Ett vakande öga

Ja så sitter man här i soffan och vakar över lille P. Låter lite drastiskt men han vaknar titt som tätt och är riktigt, riktigt ledsen. Hostar och kan inte andas riktigt. Inte lätt att vara lite grabb och sjuk. Så känns bäst att någon av oss är uppe och håller ett vakande öga på honom! Febern kommer och går. Kruppen verkar vara delvis borta, mest efterdyningar. Men hesheten och hostan finns kvar och man märker att han inte alls är tillfreds med livet just nu! Svårt att få honom att äta och slappna av riktigt. Hoppas han blir bättre snart! Bilen är iaf tankad ifall vi behöver åka med honom. Kl 3 byter Micke av mig och efter förra natten är jag redan super trött! Kommer vara ett lik i morgon:(

Kan inte minnas att john var så sjuk 2 nätter i rad. Men man glömmer kanske! Nu ligger Philip och sover i babysittern, högt med huvudet och än så länge har han sovit ca 20 min. Så snart vaknar han säkert!

God natt kära vänner och sov så gott!



(Jag vet att det inte finns Krupp längre men vem tusan orkar skriva Falsk Krupp varenda gång? Till och med Barnakuten i Växjö säger ju krupp...)

Kommentarer
Postat av: Anonym

jo krupp finns fortafarande och är en sjukdom med till viss procent dödlig utgång och det numera svenska namnet är difteri. men det vaccineras i sverige sen 60 år tillbax. fortfarande vanligt i U-länder. eftersom sjukdomen är ovanlig i sverige numera har folk av lathet lånat namnet. det är skillnad på att ha krupp och att ha krupphosta. onödig fakta för den som inte bryr sig;) synd det är så kallt ute annars brukar öppna fönster lindra.

2011-10-16 @ 07:31:21
URL: http://kristinaronn.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men allvarligt! Vem bryr sig "Kristinaronn"?!?! Gå och dra nått gammalt över dig.



Och hoppas din son blir frisk snart Malin!

2011-10-18 @ 17:51:41
Postat av: Anonym

håller med... varför ska allt vara så perfekt och precist alla fattsr ju vad hon menar.

2011-10-27 @ 18:16:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0