Hög feber

De senaste dagarna har varit jobbiga för vår John-John. Började med feber i torsdags morse, och natten till fedagen låg han i 40 grader trots febernersättande var 3:e timme. Och kräkningar pga den höga febern. Blev bättre på fredags dagen men på kvällen vände det igen:( 41 grader denna gången och dax att ringa sjukhuset. Avvaktade och den sjönk framåt 3-tiden på morgonen. Stackars unge var kokhet och rastlös. I morse låg den på 39 och nu är tempen normal. Och hoppas den förblir det!

Idag var vi ute och vår städade lite i trädgården. John letade maskan, Philip sov och jag plockade undan vinterleksaker och mockade bajs. Försvann ju en hel del i snön;) Nu städar jag för fullt och steken står på spisen. Fin middag i kväll när Micke kommer hem! För han har varit bortrest sedan i torsdags morse (Norge). Med jobbet alltså.

Lite bilder från idag!









Sufletten har jag sytt själv! Älskar den! (Ska dock fästas lite gummiband innan den är klar)








Grattis Victoria och Daniel

Som har fått en liten flicka!



2 år....

2 år sedan jag sålde den bästa man kan tänka sig <3 Älskar dig Sammy Boy!














Jag syr!

Lite sufletter till Bugaboo. Och även sittdynor, axelbands muddar, regnskyddspåsar och bumperskydd. Kika in här för att de lite av vad jag har hunnit med! ( Dock bara 2 sufflor och 1 sittdyna). Mer kommer när tid finns!

Design By DizNick



Philip premiär åkte:)


Slut på veckan

Och här sitter jag i soffan. TV:n på, Philip sover på Mickes bröst, John sover i mitt knä och hundarna sover dom med. Slappare familj få man leta efter så här på söndagen:) Har varit en tuff helg för Micke då jag jobbat båda dagarna. Och även i morgon blir det jobb. Sen väntars det lite ledighet! Planerar att åka till Boda och sy lite på tisdag. Och så hade jag gärna velat få tillbaka min mobil:/ De där 10 dagarna har nu blivit....24 dagar om man ska räkna helgena oxå. Känns lite surt faktiskt! Jaja de ringer vel när den är klar. Kan ju hoppas jag får en ny. Ville ha en lila då, så får se vad de säger;)

Kl 19 blir det att titta på Ponny Akuten. För er som är intresserade av hästar är det en bra program. Oavsett om man är barn eller vuxen!

Sitter också och funderar över vad nästa vagn ska bli. Är ju lite sugen på en del olika, men samtidigt vill jag inte skiljas från nån av de jag har. Iaf inte hammaren och buggan..... Inte lätt det här;) Ne nu ska jag trycka i mig lite onyttigt godis. I morgon tänkte jag börja skriva matdagbok! Ska bli spännande tt se vad jag stoppar i mig på 1 vecka!

Barnen sover fortfarande!

Det har aldrig hänt under hela deras livstid att båda sovit så här länge! Iof har P tänder som växer nu så har sov jätte dåligt igår, med feber hela dagen. Och John var uppe ganska sent (21.00). Är otur att det är jag som jobar idag! Jaja de vaknar vell lagom när jag går till jobbet;) Och ja, Micke sover också!



Uppdatering kl 08.35, nu är Micke och John uppe! <3

Det finns en likadan!!!!!

Innan vi köpte C8:an var vi ensamma om en blå. Men nu är det andra gången jag ser en likadan bil i stan! Morr!!!!! Men min är ändå snyggare;) Denna har 3 feta extraljus i fronten och inga bågar på taket;) Lika smutsiga är de dock hahaha.


Fina frillan!






Klippt och skuret!

Nu åkte Johns långa hår! Det är ju så tjockt och han blir så jädrans varm:/ Så nu blev det sommar frisyr med en twist;9 Bilder kommer en annan dag!

Färdig...

Trött, trött, trött. Nu slänger jag mig i sängen en stund innan la familija kommer hem! Idag fyller min svåger Jocke år! Hipp hurra för dig!

Jag har jobbat och familjen är och firar!

Underbara vår

Snart är den här! Idag känns det verkligen som om den lurar bakom knuten. Men är ganska säker på att det kommer lite mer kyla och snö:/

Jag och barnen tog tillvara på det underbara vädret. Ut med cykel och vagn på promenad! Nu kommer strax mamma och passar dem medens jag ska ut och köra lille Bamse!
















