Sjuklingar

Aldrig ska vi bli friska här på Gängesvägen! Nu är John super förkyld. Näsan rinner och ögonen gråter. Stackars liten! Nu ligger han och sover i mamma och pappas säng. Får hoppas han är bra tills i morgon! Han har än så länge ingen feber!

Igår var vi i Hjälmaryd och det var lika trevligt som vanligt. John härjade och farmor fick springa hehe;) Tyvärr så har Nick blivit sjuk! Antingen så har hon fått något i halsen (typiskt henne som äter allt). Eller så lutar det åt Kennelhosta:/ Så ni ska nog hålla era hundar hemma från oss tills vi vet vad det är! Får se hur dagen utvecklas men troligvis blir det veterinär i morgon om de tar emot oss! Stackars liten hostar så fort hon rör på sig, springer inte efter bollarna. Och sover hela tiden. Ingen feber och maten får hon behålla (Spydde massa igår i Hjälmaryd). Blir så tokig på detta! Diz klarar sig om det är Kennelhosta då han vaccinerades mot det förra året och inte ska ha vaccin fören senare i vår. Så vi får avvakta och se! Massa sjuka hundar!

I eftermiddag kommer Farmor och Farfar hit. Blir bubbel och god mat! Kanske lite Valentin-mat redan idag? får se vad som händer. Micke sitter på Strålis och jobbar. Jour vecka nu igen:/ Förhoppningsvis kommer han hem strax efter 12 men det vet vi ju hur det brukar sluta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0