Nu har vi precis ätit lite onyttig Pizza. Pojkarna sover och nu ska vi bubbla lite! Sen i morgon blir det mycket att göra. Marknad, affärer, handla till tårta, tömköra Tähti och massa annat!

Ge-Kås

Igår var vi på ge-kås. Fick stå 30 min i kö men det var det värt;) Jag fick 1 linne, 1 par mys byxor och 1 stickad tröja;) Resten fick hundar, barn, sambo och häst. hehe. Så blev inte så mycket till mig. Men resten av familjen verkade nöjda iaf;)

På vägen hem var John lite gnällig. Och precis när vi kom ut på 25:an så kräktes han. Stackarn var åksjuk:( Men efter 5 min var allt bra.

väl hemma packade vi upp och så fick John leka med sina nya saker. Han fick en söt IggeliPiggeli;) ett garage med bilar, nappar, kläder och en sackosäck. Hundarna fick leksaker, spårlina, godis och hundbädd;) Och Micke fick massa kläder hehe.

Idag kommer Heidi, Mattias och Kewin. Och ska stanna tills på söndag! I morgon ska vi fira mig kl 15.00. Men blir nog inte så mycket med det. Blir nån bulle och lite tårta. Tänkte göra egen tårta, men det får vi se hur det blir med det också.

Nick var ju i lite bråk med Alice. Och tyvärr tog det lite mer än vi trodde. En hörntand hade letat sig in till benet. Så nu har hon en kal fläck på huvudet. Men tycker hon e ganska charmig;) Det är inget fel på hennes humör i alla fall!

Sickinge med familjen

Fick med mig hela familjen upp till sickinge idag;) Satt och tittade på hoppning i över 3 timmar! Tonfisk sallad och fika var med! Gott! Michelle red en liten B-ponny. En envis herre som tyvärr vägrade ut sig. Men vi hade roligt ändå! Imorgon ska Bebis på åter besök. Vi hoppas att det är bra så att de kan börja träna igen!!

Hämtade Nick ute i Hjälmaryd idag. Och busade lite med dem. Freddie kastade en frisbee, och givetvis ville båda hundarna ta den (Alice och Nick). Tyvärr gick det inte så bra. De rök ihop ganska rejält. Så Nick fick ett jack mitt i pannan. Dessa tikar säger jag bara! Och så undrar folk varför jag ville ha en han hund. Ja varför tror ni;)??!!

Nehe nu ska jag kolla runt lite till. Ska till stallet och ringa hovslagare!

Hopp, hopp, hopp

Jag hoppar och hoppar. Älskar min stutsmatta! (Hur det nu stavas) Igår var vi vid havet med syster och Kewin. Riktigt trevligt och mysigt! John älskade det och ville inte alls vara stilla. Nej ut på äventyr skulle han;) Konstigt nog så klev han upp 07.00, trodde att han skulle sova länge efter en händelserik dag. Men inte det;) Micke och Diezel sover i alla fall ännu. Och kommer nog göra det tills jag väcker dem hehe.

Efter det så åkte vi till mamma och firade henne. I år fyller vi 80 år ihop! Så om 10 år så ska vi ha 100-års kalas;) God tårta och trevligt sällskap! Mamma fick presentkort på Stora Systers Mode och 2 biljetter till Musikalen Grease i Halmstad. Hoppas hon gillade det!

Idag har jag tänkt att jobba Tähti lite. Och så ska jag hinna med ett litet besök och titta när Michelle ska tävla i Sickinge! Snart är det återbesök för Bebis. Hoppas hon är frisk nu!

Bilder kommer sen när jag orkat gå ut och hämta kameran. Och så ligger min mobil i bilen. Så ni kan ju försöka ringa mig hehe. Skönt att vara mobil lös!!

Laddar upp bilder

Och minns "gamla tider". Har bestämt mig för att :


*Johns hår ska få växa
*Jag ska bli smal igen
*Jag ska börja rida mer

Det är allt jag kom på nu;)

Om 45 minuter så är det inte min dag längre. Då är det mammas dag! För i morgon fyller mamma år. Men först blir det en tur till Havet och Fröllinge. Efter det till Boda och fira mamma! Men snart är Juli slut och då blir det lite lugnare med födelsedagar;)

Men hur sover du??

Ja det kan man undra;)





Uppdaterat inlägg

Baby Jogger City Elite - Bilder

Uppdaterat med bilder på regnskyddet!

Grattis Malin

För idag blir jag ett år äldre. Men det känns inte. Tyckte att den dagen jag blev gravid så åldrades jag 5 år. Hmm... Ska inte blogga så mycket idag utan det blir mer i kväll eller i morgon.

