Ingen grön vagn

Tyvärr har Army Green utgått ur sortimentet. Så det lutar åt att det blir en vagn i Brown, åkpåsar i Lime och liggdel i Aqua. Funderar på att ta en liggdel i brun ifall det inte skulle passa;) Men tror ju det kommer göra det!

Kommentarer
Postat av: tina

jag hade kört på enhetligt vad gäller vagn och liggdel. den dagen du ska sälja är det en fördel! piffa till det med annan färg på åkpåse om du vill ha en färgklick.

2011-01-05 @ 12:55:45
URL: http://kristinaronn.blogg.se/
Postat av: tina

jag tycker brunt är lite tråkigt, ett alternativ kan vara o kolla upp om det går beställa designsuflett, jag vet att det finns till många andra märken. ex tvåfärgad eller mönstrad.

kollar man begagnatmarknaden är det även brunt överlag som är svårsålt. men man ska ju givetvis välja det man själv vill ha. jag skulle nog ha lite is i magen någon månad till för även om den gröna har utgått(för den var mkt snyggare, jag vet att en barnvagnsaffär i malmö gör så, tror även babyland i helsingborg gör så) köper en del företag upp lagervaror som sedan de säljer vidare. annars kostar en tågbiljett till göteborg bara 130kr. om du ska kika o känna på en. morgan o anna kör föressten upp till göteborg varannan helg så där går alldeles säkert få skjuts med om du skulle vilja:)

2011-01-05 @ 19:24:07
URL: http://kristinaronn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0