Mina juveler!

Kikade på vagnarna och insåg att det var väldigt dystert:/ Bara bågen på buggan som lyser med lite färg! Får ta och ändra det till våren.

Bugaboo Cameleon  - Baby Jogger Summit CX - Phil & Ted´s Hammerhead













Tillbehör: 2 st Eskimo Star åkpåsar, Väska från 4me och hemma virkat skydd på bågen (barnens mormor).

Ute!

I måndags var det en underbar dag. Härligt med sol och lite värme! Skriver inte så mycket utan ni får kika på bilderna!


Spang en premiär tur med joggingvagnen innan hämtning! Slutade med att jag låg apll hela kvällen med fruktansvärd halsont:/



John ville inte gå;)





Mys hemma!













Inga kommentarer ang avsaknade av hjälm! Tro mig det går inte cykla i snö;)











En underbar eftermiddag i solen!

Klövjeväska

Köpte en klövjeväska till Diz. Men den är tyvärr för stor:/ Så har kikat runt och ska beställa en från england! Velar lite mellan dessa 3 modeller. Största skillnaden på de 2 sista är att man kan plocka av hela väskan och hunden har då bara selen kvar. Bra eller inte det vet jag ej!







Det lutar åt den nedersta då det är 2 remmar under magen. Känns som den ligger stabilare. Vad tror ni?

It´s back! And it´s black!













Dagen till ära klädd i krokarna får Ju-Ju-Be, Eskimo Star åkpåse och vinterdäck fram!

Ju-Ju-Be Be All - Nu är den här!

Och den är jättefin och massa bra fack! Kan rekomendera den!





Hänger så fint på mitt svarta chassi <3


Paket!!!

2 paket att hämta ut idag! Å så roligt det är! Men sen är det stopp ett bra tag framöver;) Nu är min bugga komplett med just de detaljer som jag velat ha så länge!!!

Och så kommer min syster och son på besök under dagen. Då blir det nog att testa vagnar tror jag minsann hahaha!

Ju-Ju-Be Be All

Denna underbara skötväska är på väg hem till mig <3




Premiär med Summit XC

Premiär med Summiten idag! Kunde inte motstå och jag har ingen annan vagn att använda för tillfället:/ Och jisses vilken lätt vagn. Den rullar för sig själv och det kändes som att putta på en fjäder! Gick med en hand i uppförsbackarna! Riktigt prisvärd joggingvagn. P sov hela rundan och det var meningen. Han låg skyddad i sin åkpåse och var varm och go när vi kom hem!

Min utsikt. Tittlucka så jag kan se P hela tiden!



Varmt och gott!



Framifrån



"Fullt" liggläge, dvs det går inte fälla mer.



Bak



Tittut



Jag är jättenöjd med denna vagnen! Det ska bli spännande att få ta första joggingturen med den. 2 negativa saker. Styret känns något högt för mig som är 164 cm, men kan ju vara så att det blir lagom när jag springer. Saknar även den väska som Eliten har på styret. Men jag har en egen så den ska få flytta dit! Stort pluss är handbromsen, och som på alla BJ vagnarna är sufletten väldigt generös!

Färga!

Och så fick jag med mig mer färg hem igår. Så i morgon ska jag färga resten av vagnen;) Sen börjar det tråkiga jobbet med fixeringen:/

Eperyd

Hade en fruktansvärt trevlig dag igår. Med mat, bus, tv och massa prat:) John och Ella lekte massa och Isak och Philip hänger på hehe. God soppa och äppelpaj till lunch och Burekk på kvällen. Givetvis till melodifestivalen. Och helt rätt låtar som gick vidare till finalen!










Färgning av chassi

Igår begav vi oss till min bror. För att färga chassi och umgås. I detta inlägg kommer ni se hur det gick till när vi färgade chassit!

Vi började med att plocka bort alla delar som var möjliga för att sedan slipa hela chassit. Dvs de områden som skulle färgas.



Sedan maskerade vi alla delar som inte skulle lackas. Detta var riktigt trist och tog tid:/
Men sedan var det dax att hänga upp chassin så att mman kunde lacka:) Bilderna nedan påminner lite om ett stakthus hehe.









Redo för grunden!