Men äntligen fick jag den stutsmatta jag önskat mig de senaste 5 åren! Och efter 10 min är jag tröttare än någonsin;) Så nu ska kilona bort!







ÖnÖn säger John

Och styr sin nya vagn mot nya äventyr! ;)





Sur unge

Det är vad John är idag. Undra om man kan köpa "glad-piller" på marknaden;)? Jaja så är det vissa dagar. Man kan inte alltid vara på topp humör. Dessutom så kommer de små kind tänderna nu så tror det är mycket därför!

Om en timme ska jag väcka Micke så ska vi gå på lite loppis. Alltid lika roligt! Får se bara om John tycker det. Vagnen gå i alla fall super! Är bara nöjd med den. Nu har vi ju köpt båge och så har jag ställt in selen så den passar John. Utan tvekan ett super köp!

Efter marknaden blir det att handla lite. Sedan någon gång i eftermiddag ska jag till stallet.

Värnamo

Dit bar det idag. Till ett ställe som heter Appladalen. Där det fanns lite getter, kaniner och höns att titta på. En liten pojke gav John lite bröd, så John kunde mata getterna. Lyckan blev total!! Tack lille pojken! Efter det så åkte vi in till stan och handlade båge till Eliten. En flytväst till John blev det också. Efter det åkte vi hem igen, och inom Lekia. Där blev det ratt till vagnen och nån väska att fästa på styret;) Och givetvis lite bilder från idag;)













Torsdag

Vad hittade vi på igår... Jo igår åkte vi till Bräkentorp med hundar och barn! Stor succe för alla;) Varmt i vattnet som tusan och lika smutsigt som vanligt;) Här kommer lite bilder!













Baby Jogger City Elite Single - Bilder

Idag kom den! Helt underbar att köra. Om man ska jämföra med Baby Travel Amsterdam. Det enda som är ett minus. Dock inte för mig. Är att varukorgen är liten. Men jag ska köra barn i vagnen inte lasta den full med saker. Men jag tycker att de har kompenserat detta med massa andra fack! Har testat att köra den på stora stenar (grus), astfalt, gräs och grusväg. Över trottoarkanter, inomhus osv. Det enda jag inte testat är att lasta den i bilen. Och så blir den minimal ihop fälld! Helt underbar helt enkelt! Det överdrivet stora sufletten skyddar perfekt mot solen även när barnen ligger ner. Men tack vare titt-fönsterna så ser man barnet även om man har den fullt ut fälld. Och till skillnad mot Baby Travels Amsterdam så har den nät i huvudändan. Och man kan alltså låta det blåsa igenom vagnen på varma dagar. John har i kväll sovit i vagnen i ca 2 timmar. Och han var inte varm över huvud taget! Här kommer lite bilder. Jag ska ta fler bilder i morgon. Vill ni se något speciellt så säg till!





































Med regnskydd:







Information från BabyJogger.se:

City Elite

City Elite är den senaste modemedvetna tillökningen till Baby Joggers City series familj och har förstklassiga egenskaper och kvaliteter som gör det till den bästa åkturen runt kvarteret som kan erbjudas. Denna lyxiga all-terrängsvagn med svängbart framhjul kan skräddarsys från barnets födsel och långt framöver vilket gör att du kan vara säker på att ditt barn åker med komfort och stil från allra första dagen.

Finns i både singel och dubbel och kommer med förstklassig standardutrustning som vårt ett eget patenterade ”Quick Fold” system,en sits som kan fällas till ett nästan horisontellt läge, infällbart vindskydd och 12” bredmönstrade punkterings fria däck. En mindre väska med sex fickor,justerbart handtag och en stor sufflett med fönster och sidoventilering medföljer även som standard. Med dessa egenskaper av yppersta klass tillsammans med vår unika tillbehörsutrustning så lovar City Elite den mest komfortabla åkturen för din dybara last med oöverträffbar kvalitet och säkerhetsstandard.

  • Vadderat säte som kan fällas ner till fullt liggläge, 150 grader
  • Ventileringsnät när sitsen är i liggläge med infällbart vind- och regnskydd
  • Upphöjt fotstöd som ger extra bensupport för mindre barn
  • Handbroms från 2010 års modell
  • Låsbara svänghjul fram med fjädring
  • 12” stora punkterings fria bakhjul med ”quick-release” funktion och förseglade kullager. Lufthjul fram till 2010 år modell.
  • Stor sufflett som har 3 olika positioner, tittfönster, och ventilationsnät med magnetisk lucka
  • Justerbart handtag
  • Mjuk förvaringsväska med sex olika fickor
  • Förvaringsfack bakom sätet
  • Förvaringskorg tål 9 kg
  • Säkerhetsrem för att hålla ihop vagnen när den är hopfälld
  • Vikt 11,5kg
  • Vikt kapacitet 34 kg



Uppdaterar med fler bilder i morgon!

