Hit och dit

Ett himla farande idag blev det! Först till Växjö för att hitta skor till John. Kom tyvärr bara hem med ett par sandaler. Nästan allt var slut i strl 20-22. Och så köpte vi party tält som vi ska ha vid Jaquccin. Och lite annat smått. Micke hittade lite tröjor osv. Efter det var det direkt till Hjälmaryd på middag. Fick träffa "Lillebror". Så små de är! Man glömmer fort att ens eget barn nästan var så litet! Sen var det direkt till Boda. Micke hade glömt sin dator där igår nämligen. Kom hem 19.00.
Nu sover äntligen John, och troligtvis Micke också;) Jag har dammsugit, diskat, plockat tvätt och fixat. Och nu äntligen är allt klart. Eller vi ska få upp tälten. Men blir kanske i morgon! Hade bjudit hit Alva, Daniel och Ella. Men det hanns inte med. Tråkigt! Får hoppas vi kan ta det en annan helg!

I veckan som kommer håller vi alla tummar, tår, tassar och hovar! Ni som är berörda vet varför;) På fredag blir det Skara Sommarland och upp till kusinerna i Oxelbacka! Innan dess väntar en arbetsvecka som förhoppningsvis bjuder på skinande sol och värme!

Kommentarer
Postat av: Alva & Daniel

Vi kommer jättegärna en annan helg!!!

vi ses till helgen! Kram på er

2010-06-28 @ 17:44:06
Postat av: Anonym

Vad kul att åka till Skara. =)

2010-06-28 @ 18:50:26
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0