Sexigt;)















Missade tyvärr bilder när han lackade svart! Jag stod och lagade mat då hehe. Men så här blev det:







Bild när chassit är helt upputsat och allt ihopsatt kommer!
Undrar ni något så lämna en kommentar:)


Min bror har lite färger om man säger så:)



Dessa nyanser att välja på, dvs några tusen:




Dans!

Idag var vi på med John på hans första dans-pass. De leker och har roligt i 45 min. Dock tveksamt om vi komemr fortsätta. John ville mest springa omkring och stundtals bara sitta och kika. Känns som vi kan lägga de pengarna på något han verkligen vill. Just nu är det Bamse som gäller i vått och torrt! Men vi ger det en gång till så får vi se!

- 15 grader

Inte riktigt min melori med så kallt! Tur att vi ska vara inomhus idag! Ska åka till min bror och leka lite;) Men innan dess så måste jag till stallet och släppa ut lite hästar. Fy bubblan så kallt. Hade trott vi skulle kunna gått på en promenad idag, men räcker att mina lår förfrös igår. Den där blåsten är bitande.

Idag avskulas en hel det auktioner jag lagt upp på tradera. bud på alla utoom 3 st än så länge. Och ca 600:- intjänade. Det gillar vi!

Trevligt med plats i bilen:)


Premiär med Hammaren

Ett smeknamn måste den ha som de andra;) Buggan och Summiten fick stanna inomhus. Men hammaren fick komma ut på premiär. Svin kallt - 10 grader och ruskigt kall vind! Nu är jag glad att jag beställde 2 åkpåsar!



2 min mellan bilderna och nu sover även John;)





Perfekt att kunna flytta sufletten! Saknade lite den stora suflett vi hade på Selecten, men tack vare detta kan han få skugga ändå!





Fullt viloläge på syskonsitsen.















Är riktigt nöjd med den än så länge! Kan verkligen rekomendera denna vagn. Har avskytt deras vanliga med 3 hjul. Men denna är super stabil coh ruskigt bekväm att köra! Även min mamma prisade den. Dock fortfarande irriterad över att det är trångt att få ner den som sitter i syskonsitsen:/ Men blir nog lättare utan åkpåse och massa kläder. Viloläget i syskonsitsen är tillräckligt. Men för längre sovstunder så blir det nog lite jobbigt för de små ryggarna. Stor minus till den ytte pytte lilla sufletten till syskonsitsen:/ Gör varken till eller från. Också minus till den på huvudsitsen. De är små. Men på huvudsitsen kan man dra fram hela sufletten, vilket gör att den kniper någon extra poäng! 

Över lag helt klart godkänt tack vare den härliga körkänslan och stabiliteten. Dock ingen vagn jag rekomenderar till mindre barn. De sitter skyddade i syskonsitsen, men ändå inte.

Bryskt uppvaknade

Stressat blev det i morse! 8.15 vaknade jag och John ska vara på dagis 8.30. Blev att springa upp och klä på mig och som tur var vaknade John och Philip själva så jag slapp väcka dem. 8.35 rullade vi in på dagis;) Snabba puckar det!

Sen blev det en tur till stallet som vanligt, och hemma igen 9.15. Så nu är man vaken kan jag lova. Och Philip sover igen. Funderar själv på att ta en Power Nap! Men nej det ska vi inte göra, för då blir jag seg resten av dagen. Och det går inte. Idag ska det handlas kantband och resår! I morgon ska jag SY!

Det är underbart vinterlandskap ute. -10 grader, snö och rimfrost på buskar och träd. Och givetvis så strålar solen <3

Nu har den kommit!

Idag kom den ena vagnen! Baby Jogger Summit XC. Lycka! Men förkyld som jag är så dröjer det innan jag kan testa den ute:( Lite bilder med John i den blev det!













Stort bakhjul!



Stort framhjul!



Längtar efter att få prov springa med den!

Bättre

Verkar som örat är bättre idag. Dock fortfarande lock för det men hoppas det släpper!

Har släpat P runt halva stan för att hitta tyg färg. När jag väl hittar en som är åf åt panduro (Lekia) Ja då har de bara 50 ml flaskor. Jo tjena, Då kommer jag behöva köpa 10 st! Så sket i det och får helt enkelt vänta tills på lördag! Nu ligger han och dricker välling och jag ska ta tag i kaoset här hemma! Lägga in lite bilder här och klippa och nåla! På fredag åker jag till Boda för att få barnvagkt samtidigt som jag tänkte sy!

RSS 2.0