Vagn på väg!

Tracking Events for Package-ID CS904322986NO
Event Location Date/Time Status
EDI Created 2010-07-20 10:08 Status OK, Registered
Posting/Collection Göteborg/SE 2010-07-20 17:04 Status OK, Scanned
Sorted at terminal Jönköping/SE 2010-07-20 22:49 Status OK, Scanned
Sorted at terminal JÖNKÖPING 2010-07-21 16:01 Status OK, Scanned

Så fin, så rörande!


Jaha så kom regnet

Och ja det behövs ju. Men samtidigt vill man klara sig utan det. Hade varit härligare att kunna vara ute och bada och busa.

Igår satte jag mig och fixade lite fina naglar. Eller iaf helt ok naglar. Hade tänkt gå på spa och göra det men de tog inga nya kunder för naglar:( Så fick göra det själv. Det blev istället ansiktsbehandling. Som kommer ske på fredag. Så det kommer före och efter bilder. Men som sagt. Det blev inte jätte bra. Annars idag blir det en tur till stallet.
Och hoppas vi att vagnen kommer idag! Den skickades i tisdags! Men inte så roligt å provköra i regn, så tur att man beställt regnskydd som förhoppningsvis kommer idag också;)Sen ska det beställas båge och lite andra tillbehör!





Naglarna är inte helt klara men när klockan bliv 00.00 i natt så gav jag mig. Resten fixas idag!

Livet går vidare

Vad mer kan man säga... Blir nog en tur till Viktor och hans familj idag. Micke skulle fixa något med hans dator/internet. Har spenderat 2½ timmar i stallet idag. Bara myst och promenerat. John har fått en pool i hårdplast, så nu kan inte hundarna ta sönder den;)

Det är varmt idag men ändå inte så varmt. Saknar den där gula saken som brukar lysa så klart! Har beställt regnskydd till vagnen. Och så väntar vi fortfarande på vagnen. Men hoppas den hinner komma innan fred! Så vi kan provköra den!

Halmstad

Vi skulle åkt dit idag men det blev inte så:( Tack alla ni som hjälpte mig!
Heidi
Mamma
Gunilla
Micke
Anne
Jessi
Pappa
Mattias
Annes mamma

Snart vänder livet och vi kan njuta av det igen. Livet är bara så orättvist! Vi ser fram emot att resa till havet en annan dag!

Nu är hon borta

Mer om vad som hände kan ni läsa här: Min hästblogg

Hon finns inte mer

Mitt älskade föl dog idag. Så jag bloggar mer en annan dag. Själen är tung av sorg och saknad. Och jag tänker på min älskade Tähti!

Baby Jogger City Elite Single

Den ska vi ha! Här kommer lite bilder;)















Men i denna färgen;)



Ensam hemma

John är bra i magen och Micke och han åkte ut till Torpet. Trist att vara ensam hemma men ändå skönt! Har suttit och solat lite efter jobbet, varit i stallet och kollat runt lite på nätet. Och varit elak mot Diezel. Men han började!! Åkte faktiskt ifrån honom när han var ute. Han vägrade komma och bara kutade iväg och busade när jag skulle få in honom. Så då fick han minsann vara ute! När jag kom hem efter 1 timme var han så glad så glad. Och kom minsann när jag ropade in honom! HA!!
Ne nu ska jag kolla runt lite mer här på nätet. Bara 2 dagar kvar till semester! Och ang jobbet så har de skjutit upp det ytterligare 1 vecka. Så bara att vänta!



Redan tisdag

Och på fredag är min sista dag innan jag får lite semester. Fick massa besök i söndags. Först familjen Dahl, sen kom Johnsson/Johansson och till sist Nonne. Full ruller och alltid lika trevligt! Nonne fixade frillan på Nick. Så här fin har hon nog inte varit sedan Micke hämtade henne som valp;)  

Det har varit så varmt så varmt. Och solen har lyst hela tiden. Men trotts detta har inte min bränna blivit bättre. Jag är lika vit som innan. Förutom på armarna och i ansiktet. Men men ska nog hinna få till det innan semestern är slut. Hoppas jag! Fölis växer och ni får inte glömma kika in i min andra blogg! 

John har fått diareé
och mår inte så bra. Skriker och gråter när man ska byta blöja:( Tycker så synd om honom. Helt röd och svullen! Så nu spolar vi med ljummet vatten och så får man badda lite försiktigt. Annars är han jätte pigg och glad! Troligtvis så har Micke råkat ge honom gammal yoggi:/ Den gick i alla fall ut för en månad sedan. Så vi hoppas att han är bättre i morgon. Men Micke ska köpa lite vätske ersättning för säkerhets skull. Och så hoppas vi att han är bättre i morgon. De har nämligen tänkt att åka till Torpet. Men innan dess så ska Jóhns mage vara bättre!

Zack med sin anka;)




Mördar hund i bakggrunden;)


GRRRR.....

För folk som inte kan säga som det är när man pratar med dem på telefon!!! Hon sa jag kunde komma idag och titta på vagnen. Och så är hon inte ens hemma!!! Och var det inte när jag pratade med henne igår heller!!!!!!!
Så det blir alltså ingen vagn idag:( Får se om den är kvar på fredag. Ska ringa igen då eller så blir det en annan vagn! Blir så sur! Men å andra sidan får jag 3 timmar över att glassa i solen och fixa brännan;)

Men nu är i alla fall Bikinin på! Ska se om jag kan få John att sova lite i hettan!

Baby Travel Amsterdam

Just en sådan ska jag åka och titta på idag! Provkörde Heidis igår och tror den blir perfekt som sommar/resevagn. Då den tar mindre plats! Sen i eftermiddag blir det förhoppningsvis bad med familjen Dahl! Redan 28 grader i skuggan så en dy pöl att doppa sig i låter inte helt fel!

Micke är iväg och köper pool till John och hundarna. Tack familjen Römer-Häll för en underbar dag igår!

Bild på vagnen:


Bilder från...

Oxelbacka och Skara Sommarland. Kan ni se här:

Skit!

Det är vad John har lämnat i sin blöja! BLÄ!!!!! Bäst att byta den:)

Grattis Kewin

På din 1-års dag!



Semester

Nu har Micks börjat sin semester. Har har tråkigt nog Jour tills på måndag morgon. Men sen är han fri! Så nu ska han och John bara gotta sig i 4 veckor. E så avundsjuk på dem!
Vi har i alla fall beslutat att inte lägga bud på gården i Bräkentorp (Bullens gamla). Det känns så fruktansvärt ovisst att ha en 70 väg mellan hus och stall. Inget som vi väljer frivilligt! Så vi letar vidare. Hoppas det kommer ut något snart!

I morgon ska vi fira underbara Kewin! Som fyller 1 år. Tiden går så fort! Grattis lilla gubben!

Mycket att skriva om

Men får inte ut orden riktigt;) Men ska sammanfatta lite. Fölis har ju kommit och allt flyter på. Blir mycket körande fram och tillbaka. Men i natt ska de få gå ute!

Tränade sök igår. Diezel är så jäkla fin just nu. Går verkligen perfekt. Och det känns som att han äntligen börja växa upp och bli en vuxen hund. Ska försöka hinna träna lite på lördag också. Men ska även hinna till syster och fira Kewin;)

Var på arbetsintervju i måndags i Jönköping! Men ni kan vara lugna jag ska jobba i Ljungby. Om jag får tjänsten. Har inte hört nått ännu. Men de hade resten av intervjuerna igår. Men jag fick i alla fall träffa personalchefen i Sverige;) Så det kan ju bara vara bra;) Och så hann jag inom Charlies en snabbis på hemvägen. Belv besviken på deras täckes utbud:/ Inga billiga täcken där inte. Hittade iaf en lila fölgrimma;)

Nu ska jag göra min sambo sällskap i soffan! I morgon är det en ny dag och på fredag börjar Micke sin semseter! Lyllos honom!

Fölis har kommit!

Bilder kan ni se här: Min hästblogg

Byta jobb??

Blev erbjuden ett jobb idag. 100% fastanställning. Vart vill jag inte säga innan det blir klart. Tackade i alla fall ja till intervju. Kan ju tala om att jag blev paff när de ringde. Speciellt med tanke på att jag inte ens sökt tjänsten, eller att den ligger ute. Så vi får se vad som händer. Jag ska fundera massa nu i helgen och senast tisdag vet jag hur det blir!

Just nu håller vi på att packar för fullt. Ska bara vara borta 3 dagar men får packa Johns saker och Diezels saker också. Han ska få äran att bo hos Nonne. Och sova i sängen och få massage;) Tror inte han kommer vilja flyta hem igen hehe. Så nu blir det inget bloggande fören tidigast på söndag! Ha det gott i det sköna vädret!

RSS 2.0